Turboinlägg

Tjo! Idag har vi haft fullt upp hela dagen, sov hos mormor inatt och imorse var vi på stan där jag hitta en avslutningsklänning! Sen var vi i skolan och sola och åt glass. Sen åkte vi till Karlstad och kollade på Sarahs dansuppvisning, sen vidare hem till lägenheten. Nu Sitter vi här hemma, ska till teven nu! Imorgon ska jag köpa lite behövande grejer, så som shorts! Ha en bra lördag!

Bal

image444

Igår var det bal, jag och tjejerna och Adam och Erik kom till skolan först, så alla missade hur vi anlände i våran skåpbil, såklart! Minglade utanför jättelänge, sen gick vi upp till balkongen och fick ett varsitt glas med läsk och jordgubbe, hehe. Stog där uppe också ett tag och sen gick vi ner till de uppställda borden. Fick skagensmörgås till förrätt, fläskfilé med potatisgratäng och bearneisesås, gott, men mäktigt! Sen fick vi glass med jordgubbar till efterätt. Sen var det fotografering och sen vare liveband och dans. Jag klarade inte av att dansa i mina skor, det gjorde sjukt ont i fötterna, gick hem barfota. Jag kom hem vid halv 12. Hade trevligt igår, alla var så fina!

Bal imorgon!

Ja, för ungefär ett år sen var vi servitriser på niornas bal, kan inte fatta att det är våran tur att ha bal imorgon. Tiden går så sjukt snabbt. En vecka kvar till skolavslutningen också, sen splittras vi föralltid. Tråkigt.. Ne, nu tänker vi positivt, bal imorgon vafan!


image443


Onsdag

Idag gjorde jag klar min tröja i hantverken! Äntligen, tog dock inte hem den för den skulle ställas ut. Fick också reda på att jag får MVG i historia och religion, så sjukt glad! Jag är så bra (a) Hihi, jag är rätt nöjd med mina betyg nu. Gjorde muntliga i spanska också! Det gick väl ok för mig, hade inte många pinsamma tystnader men jag pratade inte så länge heller. Imorgon är det bal i skolan, kommer inte komma något inlägg på hela dagen imorgon för jag ska hem till Martina direkt efter skolan och göra mig iordning för kvällen, längtar sjukt mycket!

Idag hade Tindra vårfest på dagis, då se sjunger och man får fika. Tindra är så söt, hon hade målat fräknar eller något med en svart penna. Efter vårfesten åkte jag till simhallen i huddinge och där mötte jag Linnea. Vi simmade en stund och sen satte vi oss med hårinpackning i ångbastun. Kom hem vid halv 7 igen. Nu har jag precis målat naglarna rött också, och tånaglarna inför imorgon! Hoppas ni haft en bra onsdag, ha det!

Tisdag

Hallå, skoldagen idag vet jag inte vad som hände. Vi gjorde i princip ingenting, men det är väl så det är den sista veckan i grundskolan! På matten körde vi någon löjlig lek, haha men det var roligt. Sen så fick jag reda på betyget på historiaprovet, det visade sig att jag fick MVG (-) på det! Jättenöjd, känns som att jag kommer hem med MVG vaje dag nu, haha (två dagar). Sen skulle vi haft det muntliga provet i spanska idag också, men jag hann inte så jag och alla andra som inte heller hann ska göra det imorgon. Efter skoldagen åkte jag, Jasmine och Paulina och solade. Jag låg en kvart i solariumet och jag ser lite skillnad redan, hehe. Men jag är typ livrädd för att få hudcancer så nu får jag lugna ner mig lite. Sen drog jag hem och fixa maten, blev klar tidigare eftersom Therese redan hade börjat, det blev missförstånd här hemma. See ya!

Dans är kärlek

Jag lever för dansen, här kommer ännu en kärleksförklaring. Läs ni som orkar.

Jag mådde inte helt bra idag när jag kom hem, strul och så vidare. Glömde bort lyckan i skolan, så jag bestämmer mig för att göra en stor kopp te och sätta mig ute på vår balkong för att rensa huvudet med lite musik i öronen. Jag sätter på den underbara låten forever med Chris Brown, och jag får ett stort leende på läpparna igen. Jag får upp en grym koreografi i huvudet (som vanligtvis brukar stanna där) och jag kan inte sluta le, jag sitter nästan och skrattar där ute själv. Jag ser en stor scen, nersläckt ljus och strålkastarna på mig och Saga. Musiken sätts igång och alla blickar är på oss. Jag var då tvungen att gå in igen och ner för att dansa till högsta volym, det låter skitskumt men jävlar vad bra jag mår av att dansa. Mitt självförtroende har stärkts nu också när jag kommit in i den bästa gruppen inom dans inom "studieförbundet vuxenskolan" här i Huddinge. Gosh, jag älskar dans. förstår du det?


Forever - Chris Brown


Måndag!

Tjolahopp! Det här är bästa måndagen/dagen på länge! Först så var Helena G borta så alla hennes lektioner var inställda, därför blev musiken vår första lektion, där spelade vi guitar hero och snackade betyg. Stefan (musikläraren) berättade då för mig att han tänker höja mig till MVG i musik! Kan dagen börja bättre? Knappast, senare innan lunch får jag se ett sms från Therese där det står: "Hej, hur är det i skolan? P.s du blev antagen till c-gruppen, kramis!" Jag tror jag fick en chock och ger Saga en helt tom blick, sen sätter jag mig ner mot mitt skåp och börjar storböla, alla kommer emot mig och frågar vad som hänt, får knappt fram några ord, bara, "jag kom med i c-gruppen!!" och fortsätter gråta som en idiot, min lärare går förbi och tror att vi skämtar när jag sitter där på golvet skakis och alla runt om skrattar och klappar händerna, sen förklarade jag för honom också hur det låg till. Han blev också glad för min skull! Gud, vet inte vad som hände med mig för en stund där, när jag hade lugnat ner mig skakade jag i hela kroppen, JAG ÄR SÅ SJUKT GLAD! Nu vill jag inte förstöra det här, hoppas ni haft en supermåndag som jag!


