Lista

Lejon - Jag kysste
Oxe - Jag hånglade med
Jungfru - Jag hade sex med
Fisk - Jag hade en rejäl fajt med
Skytte - Jag sprang naken med
Vattuman - Jag mördade
Kräfta - Jag knivhögg
Vädur - jag körde över
Tvilling - jag misshandlade
Vågen - jag Tog ett bett av...
Stenbock - Jag Slickade av...
Skorpion - Jag dansade med..

Första bokstaven i din favorit tv-serie:

B - Nicole Richie
C - Lindsay Lohan
D - Min favoritkusin
E - Datorn
F - Michael Jackson
G - Min mattelärare
H - Min skrivbordslampa
I - Victoria Silvstedt
J - Stevie Wonder
K - Peter Siepen
L - Markoolio
M - Magnus Uggla
N - Ozzy Osbourne
O - Kelly Osbourne
P - Peter Jöback
R
- Rod Stewart
S - Ricki Lake
T - Runar Sögaard
U - Stefan Holm
V - Will Smith

Vilken färg har dina trosor/kalsonger just nu ?

Gul - För att jag äger världen!
Blå - För att jag e så in i helvete sexig!
Svart - För att pappa tvingade mig...
Vit - För att jag skulle slippa skolan
Grå - För att jag skulle impa på min granne!
Brun - För att jag blir tänd av det!
Rosa - För att jag är en bimbo!
Silver - För att det är sånt jag brukar göra...
Guld - För att jag slog vad med en kompis.
Röd - För att jag tycker sånt är så jävla hett!
Grön - För att jag vill bli transvestit när jag blir vuxen.
Orange - För att jag precis skrattade så jag kissade på mig.
Inga alls - För att jag inte tror på ett liv efter detta.
Massa färger - För att jag ville vara med i tv


Jag dansade med Peter Jöback för att jag ville vara med i tv.

Nyårsafton

Tog en sovmorgon imorse och vaknade vid 1, åt frukost vid halv 2 och alla pappas kompisar kommer kl 2, tummen upp! De ska göra maten ikväll. Jag kollade i kylskåpet och haha, det står säkert 10 burkar med svart, vit och orange kaviar där inne, haha. Undrar vad de tänker göra för festmåltid. Jag och Kaisa ska fixa bålen till ikväll. Therese kom gåendes med en stor absolut vodka flaska och sa: Nikita, drick inte det här du kommer bli så jävla full! Haha, hm.. Jadu ;) Ne, men efter att vi käkat ikväll ska jag troligtvis nånstans, pappa kommer troligtvis bli full ikväll så jag kanske kan sova hos en kompis inatt, hoppas ;) Ne, nu kommer dom om ca 2 min och jag måste städa också så ha en bra nyårsafton och GOTT NYTT ÅR!

Header

Ja, nu har jag ny header igen. Byter inte min röda, fina bakgrund förrän efter jullovet tror jag. Jo, jag vet jag använder samma bilder till varje header jag gör, och alla bilder ser likadana ut, men jag tar aldrig nya bilder på mig själv längre, får ta nya snart så ni får någon förändring, haha. Ska kila till teven nu jag, godnatt <3

Tiden hos mamma

Tiden hos mamma har varit riktigt bra denna gång. Jag fick skitbra julklappar som jag är jättenöjd med, jag har fått träffa Sarah, har så roligt med dig jämt hjärtat! Sen har jag träffat Gustav ett antal gånger, har så jäkla mysigt med dig sötnos, gillar dig verkligen <3 Sen har ja träffat Gustavs kompis david ett par ggr,  han är också skittrevlig och jag har snackat mer med han än vad jag gjorde men mitt exs kompisar på ett år, haha :) Sen har jag varit hos mormor då hon fyllde år och har käkat en god smörgåstårta och en skitgod marängtårta. Jag har sett blades of glory med Gustav i hans bäddsoffa, usch vad mysigt <3 Ligga sked med dig och hålla din hand tätt intill mig, mm me like. Tror du somna till en stund där bakom mig, haha :) Imorgon är det då nyårsafton, ser jag fram emot. Ska spendera första delen av kvällen här hemma tror jag och käka god mat, sen hoppas jag det blir som planerna att komma ut med Hanna, Alice, Martina och Jennifer om hon blir frisk. Ser jag fram emot ;) En liten resumé om man kan säga så om mitt jullov hos mamma året 2007. Hoppas ni haft en bra jul, och att ni får en lika bra vecka nu till året 2008! Ha det, pusss

Bilder

          