Söndagen

Gud vilken meningslös söndag, har inte gjort ett jävla skit förutom att ätit tårta och annan mat. God natt

image441

Tråk

Jag har grymt tråkigt, farmor och farfar är här hemma och ja, det är alltid trevligt när de kommer, man träffar dem inte så ofta. Farmor är så jäkla generös också, helt plötsligt slänger hon upp en 500 lapp till mig, som jag skulle köpa en balväska för "men farmor, det är alldeles för mycket pengar!" "det får du som en skolavslutningspeng också, du slutar ju 9:an nu" Jag uppskattar alltid pengar eftersom jag är extremt duktig på att fort spendera dom, de pengarna behövdes om man säger så! Har ni haft en lugn mors dag eller? Jag har! 

Lockigt

Hallå! Har precis lockat håret nu, har testat en frisyr till balen nu! Det är ganska stora lockar, men jag har grymt mycket hår så mitt hår är nu ganska kort och det ser dubbelt så tjockt ut med alla dessa lockar! Jag vill ha något liknande till balen, kankse lite större lockar så mitt hår inte blir så stort :P Nu ska jag upp och umgås med min kära lillasyster Tindra!

Gårdagen

Igår på eftermiddagen drog jag till Isabel och vi gjorde en jordgubbstårta till Jennifer, Isabel bor nämligen jättenära henne så vi gick till henne när tårtan var klar och överraskade henne, hon fyllde ju faktist 16 igår! Jag tror hon blev glad att vi kom, och tårtan blev riktigt god faktist! :) Sen åkte jag hem med min moppehjälm i handen, sen när jag kom hem satte jag mig framför teven och kollade lite på sommarkrysset (sommar nu) Sen drog jag iväg igen, kom hem vid halv 11 igen och då käkade jag middag, haha. Poppa massa popcorn också, köp icas, sjukt goda! Idag är det mors dag (grattis mamma!) Farmor och farfar, Sanna och Siv Och Kjell kommer hit idag och vi ska fira det med massa tårta och skit. Är inte mors dag lite överskattat?

Jag och Chila på julafton

image440

Lördag

Idag vaknade jag vid 11, lite snurrig och trött. Idag fyller min älskade vän Jennifer 16 också! Säg grattis! Hoppas du får en underbar födelsedag! Själv har jag inga planer idag, kanske ska följa med familjen på middag ikväll? Men jag känner mig inte så pepp på det just nu så jag kanske sätter mig här hemma och snackar spanska för mig själv och övar inför det muntliga i spanska på tisdag tror jag. Hoppas ni får en bra lördag i det underbara vädret!

Gårdagen

Hm, haha gårdagen blev inte lyckad. Vivira runt vid myrängen i typ två och en halv timme, tills vi gick till Grisklippan vid trehörningen? Där träffa vi massa andra folk vi träffat tidigare under dagen vid en busshållsplats, och det ironiska var att vi från början blev bjudna till Grisklippan av dom, men vi gick istället av bussen och väntade på några andra vid myrängens livs, och sen visade det sig att alla skulle till Grisklippan iaf, haha inte roligt! Vi hade hamnat på rätt ställe från början om vi hade åkt med dom. Vid Grisklippan satt man och snackade med lite olika folk, bla. en snubbe från USA, CA! :D Hans pappa bor där så han kom hem till Sverige för typ två månader sen, och innan det bodde han ett litet tag utanför L.A! Satt och snackade med han mest om USA eftersom jag alltid velat åka dit, fick svar på massa frågor jag hade! :D Han berättade att han blev fett populär i sin skola på mer än 2000 elever för att han kom från Sverige, eftersom han var den enda europen i hela skolan. Sen att alla i USA typ tror att vi tjejer här är blonda och har stora bröst. Och att en meny på donken är sjukt billig där! Typ, 13 kronor! (2 dollar) Jag måste åka dit någongång, jag måste uppfylla min dröm!

Fredag

Dagarna går läskigt fort alltså! Igår hade vi sista showjazzen på danscenter, kanske föralltid också! Åh nej, vill inte. Önskar det var igår nu. Idag hade vi historiaprov i skolan, det gick ok för mig. Jag hade pluggat en hel del, frågorna jag inte är bra på är att analysera och så vidare. Det var en kortfråga jag inte kunde också. Idag övade vi till skolavslutningen också, då jag och några kompisar ska sjunga! Vi förbereder ett litet tal vi ska ha också. Idag fick vi se lite grejer inför balen också, och vi bestämde att om det går så ska vi på någon heldagsutflykt och klättra i tallar eller nåt och sen på kvällen dra till Grönan! Det låter super enligt mig.

Idag är sista gången på streetjazz med Daniel Dahlman också, riktigt tråkigt det med. Kommer sakna detta! Och när vi har mage i passet, aja, jag ska köra på här hemma! Ikväll ska jag kanske ut, om jag nu hinner. Jag hoppas det, hehe. Hoppas ni får en bra fredag!

P.s idag skickar Sara ut svaren till c-gruppen! d.s

Intagningsprov!

Hallå! Kom hem från intagningsprovet för ett tag sen. Det var jätteroligt, men det gick mindre bra för mig. Nu tvivlar jag ännu mer på att jag kommer in, men jag måste hoppas! Iva är grym också, älskar hennes sätt i stegen, hennes egna steg, tanken bakom allt. På diagonalen var en kombination att man skulle spela ett surt litet barn som inte fick sin leksak, så skulle man få den där världens-största-underläpp. Haha, skitroligt! Gosh, jag vill gå där! Men, men. Nu är det gjort. Imorgon ska min och Sagas gamla danslärare med oss och kolla på vår sista gång på showjazzen, hon satt också i juryn så man kanske kan få ett litet smakprov på resultatet? Äh, god natt!

Saving private Ryan

Idag såg vi en mycket gripande film om andra världskriget eftersom vi jobbar om det i historia. Bästa filmen vi sett på länge i skolan, och eftersom jag uppenbarligen är jävligt svag just nu så fylldes mina tårkanaler i början, lyckades dock hålla inne tårarna och fortsätta kolla på filmen. Vi har inte sett hela än, men hela klassen satt tysta genom hela filmen nästan, vissa som kommenterade vissa scener bara (jag också!) Filmen har många kända, bra skådespelare också som gjorde filmen mer trovärdig, en av dessa är Tom Hanks, han är grym! Inte minst i "Forrest Gump" Jag är nyfiken på fortsättningen i denna film och jag hoppas vi ser den snart!

image439

Onsdag

Jag vill inte skriva så mycket om denna dag, jag grät idag igen. Som jag gjort tre dagar i streck nu. Vad händer med mig?  Jag orkar inte.. En bra grej idag är iallafall att jag har intagningsprov med Saga till showgruppen klockan kvart i 8. Jag hoppas det går bra, men kan inte säga så mycket om det än.

När jag kom hem gick jag upp till köket direkt som vanligt och käka mellanmål. Sen satte jag mig och pluggade historia i en timma ungefär. Men nu tar jag en paus, jag kände att min koncentration började släppa, men det känns som att jag kan en del nu! Ska snart sätta mig och plugga igen. Hoppas ni haft en bättre dag än mig :) ha det!

Intagningsprov imorgon!

Imorgon ska jag på intagningsprov till showgruppen! Jag är fett nervös, men det går nog bra, Saga är ju med också! Och nästa termin är Iva lärare igen och då kommer det nog bli grymt, det var hon som gjorde förra terminens dans och den var så grym! Jag längtar sjukt mycket till det, jag hoppas verkligen jag kommer in. Önska mig lycka till för fan! :D

Tisdag

Hmmmm, idag gjorde vi tårtor i hemkunskapen och vi åt dom, så sjukt goda! Sen åkte vi till tacobar i stan med spanskagruppen och käkade lunch där, sen så hhm, aa, skulle vi i min grupp öva på dansen som vi skulle visa upp sen. Men, i sista sekunden blev det inte så, vi visade aldrig upp vår dans. Jag var inte så glad just då, tack för stödet från mina vänner. Aja, orkar inte.

Idag var sista dagen på streeten med Daniel också, buuhu! Jag är ledsen, saknar det redan. Det var ju så roligt! Men jag vill gå Jazz med Anette också, så det får bli det istället om jag kommer in i showgruppen.. Gaaah! Dessa val är så jobbiga! That's life dude. Jag hade en sådär dag, ha det gött!
image438

Måndag

Hallå, idag dansade jag, Martina och Linnea efter skolan inför imorgon då vi ska visa upp våran dans. Vi är klara nu! Efter skolan har jag sovit, pluggat historia och gjort klart min bild till bilden, jag vill verkligen få tillbaka mitt MVG.
Har inte mycket att skriva, har ingen lust heller, haha.

Jag är däremot rädd att jag har hudcancer, det kliar typ överallt på mig och jag inbillar mig kanske att jag får leverfläckar som växer. Jag hoppas det, det kanske bara är fästingar! (?) USCH! Haha, nu ska jag sova. God natt

Illamående

Usch, jag mår inge bra just nu! Mår illa, är jättetrött och seg. Vad händer? Jag måste vara i skolan hela veckan nu, jag har historiaprov på fredag och jag har inlämingar att göra + att jag måste dansa efter skolan för att öva inför uppvisningen i skolan på tisdag. Sen är det sista veckan på danscenter som jag INTE vill missa. Jag får inte bli sjuk nu! Men, det ordnar sig, jag har väl ätit för mycket som vanligt eller nåt.

EGO (och brun!)

image437

Dansuppvisning

Jag blev lite besviken på showgruppen idag, de var inte så bra som jag hade hoppats på! Men, jag hoppas på att det blir bättre nästa termin, då troligtvis både jag och Saga går där! :D Det var roligt att se dansuppvisningen igen, men jag insåg att alla danser påminde jättemycket om varandra, vilket kanske inte är så konstigt, men jag tror jag har blivit lite bortskämd på danscenter där man får dansa helt suveräna koreografier! Nästa vecka är sista veckan, det är jättetråkigt, jag vill inte sluta på street! Jag ska nog ta med mig Kaisa och Sara då, eftersom de vill börja street där så kan de få se hur det är där.

Nu ska jag sova, dödstrött.

Söndag

Godmorgon! Idag ska jag gå på dansuppvisning, Sara Eliassons dansuppvisning som jag dansade för, förra terminen och bakåt. Det ska bli jätteroligt att se mina gamla grupper dansa, och jag ser fram emot att få se showgruppen, jag ska söka till den gruppen nästa vecka, och jag hoppas verkligen att jag kommer in, min dröm skulle slå in! Jag kommer ihåg när jag började dansa där så brukade jag kolla upp på scenen och kolla på de stora människorna där uppe i showgruppen, och jag önskade att jag nånsin skulle vara sådär bra, jag trodde aldrig det skulle ske dock, men jag får söka dit efter 3 år!? Jag är så glad och tacksam för det. Hoppas ni får en bra dag!


Bio

Hallå, nu var man hemma från bion med Elin. Vi såg "utan spår", den var helt ok faktist. Mer spännande än läskig dock. Innan bion så käkade vi här hemma hos mig, vi käkade grillad fläskfilé och halloumi (hur stavas det?) Haha, iallafall, det var jättegott =) Hann inte med efterätten eftersom vi var tvungen att åka till bion. Jag hade det trevligt ikväll, tack Elin! <3

Lördag

image435

(gammal bild)

Idag vaknade jag och Jasmine vid tio ungefär, då satte vi på filmen "good lyck Chuck" och kollade på den. Vi hann inte se den igår. Sen direkt efter den gick vi upp och käkade frukost, sen degade vi ännu mer i soffan, genom att titta klart på "number 23" Sen så började vi titta på gamla avsnitt av pussycat dolls serien, där de sökte en ny medlem. Senare var vi båda hungriga igen så vi käkade lunch, Jasmine tyckte om kycklingpastan, men jag tyckte inte den smaka något alls(?) Sen ringde Mathias, haha och sa att han var utanför mig om 10 sekunder så Jasmine fick skynda sig att göra sig klar och sen sticka, haha det blev bråttom där! När Jasmine gått så kunde jag bädda och plocka undan det vi inte hann plocka bort och sen kunde jag gå in på datan och skriva lite här!