Lördag

Hejsan,  vaknade vid halv 12 imorse och då gick jag upp och duschade och käkade frukost. När mamma och Kaisa också var klara drog vi till Bergvik och handlade rätt mycket frukt och mat, haha. Sen drog vi till el giganten och där köpte jag och Kaisa varsin kameraväska till våra kameror :) Sen åkte vi till donkens drive in och köpte mat, käkade här hemma, riktigt gott. Anders kommer snart hem från jobbet och antar att han ska ta en tupplur som vanligt när han kommer hem (suck) aja, sån är han. Vi ska iallafall se pirates of the caribbean 3 nu. Btw, kommer hem vid 10 på kvällen imorgon :) Ha det,

Lista

Första bokstaven i ditt förnamn:

A - korkad
B - blond
C - störd
D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig
N - undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

Nu tar du andra bokstaven i ditt efternamn:

A - bitchbabe
B - ödla
C - bitch
D - rövslickare
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - Alkoholist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging


Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:

röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
blå - som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig


Jag är en: undersmart(?) tjej som är porrig, haha :)

Gustav <3

Den här dagen har varit riktigt bra :) Har ingen jätte "blogglust" just nu, börjar nog skriva mer när jag kommer hem igen. Ha det, <3

Onsdag

Godmorgon allihopa. Har precis käkat frukost, jag och Kaisa spenderade halva natten framför teven igår och kollade på sex and the city, love it! Igår var jag ute på en långpromenad med chila och sen så träffade jag Gustav och hans kompis David. På vägen till dom så träffade jag Nalle igen! Vet inte varför men det kändes konstigt att träffa han igen. Jag, Gustav och David drog hem till mig och ehm, ja här hemma chilla vi. Gustav lärde mig att gå åt sidan, åt båda hållen på c-walk. Jag kan det nu! Så jäkla kul, han försökte lära mig andra steg också men jag gav upp haha. Idag ska vi till mormor och käka en smarrig lunch och så ska vi sova över allihopa. Anders jobbar imorgon så det passar ju han eftersom han jobbar i Kristinehamn. Egentligen skulle vi följt med till badhuset och bada, själva i hela badhuset eftersom det är stängt! Men pga, någon anledning blev det inte av. Nu ska jag in i duschen.  Ha en bra dag!

God jul!

God jul allihopa, idag äre julafton och jag har firat den hos Anders föräldrar och nu här. Vi har öppnat presenterna och jag är jättenöjd!

En svart tunika från Indiska
En röd kofta från Gina Tricot
Ett par runda guldörhängen från Glitter
Ett par pärlörhängen
Pengar
Skitvarma, mysiga, randiga strumpor
En digitalkamera!
En muskparfym.

Japp, jag och syster fick en varsin digitalkamera med 7 megapixel! Så jävla glad jag blev, haha! Nu ska jag fota, och fota. Speciellt på nyår med Jennifer, haha! Kommer förmodligen lägga upp massa onödiga bilder när jag kommer hem från mamma eftersom jag inte tänker ladda upp bilderna på denna data. Men nu ska jag tillbaka till julstämingen. Hoppas ni haft en trevlig och mysig julafton!

image170

Söndag.

Idag äre söndag, seg dag! Men just nu håller jag på att baka lusebullar. De håller på att jäsa nu, sen ska de in i ugnen och kommer troligtvis bli uppätna innan dagen är slut. Jag hade en jävla sjuk dröm inatt asså. Hehe. Ska ut till morfar sen och checka huset, de är ju i Australien nu, åkte i november och kommer hem i februari. Orättvist. Någon gång ska jag till Thailand. Håller på att tjata på mamma om nästa vinter, vi ska snacka om det. Grejen är att mamma har inte mycket pengar. Jag vill åka med Kaisa, Mamma och mormor. Det skulle va skitmysigt. Hit vill jag:

Resa Koh Phi Phi - Krabi & Trang
                                              Kho Phi Phi öarna.

Hamnar inte jag där med min syrra, mamma och mormor ska jag dit med min bästa vän Jennifer! Så ere bara. Och Jennifer, när vi kommer dit ska vi ha så jäkla kul! Har inte mycket mer att säga denna morgon. Ha det.

Lördag.

Japp, träffade Gustav idag istället. Det var trevligt :) Hehe, han visade sina c-walking moves. Asbra va han, haha hett! ;) Han hitta massa julklappar men jag hittade inte några. Vi kommer nog träffas någon gång i mellandagarna också. Sen ska han på cup i ystad, han spelar ju amerikansk fotboll. Hehe. Imorgon äre söndag, blir en lång, härlig bakdag här hemma, med massa julmusik och lussebullar. Niiice ;) Sen äre julafton och då ska vi först till Anders föräldrar och sen tillbaka hit hem och öppna julklappar och se kalle anka :) Hoppas ni haft en mysig dag.