Senare idag vid halv 6 kommer Elin hit, hon ska käka en god middag här (grillat) och sen ska vi två gå på bio, jag vill gärna se en skräck, och som tur är så gillar Elin också det, men hon får bestämma eftersom det är min present till henne! Hoppas ni får en bra lördag!

Gårdagen, fredag

Hallå, förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte hunnit, igår gick dansen rätt så bra, men jag är som sagt ovanligt trött nuförtiden, Saga smittar! Senare på kvällen var jag med Martina och Jasmine. Vi hyrde tre olika filmer:

"Good luck Chuck"
"The nun"
"Number 23"


"Number 23"  var en sån där, tänka efter film, vilket jag gillar! Men "Good luck Chuck" var nog bäst, en "må-bra-film" :) "The nun" däremot, söög! Så tråkig, det såkallade monstret i filmen påminde lite om Jasmines och Elins min, när den flög förbi spegeln, haha! (ta inte illa upp tjejer, jag gillar er) Nej, den var dålig!

Vi såg på Toy story också, haha Jasmine kan få till rösten precis som potatoheads fru! PRECIS, det är så roligt! Haha, sen så provade jag och Jasmine våra klänningar inför balen om en och en halv vecka (!) Jasmines klänning var jättesöt och hon kommer bli superfin! Jag tror att Martina och Jasmine gillade min klänning också, men jag är fortfarande osäker, haha, men det blir nog superbra! :) Tack för igår tjejer, jag hade jätteroligt <3

Torsdag

Sundby: idag var vi som sagt på sundby, det var kallt ute! Jag hade på mig leggings, mjukisbyxor, två linnen, en munktröja + en tjocktröja och jacka, men jag frös iallafall (kanske var för att jag tog en glass) nej, men var tog sommaren vägen? Den kommer nog snart igen, lagom till balen hoppas jag!


Hallå, idag köpte jag mina balskor! Yey, för att vara jag som aldrig går i klackskor är de extremt höga! Therese och pappa skratta när de fick se dom eftersom de är så höga, och det ses som ett hopplöst fall att jag ska lära mig gå i dem, men enligt Kaisa kan jag typ gå i dem? Jag ska lära mig iallafall! Dansen idag gick ok, uppvärmningen gick bra, diagonalen gick dåligt och koreografin gick super! Åh, jag älskar koreografin! Vi dansar till en ballad av Leona Lewis och den är så fin, man blir verkligen känslosam när man dansar till den.



Imorgon ska jag på bio med Elin och sen ska vi grilla här hemma hos mig och ha efterätt till såklart! Det ska bli jättemysigt, det ser jag fram emot! Har också streetjazz imorgon också, så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med, men det löser sig! Ne, nu ska jag kolla bio imorgon, ha det!

Haha!


Det närmar sig nu

Sitter och kollar massa bilder på min dator, på klassen osv. Jag får helt plötsligt ont i magen och jag får en klump i halsen när tanken på att splittras slår mig. Den är inte alls långt kvar i balingsnäs nu och jag tycker det är jättetråkigt. Många går runt och hurrar och grejer för att slippa denna "skitskola" men inte jag, jag kommer faktist sakna min klass, jag kommer sakna vissa lärare och jag kommer sakna maten! (haha) Nej, nu vill jag inte splittras. Jag vill inte. Är jag den enda som kommer gråta på skolavslutningen?

Vart tog vägen vägen

Vart tog vädret vägen? I helgen var det 30+ i solen, idag var det 9+ och regn? Inte roligt, när kommer värmen tillbaka? Imorgon ska vi till sundby också, jag hoppas verkligen att det inte regnar, som de har sagt! Jag vill kunna gå i flip flop igen och bli irriterad på solen och önska att det kom en vindpust, så ska det va. Vilka problem jag har jämt, det är ju hemskt

image434

Onsdag

Hejsan! Idag så hade vi ingen hantverk för att Nilla var borta, så jag kunde inte göra klart mig tröja! Buhu.. Men vi fick sluta en halvtimme senare, vi såg en dokumentär om 2:a världskriget, jag somnade, andra somnade, Janne såg det meningslöst så han tog bort fakta om filmen på provet, haha! Idag hade jag nationella prov i matte också, muntliga delen, det gick väl sådär, jag fick inte chansen att prata så mycket, haha eftersom Hanna snackade på, men det är ju bra för hennes betyg :)

HAHA, vi fick se gamla bilder av Helena G och Janne också, från när de var unga. Haha, Helena hade afro, och Janne hade långt vågigt hår, hahaha, det var grymt roligt, vi ska nog snart få se Peter som nu är flintis från när han var ung, då han också hade hår. Ser jag fram emot!

Imorgon är det sundbydagen i balingsnässkolan, vi ska alltså till sundby och ha brännbollsturnering, och då ska alla klasser mötas mot varandra. Jag hoppas för guds skull att vi slår 6.orna men jag skulle ändå inte bli förvånad om vi inte gör det. Hoppas ni haft en bra onsdag, ha det!

Tisdag

Vi hade spanskaprov idag, det gick sådär, inte bättre! Jag hoppas verkligen att jag inte sänker mig men det gör jag troligtvis. Idag gjorde vi lite mer på våran koreografi också, haha det går framåt nu och vi har mycket teater i våran dans, det är roligt! Fick tillbaka ett glosförhör i spanska idag också, alla rätt! Streeten var lång idag, både jag och Saga är jättetrötta nuförtiden, Saga är dock tröttare! Men man räknar nästan ner de sista minutrarna i huvudet för att man vill sluta, men det underlättar ju inte speciellt. Men, koreografin gick väl rätt så bra idag, men den var inte jätteroligt, men Daniel är alltid lika rolig, haha.

Igår satte jag in min räls i munnen, berättade inte det i bloggen igår eftersom jag ville överraska mina vänner idag och en del av dom läser min blogg! Haha, det var jätteroligt att se deras reaktioner, alla var bra reaktioner det var härligt! Själv tycker jag att jag ser ut som en plåtburk i munnen och, aa det ser hemskt ut, men jag får lita på mina vänner när de säger att det är gulligt, haha. Hoppas ni haft en bra tisdag, ledsen för dålig uppdatering, men det är så få som läser, så man får ingen blogglust.

Helgen

image433


Fredag: då ska jag och Elin på bio och sen ska jag bjuda henne på middag här hemma hos mig, vilket var hennes present när hon fyllde år från mig. Jag har lagt över ansvaret för val av film på Elin, jag ser allt!

På lördag ska jag prova att fixa en frisyr till balen + att prova min klänning, jag ska alltså nästan köra hela racet inför balen, fixa iordning allt för att se hur slutreslultatet blir, man kan ju inte komma dit helt oförberedd och så. Haha, jag ska ha lockigt hår har jag bestämt, och lugg. På lördag ska Martina klippa min lugg kortare, den är alldeles för lång nu. Jag ska på lördag leka med Martina och Jasmine!

Söndag: då ska jag, Jasmine och Martina iväg på dansuppvisning i Aulan där mina gamla dansgrupper dansar, Isabella och Kaisa. Även c-gruppen, dit jag ska söka snart. Det ska bli jätteroligt att få se danserna och se vad man har missat! Hehe. Jag ser fram emot helgen, trevligt, trevligt.

Ha en fortsatt trevlig kväll, nu ska jag titta på reklam, vilket är läxan tills imorgon!


Måndag

Det känns som att jag skriver måndag varje dag! Veckorna går så jäkla fort nu asså. Nu är vi inne på v. 20 och vi slutar v.23. Haha, det är ju sjukt! Idag har det dock varit riktigt kallt ute, jag hade min jacka ute, men när det kom en vind så frös jag ändå. Skoldagen var chill, vi bytte grupper idag efter musik/idrottsprojektet så jag var i både a och b gruppen idag. Fick därför sluta en timma tidigare nästan! Fick tillbaka en uppgift i engelska idag också, jag fick MVG, MVG - från början, men jag hade inget fel så jag frågade varför jag fick -, läraren bara: "aa, men asså.... eeeh, själva helheten..." jag bara: "eeh, vad menar du" hon bara:"äh, ta bort det där minuset!" Haha, =) Min dag var bra, hoppas ni hade en bra måndag. Ha det!

Söndag

Godmorgon, jag vet inte vad som hänt. Jag kan inte sova länge på helgerna längre? Min kropp har väl vant sig NU vid att gå upp tidigt på vardagar. Iaf, igår var vi först och hade grillkväll på kvällen hos Isabel, det var trevligt! Sen drog jag, Jasmine och Jennifer vidare till myrängen (?) Vi gick dit! Men det var inte så långt, det var riktigt skönt ute också.  Jag hade bara en munktröja, shorts och leggings på mig! Det är sommar nu! Iaf, vi hamnade hos Malin och där var Johan och Felix från våran klass. Träffade några nya trevliga människor, de var dock inte helt nyktra, haha. Vi stannade där till 12 ungefär, och sen gick vi tillbaka, men jag sprang en bit för jag hade bråttom till bussen, jag snackade med Jennifer i telefonen när jag sprang också, då kände jag mig tryggare att springa ensam där, hehe. Men sen när jag äntligen kom fram till bussen visade det sig att bussen inte går förrän om 10 minuter nästan, jag hade alltså inte behövt sprungit, haha, men bättre för tidigt, än för sent! Jag är tidspessimist. Jag kom hem säkert igår, och det också Jasmine och Jennifer. Jag hade det trevligt igår.

Idag ska jag och Kaisa kanske till Haninge centrum för att prova en klänning till balen, jag hoppas den sitter snyggt så jag får det här balklänningsproblemet överstökat! Måste lära mig att gå i högklackat snart också.

Skriver väl något mer ikväll, ha en bra söndag.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, kom hem för en timme sen ungefär. Ingen orkade med solen längre. Ikväll ska vi träffas igen och grilla mm. Har inte mycket att skriva just nu, kanske skriver något ikväll när jag kommer hem. Ha en underbar kväll!

Lördag

Herregud vilken morgon. vaknar klockan 7, vaknar igen klockan 8, vaknar igen halv 9, vaknar igen klockan 10 går upp och äter frukost. Får se sms:et av Jennifer, "godmorgon gumman, shit vad varmt det är ute :D" Kan det blir bättre? Går upp och äter frukost, får sen veta att Jennifer kan följa med till Sundby, ingenting kan gå fel nu. Sen duchar jag, klär på mig, smörjer in min med solkräm, damsuger, borstar tänderna. Går ut i mina fliflop, känner värmen (33 grader i solen) och nu väntar jag på att Jasmine och Mattias ska komma och hämta mig. Sen bär det av mot sundby hela dagen, med sol, skratt och mys. Längtar. Hur ser eran lördag ut? Hoppas ni planerat något ute i detta underbara väder! Ha en underbar dag!

Fredag!

Hej! Det är fredag och jag sitter här!? Nej, men idag har jag dansat, sen efter det handlade jag och Jasmine inför imorgon då vi ska till sundby och grilla och mysa hela dan! Sola bl a! Hihi, sen åkte jag hem oc städade, för pappa har kommit hem från Holland nu, jag blev klar vid nio och då hade jag ingen lust att gå ut, ville bara vara här hemma och mysa :)

Kommer inte kunna uppdatera mycket imorgon, vi åker till Sundby klockan 12, och sen är vi borta hela dagen så jag är ledsen, inget skrivande! Hoppas ni har haft/får en underbar fredag! Ha det!

God natt

Idag har det varit mer besökare än vanligt på min blogg, tack! Fortsätt så! Nu ska jag sova och njuta av att det är fredag imorgon. Sov gott!

Enrique Iglesias

Låten är fin, han ser bra ut, hon är snygg. Men en grej förstår jag inte, varför har han mössa på sig mitt ute i öknen, det kan inte vara roligt, den är ju inte speciellt snygg heller.....

(och vad fan gör ölflaskan i handen helt plötsligt!?)