Jag vill till Thailand! / Kiita

Chila, min Chila.

image169

Mallorca!

Kollade på gamla bilder från Mallis idag, usch vad jag saknar det! Så jävla fint och underbart! Klicka på bilderna för att se dem större!

   

Fredag.

Idag är det fredag, och jag har duschat och ätit frukost. Ska dra vid  20 över 2 typ mot stan och träffa Gustav :) Mormor kommer nog hit innan det, hoppas hon gör lunch till oss. Haha. Är så JÄVLA avundsjuk på alla som åker till Thailand och jag kan inte sluta tjata om det! På söndag ska jag vinna en resa till Thailand. Sådeså.Måste iväg och göra mig iordning och gå ut med Chila nu. Ha det <3

Ansiktsmask.

Jag hade en ansiktsmask nyligen. Man blir grön som hulken och stel som om man hade botox gånger 2000 i ansiktet. Men när man sen tar av den så känns huden len som en babyhud. Haha. Ni borde testa någon gång.
Imorgon ska jag träffa Gustav. Ska bli skoj, önskar han kunde logga in på msn någon gång så jag kan bestämma nåt.Jag har ju inga pengar på mobilen! På söndag är det uppesittarkväll på bingolotto! Haha! Det har blivit något av en tradition att va med på dessa uppesittarkvällar här i värmland. Hoppas jag vinner en bil, mwhaha. Men mest av allt en resa till ett varmt och soligt ställe nu i vinter! Men nu ska jag joina familjen. Hare!

Jullov!

Ja, nu har man jullov. skönt! Är förbannad på min musiklärare men det är en annan sak. Nu sitter jag hos mamma och har precis käkat mat. Chila har blivit stor men är fortfarande lika busig! Skoldagen var extremt meninglös. Vi slutade vid halv 10. Efter det gick jag hem och käkade en stor, god frukost och kollade på filmen airheads. Med Adam Sandler och Brendan Fraser. Den är riktigt rolig, den rekommenderar jag. Fick mina betyg idag också ju, är besviken, men jag har nog för stora krav på mig själv. Men jag vet att jag är värd högre betyg i andra ämnen. Blir så förbannad. Aja, nu ska jag inte prata om det. Jag hann inte säga hej då till Jennifer eftersom hon hade bråttom till bussen och Martina kom inte till skolan eftersom hon är sjuk så jag fick inte säga hej då till någon av dem :'( Men den 31:a när jag kommer hem ska du och jag Jennifer ha en dag tillsammans och du ska noppa mina ögonbryn! Haha. Nu ska jag se vänner på teve och sen ska jag använda en ansiktsmask! Haha. Mamma bjuder på godis nu också. Hoppas ni haft en mysig och skön dag


Krya på dig Martina! / Nikita

Dålig stil!

Du sjönk till minus 0 i mina ögon idag! Fyfan så jävla dålig stil!

Pack/städ.

Ja, man kommer knappast ifrån städningen idag inte. Det är onsdag och det är = städdag. Brukar ju inte hända att jag städar trots denna dag, men idag måste jag eftersom vi åker till mamma imorgon. Hehe, har inte börjat städa så noga än, men måste få tummen ur arslet och dammsuga snart i mitt rum och gillestugan. Men jag har gjort andra saker idag. Jag har gjort pannkakssmet och stått och stekt pannkakor i en timme! Sen har jag packat, blev precis klar, till mamma imorgon. Blev en hel del och jag kom på att alla mina kläder är svarta, vita eller gråa typ. Har ett par blåa jeans också och ett gult linne. Så jävla tråkigt, önskar mig färgglada kläder i julklapp!

Imorgon skulle vi ha sjungit i skolan, men vår musiklärare ändrade programmet så hon skulle få va med och sjunga och så "fick inte vi plats" så vi fick inte vara med! Så jävla dålig stil, hon har inte ens hört oss, hon kunde väl åtminstonde gett oss en chans! Så jävla lågt. 
 
Idag blev vi nästan klara med vår världskarta. Den är så jävla grym och vår lärare berömmer oss för den varenda gång han går förbi den. Hehe, kanske för att vi kommenterar den varje gång han gå förbi, haha. Imorgon börjar vi skolan halv 9 och då är det storsamling. Efter det får vi betygen och sen får vi sluta antar jag. Lär blir runt halv 11. Härligt. Då ska jag hem, kanske sova en stund och sen bär det av emot värmland i tåg. 3 timmar. Ser jag fram emot. 

Hoppas ni haft en nice dag.

Nikita/Shakira

Haha, jag är tydligen som Shakira.
Kolla vilken kändis ni är, här

image163

Onsdag.