Torsdag

Hej, hej. Dagen har varit helt ok. Skolan var bra, jag, Linnea och Martina roade oss genom att måla gubbar på oss själva. Hade läxförhör i spanskan idag också och det kändes jättebra! Fick tillbaka vårat förra också där jag fick alla rätt, hihi! Vi övade lite på dansen idag också,kom på lite steg, men jag har fler i huvudet nu. får se om jag kommer på dom imorgon bara. Sen var det dans, showjazz.. Vi hade vikarie idag, det var väl roligt, men Anette är bättre. Vi gjorde koreografi till Janet Jacksons feedback, som vi gjort en annan koreografi till med Ánette. Anettes är roligare!

Imorgon är det fredag, wiiho! Längtar grymt till helgen, ska sola, njuta av sommaren och bara må bra! Snart är det bal också så jag måste kolla på balklänning imorgon! Hoppas ni haft en bra torsdag!

Det var det

Nu ändrade jag lite, orkar inte göra något mer nu för ingenting funkar längre! Har tröttnat på att göra om och hålla på också så ni får nog leva med det här ett tag nu. Nu ska jag tillbaka till top model och spanska glosorna, god natt, sov gott!

Design

Håller på lite med min design nu, ledsen för samma bild hela tiden på mig. Men jag har brist på nya bilder på mig själv för ja brukar aldrig ta bild på mig själv nuförtiden!

Celebrity kids

Kollade lite på "fabulous life of..." Handlade om kända barn idag, asså. Herregud vad bortskämda de är, jag vill också ha rika föräldrar! De fick egna hus, de fick egna bilar, bara märkeskläder, kalas för  1 miljon dollar ungefär. Haha, omg. Tänk om alla hade det så, det kan ju inte vara roligt att vara vän med en sån där bortskämd unge. Jag tror att man lätt tar allt för givet, och man blir väldigt otacksam när man är så bortskämd, man är ju van vid det extrema hela tiden. Jag blir extremt glad för en solresa i en eller två veckor, de blir glada om det får en egen bil + en lyxresa på en lyxbåt i en månad + lite shoppingpengar också. Jo, man tackar. Jag vill också va rik

Vädret till helgen

image427

Danscenter nästa termin, eller?

Jag har beslutsångest, jag ska söka till showgruppen där jag gick förut. Showgruppen är den mest avanverade gruppen och den roligaste och den gruppen är något jag drömt att få gå i sen jag började dansa, jag brukade kolla upp på de som stog på scenen och tänkte: "tänk om jag fick stå där uppe någon gång, fyfan vad coolt!" Och nu har jag chansen att få göra det, vet dock inte om jag kommer komma med i gruppen, men Saga är säker på det, och jag är väl inte helt emot det. Inte för att jag vill skryta, men jag tror att danscenters nivå är lite över nivån där, så jag tror jag skulle kunna klara av showgruppen! Men sen är det ju så, att jag har gått på danscenter den här terminen, och jag ÄLSKAR det, jag har haft så roligt, men snart är det slut, jag har växt otroligt inom dansen och utvecklats så mycket! Men nästa termin så finns det inga klasser med showjazz! Inga alls, det är det jag älskar. Men nu finns det bara jazz, och jag vet inte om jag vill gå det. Jag vet inte riktigt vad det är. Sen om jag går i showgruppen kan jag inte ta terminskort på danscenter, det blir för dyrt, så då kan jag bara ta en eller två klasser på danscenter. Jag vet därför inte hur jag ska göra, ska jag strunta i showgruppen och fortsätta på danscenter som jag älskar? Eller ska jag gå i showgruppen (om jag kommer in) och bara gå 1 eller 2 klasser pådanscenter om jag nu får för pappa? Jag vill ju fortsätta på street, och jag vill dansa mycket.

Helgen

I helgen ska det bli medelhavs värme här i Sverige fick jag se igår på löpsedeln. Wiiho! Ca, 25 grader alltså. Har redan planerat in min helg tror jag, och helgen ser jag fram emot! Jag ska sola så in i helvete, men med mycket solkräm för jag vill inte ha hudcancer och jag känner att jag börjar bli lite paranoid just nu, jag menar det här vädret skrämmer mig lite. Klimatförändringen sker jäkligt drastiskt, snart kanske vi inte kan leva här med. Usch, det är riktigt läskigt. Men jag tar dagarna som dom kommer, försöker tänka positivt, trots att det inte alltid är helt enkelt.

Onsdag

Hejsan, idag hade vi hantverk och en jäkla chill svenska lektion, nästa gång blir jag klar med min tröja också! Så här effektiv har jag nog aldrig varit i slöjden! Har varit riktigt trött hela dagen idag också så efter andra lektionen satt jag och sov i soffan en stund, det var skönt, det är så härligt när allt ljud bara sluddrar i öronen, det blir nästan som musik, haha. Sen innan svenskalektionen så satt Elin på min rygg och knäckte den, hon var grym på det för det knaka till typ sju gånger, sen kom Janne, vår lärare och sa att lektionen började, han fick också syn på en bild, utskriven på jesus som han gick runt med och kollade på, sen när han kommer in i klassrummet så håller han för bilden så bara ögonen syns och säger högt att jag har likadana ögon som Jesus!? Haha! Sen iaf när lektionen började så visa det sig att han skulle på möte 20 minuter senare, så vi kom fram till allihopa, även Janne att vi skulle ställa upp stolarna och gå hem. Sen när jag kom hem gick jag och la mig och sov i ca, en timme, låg i sängen typ 2 timmar. Min katt, Cassis hoppade upp och la sig precis brevid mig också och somnade. Sen var det dags att börja med maten, jag gjorde ugnspannkaka idag, som vanligt och det blev riktigt gott med sylt och grädde till. Ikväll är jag bänkad framför teven för att titta på top model och reklam! Ha de gött

Jag saknar dig så

jag tror inte du förstår hur mycket jag saknar dig, vill inte tjata om det heller. Men med dig hade jag riktigt roligt, det var aldrig något problem, aldrig något skitsnack, inga problem, usch, jag saknar det. Jag mådde så himla bra med dig, synd att det skulle sluta, jag har inte träffat dig på hur länge som helst, undrar när nästa gång blir, du säger nästa, men nej, det blir aldrig något. Jag saknar dig mer än du tror, kom tillbaka

Tisdag

Hallå, idag började vi på våran koreografi i en grupp, haha våran grupp valde "can't touch this" med, kommer inte ihåg vad de hette. Iaf, haha vi har kommit en bit, och ja, det är väl helt ok! Haha. Hade otroligt roligt idag när Jasmine skulle härma mig när jag dansade showjazz, haha! Omg, jag skrattade så mycket, jag kunde inte dansa, hon gör min dag ibland <3 Vi hade hela idrottssalen idag också, förutom när några andra från vår klass stog och dansade på deras koreografi :) Det ska bli roligt den 20, då alla ska visa upp sina danser för hela klassen, oroar mig lite bara för alla har väl skit höga förväntningar på mig, men så här är det: jag kan ta koreografi, däremot göra en koreografi, nej, nej, nej! Haha, vilken tur att vi showar till vår koreografi och hittar på egna konstiga steg :) Vi dansade i typ två timmar i skolan idag sammanlagt, sen så skulle vi iväg till danscenter och dansa street, haha det tar på mig. Jag satte mig ner en liten stund på streeten för jag var halvdöd, haha. Somnade halvt när vi stretcha ett tag också. Hoppas ni haft en bra tisdag!

100 höjdare

Det är det skönaste programmet genom tiderna! Nu är amerikas 100 höjdare slut, buhu. Fredrik och Filip är världens bästa programledare, och de gör världens bästa program. De är ju helt enkelt genialiska! Man mår bra när man ser på deras program, haha de är så underbara! Ja, ni förstår vad jag vill säga. De är bäst!

image426

Måndag

Tillbaka till måndag, steget närmare vecka 23, sommarlov. Den här veckan ska jag hitta en balklänning, det har jag bestämt, jag måste ha en nu! Bal om snart 20 dagar bara :) förut skulle jag ha en lång, men jag är lite inne på en kort nu, fast då måste jag sola benen, haha. Idag har skoldagen varit bra, fick inte tillbaka något arbete, men det har varit roligt. På musiken idag förberedde vi oss för morgondagens musik/idrottslektion, då vi ska göra en koreografi till en låt + att räkna ut låtens bpm, för er som inte vet vad det betyder.. Nej, jag orkar inte förklara. Sen ska vi kunna skilja på vers, ref etc, haha skitroligt! Ne, nu måste jag plugga matte inför imorgon, då vi har nationella prov (hoppas du läser detta Helena!) Hej då!

Sola skina

image425

Sommarlov om fyra veckor!

Kom hem för ett litet tag sen. Jag loggar in på msn och kollar igenom vilka som är inloggade och jag får se Johanna inloggad, får också se att hon heter: sommarlov om 4 veckor. WHHHAT!? Fyra veckor bara, omg vad fort det går. Det är ingenting ju! Tiden kommer att gå otroligt fort nu, och helt plötsligt är det 5 juni och då splittras vi alla. Men jag kommer hålla kontakten med alla mina vänner! Det måste jag. Jag och Saga kommer att dansa tillsammans också så, wiie! Längtar till sommaren, har suttit ute och solat idag också. Ser ingen skillnad, men jag har färg. Haha, babbel, babbel. Livet leker just nu, peace!

Söndag

Hallå, nu sitter jag hos mormor i kristinehamn. Vi tog bussen från karlstad kvart över 12, kom hit vid 1. Vaknade av att det var solsken ute. När vi åkte hemifrån var det 27 grader i solen. Nu är det sommar, som jag längtat efter så länge. Nu vill man typ att tiden ska stanna, för det är inte jättemycket kvar i skolan nu, och snart splittras vi allihopa. Satt och käkade frukost ute idag, sen gjorde jag mig iordning. Tåget går vid 5 härifrån, blir inte lika lång resa idag, eftersom vi hoppar på en station efter Karlstad. Ne, nu känns det som att jag babblar om massa oviktigt. Det kommer kanske ett inlägg ikväll när jag kommer hem, måste plugga matte också! Ha det!

Måste säga det!

Måste bara få säga en snabbis, kollade på mina besökare nyss, och antalet har växt de senaste dagarna, fortsätt så, jag vill ha så många läsare som möjligt! haha, :D

Typiskt mig!

Det är så typiskt mig, det visade sig att jag fick 250 kronor av min gammelfarmor, tror du inte jag shoppar upp dom direkt då? Jo, för jag har bestämt mig för att inte ha extensions på balen, eftersom jag betalar det själv så är det onödiga pengar enligt mig just nu, när jag egentligen inte har råd. Så jag köpte istället, suck... en grå munktröja från H&M, I'm sorry Saga, var bara tvungen. Sen köpte jag ett par svarta leggings. Det som blev över köpte jag godis för, blir så trött på mig själv ibland. Men nu är det gjort! Måste spara ut mina naglar så, så jag får mina 500 kronor som Therese har lovat mig, när de syns på andra sidan (jag har bibit på naglarna typ 10 år, men på god väg att sluta nu!) Ha en bra fortsatt kväll, själv ska man se en bra film, med kladdkaka och grädde. Puss!

Lördag

godmorgon, har precis käkat frukost. Vaknade inte på bästa sättet, Kaisa väckte mig och sa att det var jättevarmt ute och jag ba: aa, ellerhur, du ljuger. Hon ba: nej, jag lovar, fråga Anders, kom nu! Så jag går upp och sätter mig vid matbordet och väntar på en väderdiagnos, de trodde de var jätteroliga och sa temperaturen inomhus, fyfan vad arg jag blev. Precis det jag sa att de skulle göra! Ibland är Kaisa så jobbig så man vill bara bryta nacken av henne.

Iaf, halva tågresan igår till mamma så roade jag och Kaisa oss på det sättet att vi mimade låtar från vår iPod utan att sjunga, så skulle den andra gissa vilken låt det var. Det sysslade vi med i ca, en och en halv timma. Haha, efter snart 5 år tågresa varannan helg så lär man sig hur man ska underhålla den långa tiden. Det var typ inga folk på tåget igår heller så jag stog upp en hel del och typ dansade, haha! Tågresan igår gick ganska fort iaf.