Vi har städat hela dan i skolan idag. Hela dagen, det enda bra var att det var julbord till lunch. Smaskigt! Efter skolan så snackade Helena med mig, nu känns det riktigt bra faktist. Vi förstår varandra mer nu, och hon kanske förstår mig! Men snacket var lite förvirrande ibland. Hon sa att hon hade satt G på mig i teknik och NO och jag frågade varför och hon började argumentera det skitmycket och sen sa jag: ok men då måste jag ha sänkt mig i slutet av terminen eftersom jag fick VG i mittbetyget. Så hon kollade i mina betyg och då hade hon satt VG både i teknik och NO på mig. Haha hon gjorde bort sig lite i sin argumentation att jag bara uppnådde G men egentligen nådde målen för VG. Lite förvirrande, aja! Sen fick jag se resten av mina betyg. Inte riktigt nöjd, men får leva med det. Jag har chans att höja till MVG i 5 ämnen så, jag ska kämpa! Nu ska jag käka något, iaf dricka. Pusss

image162

Tisdag.

Usch, det är inge roligt att va fökyld och såhär hängig. Man pallar ju inte göra någonting på dagarna och om man sätter sig framför teven somnar man! Men jag har varit i skolan hela veckan, asså. Jag börjar tröttna på betygen nu asså, jag har tänkt och i vissa ämnen är jag väldigt orättvist bedömd! Måste snacka med min hemkunskapslärare imorgon. Och idag skickade pappa ett mejl till Helena, hoppas hon inser det snart. Jag är skitbesviken på mina betyg, verkligen. Men jag orkar inte mer. På tal om bilden i sista inlägget. Seriöst, så jävla söta tillsammans. Äre sant att de gjort slut? Synd isåfall. Någon som hört en anledning? Men tidningarna säger så mycket. Aja. Hoppas ni haft en trevlig dag iallfall, och förhoppningsvis bättre än min. <3

Me like.

Vill också!

image160

Världskarta.

Nu är jag hemma från skolan. Hela eftermiddan hade vi SO och fortsatte med våra världskartor, våran världskarta är skitsnygg. Haha, kommer ni imorgon, Jennifer och Martina ska ni få se den ;) Skoldagen har varit skitlugn och morgondagen lär väl bli ännu lugnare om vi inte ska pyssla och städa hela dagen, vilket jag tror. Imorgon är det julbord i skolan också! Mumsigt. Haha, jag kommer fan rulla fram snart. Hehe. På den långa rasten idag i skolan så satt jag och Linnea och kollade på bilder på Zac Efron. HAN ÄR SÅ SNYGG! HAHA. Vem tycker inte det? Är så avundsjuk på er som åker till Thailand, jag vet jag har sagt det förut. Men jag vill så jävla gärna dit snart! Skriver mer ikväll. Ha det.

Skola & lång rast.

Ja, nu sitter man här i plugget och har rast i en timma till! Men vi har inte gjort ett skit idag. Imorse hade jag hemkunskap men vi hade bara en timma idag så vi gjorde bara en kladdkaka och skrev en utvärdering och sen klockan 9 skulle vi upp i klassrummet igen för att se en film som hette: Criminal suspect. Tror jag. Efter det gick jag ner till hemkunskapen och åt upp hälften av kladdkakan vi gjorde, den var lite för kladdig i mitten men annars var den perfekt. Efter det va det mat, äcklig soppa. Och nu sitter jag här och skriver. Jennifer och Martina är inte i skolan idag. Tråkigt :( Imorgon hoppas jag att ni kommer! Igår ringde Gustav mig :) Haha vi snackade i ca. 50 minuter och det var inte tyst en enda gång. Vad får du allt snack ifrån? Haha, men du berättade en del roliga grejer! En grej jag gillar med Gustav är att han kan c-walking. När man typ glider runt på marken med fötterna, haha det kan han, och mke mer (a) Och han ska lära mig! Hmm, vi hade sovmorgon idag! Men ingen jävla lärare vill ju gå runt och meddela det till hela klassen så typ hälften av allihopa kom hit klockan 8 idag! Irriterande, alltid så. Samma grej hände förra veckan. Jag ska träffa Gustav på fredag, vi ska julshoppa.Haha. Trevligt, trevligt. Men nu ska jag vara social med de andra också. Ha det.

Hunk!

image159

Vad är problemet?

Jag fattar inte problemet här på bloggen ibland. Nu kommer inte min visningsbild upp, och jag kan inte göra den större. Eller ser ni bilden, och är den stor? Har suttit vid datan typ hela dagen idag. Jävla datanörd jag är , men jag är besatt att få en bra design. Nu har jag nog lyckats få den lite julig. Men nu pallar jag inte hålla på mer idag. Godnatt!

Jag älskar vänner!

Så ere

Ny design.

Haha, ja nu har jag ny design igen! Lite mer juligt tänkte jag nu inför julen ;) Har massa bakgrunder i mitt arkiv nu, härligt! Ikväll äre EKG på teven. Det ska jag kolla på, man lär sig skitbra grejer och haha jag älskar han Erik som ska testa olika grejer och dra en slutsats över det varje gång. Haha.

Påtal om hon Helena, min NO lärare igen. Hon har inte pratat med mig än om mitt månadens uppdrag så idag kommer troligtvis pappa skicka ett mejl till henne och förklara hur det ligger till och att vi är trött på hennes beteende. Hoppas hon snart inser, både för hennes och min skull. Aja. Skriver kanske mer ikväll!

Måndag igen.

Japp, då vare måndag igen. Vi hade lektioner hela dagen och det va ingen film, fast lektionerna var ju inte speciellt mycket att komma med, haha. Första lektionen bar vi upp våra betonghus till våra klassrum. (krävande) Den andra va musik och då lekte vi typ, vi hade musicquiz. Vi sög faktist. Sen hade vi NO, vi kollade på en 10 minuter lång film, sen diskuterade vi det och sen fick vi käka. Efter lunchen så hade vi SO, vi ritade på vår egna världskarta och diskuterade gynekolog besök.. haha, stackare. Det var väl den enda "seriösa" lektionen vi hade. Sen hade vi engelska och matte men dom sket jag i eftersom vi var tvugna att öva. Sen gick jag hem och nu sitter jag här.  Imorgon blire nog film i skolan, hoppas. Kanske två!? Hehe.


Parlamentet.

Ja, nu har man sett parlamentet och scarred. Haha , Björn Gustavsson var med i parlamentet idag och han är ju bara för underbar, älskar honom! Sen var det Scarred, hann inte se de två första klippen eftersom jag var uppe och slog in julklappar till Kaisa, Tindra och Bella. Men de andra jag hann såg var inte så farliga idag,men det värsta var det näst värsta klippet. Man såg tanden flyga ut över golvet, uuuusch. Hehe. Men nu ska jag kanske se en film eller göra något iallafall så jag blir trött och imorgon äre skola igen, vi ska tydligen se en film men jag kanske måste öva med Jasmine och Linnea. Godnatt!

Miami Inc. & Scarred

image150  image151


Kollade på Miami Inc. Ett bra program på 6:an på söndagar klockan 7. Handlar om tatuearare i Miami. Söndag är den bästa tv dagen. Scarred ikväll också! Jacoby är så snygg, därför man följer programmet. Haha. Asså jag är så sjukt avundsjuk på alla er som åker till Thailand nu i jul, det är liksom min högsta dröm att få spendera minst 2 veckor i paradiset Thailand. Mamma säger att vi någon gång ska åka dit, men jag vet inte. Vill helst uppleva det innan 18 iallafall! Jag håller på med designen på bloggen hela tiden nu, blir inte riktigt nöjd någongång verkar det som men nu får det se ut såhär ett tag. Vill ha en annan bakgrund men vet inte vart jag kan hitta fler, någon som kan länka en sida?


Vanessa Hudgens.

Åh, jag älskar hennes klädsel.
Jag älskar fan allt den där människan
sätter på sig!
Varför kan inte jag också få?!
I sommar ska jag shoppa loss
på söta klänningar och söta skor
jag vet, usch vad jag kommer slösa
men sån är jajg tyvärr. Men en
present eller två kommer pappa få i
Juni, men åh, längtar till sommaren! Haha

image149

Nytt igen.

Har ändrat lite på bloggen igen! Men det verkar inte komma upp än nu heller, hoppas det kommer upp snart. Jag kom äntligen på hur man ändrar rubrikerna och hur man ändrar textstilen på inläggen. Hoppas det visas snart. Kanske byter snart igen, får se. Vad tycker ni?

Längtar.

Nu längtar jag till julafton, jag längtar till den mysiga stämningen i familjen och när alla sitter vid teven och kollar på Kalle anka, ett måste! Längtar att få ge och öppna julklappar. Bara en vecka kvar imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska göra på julafton, men iår är vi hos mamma. Vi kanske är hemma då. På juldagen brukar vi alltid åka till Anders föräldrar och käka lutfisk, förstår inte det goda i det, det smakar ju ingenting! Funderar på att köpa en partyhatt eller något till Chila på julafton, haha.
För skojs skulle tänkte jag lägga in en önskelista för denna jul!