Idag har vi inga planer, som vanligt, men vi kanske hyr en film ikväll eller nåt. Det är ju molnigt och dåligt väder här också så det finns inte så mycket att göra ute, förutom att gå på stan, men det vill jag inte för då kommer jag hitta något jag vill ha, men som sagt: jag har inga pengar just nu! Hoppas ni får en bra lördag, ha det!

Seg dag

Okej, vad är det med mig idag? Igår var jag trött hela dagen, mådde lite illa och hade ont i huvudet, jag var bakis. Idag har jag varit ännu segare hela dagen, skittrött och tung i huvudet, vaknade upp med ont i halsen och täppt i näsan. Har sovit i soffan typ halva dagen och jag är ändå trött, vad händer med mig? Är det för att jag pluggade typ 38 timmar på tre dagar? Min lilla kropp tål inte mycket asså. Ne, nu ska jag gå och sova igen. God natt

Allmänt skitsnack

 Jag är en sån person som älskar att shoppa, en sån som absolut inte kan hålla koll på sin budget, eller vad man image424säger. Jag är inte allmänbildad och jag  slösar på pengar. Något jag inte har lyckats med än är att hitta min personliga stil eller vad man nu ska säga. Jag shoppar, men bär kläderna typ en gång och sen har jag tröttnat. Jag vet inte riktigt vilken stil jag gillar heller, jag blandar allt möjligt, på bilden är mary-kate, jag tycker hon kan ha skitsnygga kläder på sig ibland, men ibland blir det för mycket. Denna outfit är rätt cool, fast jag tycker att byxorna kan sitta lite bättre. Jag älskar halvstora munktröjor med dragkedja, så man kan slänga luvan över huvudet. Skitmysigt. Ja, men riktigt en sån har jag inte. Jag önskar att jag var rik och en bortskämd snorunge som fick allt jag bad om, eller.. Ibland, inte för mycket. Ska ta och köpa mig en snygg t-shirt snart och ett par jeans när jag har råd. Måste köpa ett par skor också. Men på länge har jag inte råd, jag ringer och sms:ar för mycket. För er som inte har comviq, vid sms som: "hej, vad gör du" kommer jag troligtvis inte svara, för jag tänker börja tänka ekonomiskt nu. Jag vill ha mina kläder! Haha, vad hemsk jag är. God natt!

Skitväder

Jag vet, jag svär mycket och jag försöker minska på mitt ordförråd, när det gäller svordomar, för det låter inte trevligt, och mina kompisar svär inte alls mycket, eller jo vissa. Men jag har börjat tänka på det och jag ska fösöka skärpa mig. MEN JÄVLAR VILKET JÄVLA SKITVÄDER DET ÄR, DET HÄR ÄR JU FAN INTE VÅR FÖR 5 ÖRE, JÄVLA SKITLAND VI BOR I ASSÅ. JAG VILL HA SOL! Ville bara säga det.

Fredag

Det är en lång helg, jag älskar det. Idag är det bara fredag. Igår kväll var jag hemma hos Saga och chillade galet, som man säger, haha. Jag och Martina gick dit vid 8, sen vid typ halv 10 kom några andra. Vi kollade på en spansk film, pans labyrint hette den på svenska, något annat namn på spanska som jag inte minns. Alla satt klistrade framför den, och Allison den stackaren tror jag det var, blev helt chockad över ett "monster" i filmen som hon började gråta över, haha, men det var fler än hon som skrek. Sen satt vi bara och snackade skit, lyssnade på musik och hade trevligt. Jag drog dock hem sen vid halv 12 typ, för de andra skulle kanske ut sen, och det hade jag ingen lust med + att det var så sent. Vet inte hur länge de andra stannade. Idag åker jag till mamma vid halv 8, har inga planer för helgen alltså, plugga matte måste jag göra. Kommer troligtvis fler inlägg under dan. Ha det

Kväll

Nu är det kväll och jag ska chilla hela kvällen med några kompisar :) Mysigt. Får se vad som händer, har inget speciellt planerat mer, mer om kvällen blir en överraskning! Haha. Hoppas ni får en bra torsdag, ha det!

Locking


Det är ju så jävla coolt!







Gårdagen

Tänkte berätta lite om gårdagen.

Det börjar med att jag möter Saga, Alice och Martina i centrum, sen möter vi Patricia och Allison, och sen så bestämmer vi att vi ska dra till Patricia, så vi tar bussen mot huddinge sjukhus och sen vidare mot patricia, där vi också möter Adam, Hultis och Nygren. Hemma hos Patricia så sitter Ruby, Allison och Patricia i köket med hög musik, wie! Sen så går vi upp till Patricias rum och chillar och umgås :) Senare kom Jasmine också :) Satt där och chillade en stund tills hennes pappa ville att alla skulle dra. Och då tog vi bussen till huddinge centrum, allihopa förutom Jasmine som inte alls mådde bra så hon var tvungen att åka hem. Krya på dig! I centrum vet jag inte vad vi gjorde, vi mötte Amanda S, Paulina, Hanna och Dennis. Sen drog vi till solgård av någon anledning, hängde inte riktigt med i krokarna. Sen satt vi på en jävla busshållsplats och väntade på nån, men vi palla inte så vi gick ner till centrum igen, haha. Sen där nere mötte vi några, kommer ihåg vad en hette: Vigg! Vi gick mot GP där nästan alla köpte pommes, och jag var ganska sugen eftersom jag inte hade käkat någon middag, idiotiskt.. Sen så av någo anledning så klängde jag helt plösligt på Vigg och det hela kvällen. Vi gick hem till en av killarna vi mötte, kommer inte ihåg vad han hette, lång var han iaf. Chilla där ett tag, men sen gick jag och Vigg ner mot centrum och sen tog jag bussen hem vid 20 i 1 där jag mötte Hanna, Dennis, Adam och Fredrik. Gick en liten bit med Fredrik hem också. Tada!


Torsdag

Idag är det torsdag och jag är inte i skolan! Yey! Har inga planer idag, men kommer nog vila en hel del! Haha..

RSS 2.0