Örhängen (guld, runda)
Mobil
ipod Nano
Hårextensions
Ansiktsmask
Smink (vit kajal, mascara, svart kajal, mörka ögonskuggor)
Hårinpackning
Video (har ingen!)
Sing star
Utlandsresa
Stereoanläggning
Filmer (skräck)
Ansiktsprodukter
Kläder
Pengar
Jeans
Converse skor (låga och höga, svarta och rosa(!)
Trosor
Strumpor
Halsband
Armband

     

Vad ska ni göra på julafton? Eller vad ska ni hitta på på nyår?! Då är jag hemma hos min pappa så kommer kanske gå ut med en kompis, jag och Martina har snackat lite om det och jag hoppas det blir något. Men jag har snackat med Jennifer också om det, så vi får väl la se vad det blir, hehe. I slutändan kanske jag bara hamnar här hemma med familjen, men man får hoppas att det kommer andra planer.  Innan jag började på det här inlägget så satt jag och Kaisa framför teven och spelade tv-spel. Typ år sen sist, haha. Och det vi har som funkar är herkules och ja, jag vet vad ni tänker men det är faktist ganska skoj, haha (a) Vi blev sugna på att kolla på filmen också så vi gick upp i Bellas rum och kollade på den eftersom våran här nere inte funkar (!) Men jag blev så jäkla trött och höll på att somna så jag kunde inte sitta kvar och kolla. Därför sitter jag här och fingarna glöder.  Syrran kom hem med en ny vinterjacka, den var fin! Men jag vill ha en längre modell. Har inte råd med någon nu så får väl vänta tills efter jul med en vinterjacka. :/  Nu måste jag sluta skriva. Ha det bra / julfreak


Godmorgon.

Godmorgon allihopa.Väcktes av pappa eftersom jag skulle ha följt med och handla julklappar och en vinterjacka men jag pallade inte så jag gick och la mig igen, men då kom Kaisa in och började snacka med mig så det blev inget sova igen. Istället skruvade jag upp stereon och satte mig här, typiskt va? Nu kan alla comviq kunder skicka sms till mig! Men sjävklart är det något fel på nätet så jag kan inte skicka till dom! Så jävla irriterande, kan jag inte bara få en ny mobil?! Haha. Njaa... Idag äre chill, mår inge bra asså. Ont i halsen och huvudet. Jag ska gå till skolan imorgon, hehe. Jag är så himla besviken på mig själv och mina betyg, tänker på betygen hela tiden och de är väl helt ok, jag kanske har för höga krav på mig själv, men jag har sänkt mig i ett ämne och det knäckte mig totalt! Haha, aja. WTF, måste jobba på nästa termin! Igår lämnade Kaisas kompis kvar hennes svenska hits skiva så jag kanske ställer mig och sjunger med min krassliga röst lite sen. Ha det bra.

Typ sånhär jacka vill jag ha!

image141

                                                                                                                                                        

Vad händer?

Pga. någon anledning uppdateras inte ändringarna på min blogg?! Åh, pallar inte nu. Kommer kanske senare, man få hoppas.

Nytt.

Japp, nu har jag gjort om lite i bloggen igen. Ehm, har inte kollat på resultatet än, haha. Men aja, det blev som det blev nu. Orkar inte göra om det mer idag. Ser det förjävligt ut gör jag väl om det imorgon kanske. Ska sjunga med syrran nu, godnatt!

Lördag.

Ja, igår var jag på julbord i vaxholm. Riktigt gott och jag testade för första gången ål (!) Smakar som lax typ, faktist gott. Hehe, men jag käkar ju typ allt. Efter det åkte jag och Kaisa med min faster hem till henne och sov där inatt. Haha, jag skrattar typ mest med min faster! En gång här hemma satt vi i säkert 10 min och ASGARVADE åt hennes stortå! Hahahah. Igår fick jag testa en ansiktsmask också, APBRA var den! Men bara en burk kostar ca. 900 kronor. Vet inte om jag vill köpa den då, men en sån önskar jag mig i julklapp. Trots att vi käkat ett stort julbord innan så köpte vi popcorn och lite naturgodis också, usch min mage svullade upp och jag var verkligen en liten tjockis, haha. Idag har jag varit i täby centrum med faster också, där hittade jag ett par jeans till mig och foundation och en ansiktsmask (betydligt billigare) haha. Sen hittade jag ett superfint gult enkelt brottarlinne, lite roligt med färg på mina kläder för en gångs skull. Men det får jag inte öppna förrän på julafton, eftersom det är en juklapp från min faster, hehe. Får se om jag kan hålla det... Hittade en röd kofta på Gina också, som jag så gärna vill ha. Ska kanske köpa den någon dag i veckan om jag tar med mig syrran till stan och shoppas julklappar. Vi får se. Imorgon har jag inga planer, känner  mig hängig och har otroligt ont i huvudet. Får hoppas att jag inte ska bli sjuk. Aja. Skriver kanske något mer intressant senare. Ha det.


skämtar dom med mig?? :O



Pizza!

Sitter här vi datan och väntar på att syrran och pappa ska komma hem, de´har då med sig pizza till allihopa. Jag har beställt en pan pizza, älskar den tjocka bottnen! Längtar till imorgon, då ska vi öva hela dagen typ, och jag har så himla roligt när vi övar, som jag skrattade idag vare länge sen jag gjorde, tack <3 Sen vid 3 ska jag ta tåget med Therese, Tindra, Bella och Kaisa till hmm, nånstans där vi möter pappa och sen ska vi ta bilen till vaxholm och käka julbord! (igen) men iaf, shit vad jag ska tjocka mig! Mwhaha.

Tindras luciatåg var skitgulligt, tindra stog och klia sig i pannan hela tiden, etersom luciakronan skavde. Haha, hon sjöng inte jättemycket kanske, men när hon väl sjöng, då tog hon i :) Älskar dig sötnos <3.
Usch, idag när vi hade var klara med luciatåge fick vi lussebullar och pepparkakor och fy vad äckliga lussebullarna var, de bara smulade sönder i munnen asså! Ingen höjdare. Såhär ska lussebullar se ut!

image136

Hallelujah.

Älskar denna låt.


Well I heard there was a secret chord
That David played, and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do ya?
Well it goes like this
The fourth, the fifth
The minor fall and the major lift
The baffled king composing Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well Your faith was strong but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty and the moonlight overthrew you
she tied you to her kitchen chair
And she broke your throne and she cut your hair
And from your lips she drew the Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well baby I've been here before
I know this room and I've walked this floor
I used to live alone before I knew ya
I've seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march
It's a cold and it's a broken Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me do you?
And remember when I moved in you?
And the holy dove was moving too
And every breath we drew was Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well maybe there's a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who'd OUT DREW YA
And it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Torsdag.

Idag hade vi luciatåg och det blev faktist oväntat bra, det var inte oslagbart med helt godkänt! Slutade efter det, dvs. kvart i 9 ungefär.  Men jag, Linnea och Jasmine stannade kvar i skolanoch övade till nästa torsdag. Vi har ändrat låt igen nu, och jag tror faktist att det kommer bli jättebra. Vi käkade lunch i skolan också, hade skitroligt tjejer. Imorgonn blire och öva igen.. Det känns som att det är fredag idag. Vet inte varför, känns bara så.. Klockan 4 idag ska jag ner till Balingnäs dagis och lyssna på min lillasysters luciatåg. Kommer dö eftersom de är så jäkla söta de där små varelserna! Haha, :) Ska öva nu! Skriver nog mer ikväll.

Tjejtest.

image135



(fick upp denna bild när jag sökte på sexleksak..)




Det här är tjejlistan 07-08 - fegt om ni inte gör den!

Regler: Ladda upp en bild på en dildo, vibrator eller annan sexleksak.
Svara sedan på frågorna, och utmana fem stycken nya!
 

1. Vilken BH har du på dig just nu? Svart spets
2. Vilka trosor har du på dig just nu? Svarta spets
3. Är du nöjd med dina bröst? Ja..?
4. Är du nöjd med din röv? Hehe, jag borde nog det
5. Uppsatt eller utsläppt hår? Utsläppt
6. Hur skulle du beskriva killen/tjejen som du just nu tycker om? Hehe, jävligt bra?
7. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet? Utseendet, rumpa!

8. Har du haft sex? Ja
9. Vad är din åsikt om homosexuella killar? Dem är väl som alla andra?
10. Vart vill du helst bli kysst? Munnen, mysigt!
11. Och om inte där? Hehe, barnförbjudet..

12. Har du några snygga killkompisar? ...
13. Har du kysst någon av samma kön? Japp
14. Vad är ett plus på motsatta könet? Ehm, personligheten?
15. Vad är ett minus? Falskhet, dryga personer
16.Har du sex med strumporna på? Oftast
17. Vad är avtändande under sexakten? Mycket snack
18. Vad är det pinsammaste du har gjort under sexakten? Det håller jag för mig själv, haha!
19. Vad är det pinsammaste den andra partnern har gjort? Kommer inte på nåt speciellt!
20. Är du en hejjare på att kyssas? Självklart!
21. Skäms du över att ha gjort denna listan? Nej, nej!

Jag utmanar: Alla som ser denna


Onsdag.

Ifrån klockan 12 idag har vi övat till Lucia imorgon. Fyfan vad tråkigt det är. Nu är det tydligen några som ska ha jeans och dra upp lucialinnet också så jeansen syns. Asså förlåt, men jag blir så jävla irriterad på sånt, vad är problemet med att ha ett lucialinna i ca. en halvtimma inför andra? Tråkigt, tråkigt.

Vi höll på med våran världkarta idag också, vi ska i olika grupper rita en världskarta på tillsammans 4 A3-papper. Japp, du läste rätt! Skitpilligt äre! Usch. Hehe, imorgon efter lucia slutar vi! Jippie, fast jag, Linnea och Jasmine ska stanna kvar i skolan och öva. Tänkte ladda ner låten på en skiva, men jag hittar inte rätta versionen. ..

Sov hela natten inatt. Shit vad trött jag var igår asså, hoppas det inte blir samma sak ikväll. Då äre ju bonde söker fru! FREEEDRIK! haha, därför jag kollar på det. Aja, nu ska jag sjunga med min syrra  ha det!

Nu ska jag sova, fortfarande trött!



image133

Sova.

Ja, nu har jag sovit ifrån klockan 7 fast pappa väckte mig klockan 8 en gång :

Pappa: Nikita?
Jag: vaa, vadå?
Pappa: godmorgon
Nikita: va, vadå?När börjar skolan? åh, nej jag är försenad!
Pappa: Asgarv

Sen går pappa därifrån och jag somnar om till nu ungefär. Har kommit på att jag måste lägga mig tidigare nu asså, jävligt trött på dagarna, för trött kanske. Hehe...

Tisdag.

Idag övade jag, Linnea och Jasmine till julavslutningen. Eller aa, vi bestämde vilken låt vi ska sjunga. Vilken det blir säger jag inte. Efter skolan drog jag och Kaisa till Haninge centrum där jag handlade lite. Jag köpte en tröja från gina tricot och ett vitt linne från  JC. Hehe, köpte juklapp till Tindra och Bella också. Usch, jag gillar inte Haninge centrum asså. Det är sunkigt eller vad man ska säga, kanske pga. vädret? Hehe. Sen när vi kom hem fick vi asgod mat, typ någon gryta med skaldjur och pasta till. Mums! Sen sitter jag här nu och Kaisa har dragit till fotbollsträningen. Nu ska jag glo teve, hare bra.

image132


Vuxentest.

Haha, jag gjorde ett vuxentest och kollade min ålder, det visade sig att jag egentligen ska vara 10.9 år. Pinsamt.. varför?! är jag så omogen.. Nja. Haha. Det kan inte stämma ;) Bara för att man inte dricker kaffe och inte vet vem Björn Hellberg är behöver man väl inte vara så barnslig.. Eller?

Såg sista avsnittet för den här säsongen på prison break också. Aaah, det är så sjukt spännande! Vill att det ska bli vår nu, nu, nu. Pallar inte ladda ner alla avsnitt, vet inte hur man gör (a). Vill veta om det går bra för dom, om det slutar lyckligt.. Haha. Åååh, hatar vintern!


image131

Kväll.

Sitter och kollar lite på EKG idag igen. Gud vad fort veckorna går! Innan vi drog till Sivan så satt jag, Tindra och Kaisa och kolla på film. Ja hade lite tråkigt så jag tog lite bilder. haha, hade lite tråkigt när jag väntade på sladden till mobilen också på första bilden. Asså usch, jag önskar mig verkligen en riktig kamera, här har ni anledningen till varför jag inte laddar upp bilder så ofta!  Måndagen har varit fett chill, skönt! Inget tänkande på att man behöver plugga ihjäl sig rent ut sagt! Jag kom på att jag får pengar för mina betyg på jullovet också! Fett nice, blir jag rik? njaa, haha.
image126image125image127image128

Dagens händelse!

HAHAHHA, jag skulle följa med pappa till Sivan och lämna en blomma till henne och när vi står i dörren och säger hej då så måste pappa självklart kommentera hans klädsel: "ja, jag känner mig rätt snygg i shorts, kostymbyxor och beiga skor!" "ehm, pappa.. kostymbyxor??" "oj, oj , jag  menar strumpor" .. ASGARV!!! Haha, ni kanske inte förstår poängen, men han  sa kostymbyxor istället för strumpor! Hur fan tar man fel på det?! HAHAHHA, shit! Fyfan vad kul det var, asgarvade tom. åt det när vi var påväg hem från Sivan!

Header.

Japp, nu har man ny header igen. Vilken tycker ni har varit bäst hitills? Haha, idag gick Therese och snackade med Helena om mitt ´"månadens uppdrag" och fick en liten utskällning. Får se om hon tar tag i det nu som hon sa till Therese. Aja.


Måndag.

Japp idag hade vi nåbeldag i skolan och vi fick extra fin lunch dvs. fläskfilé med sås och klyftpotatis och till efterrätt typ kladdkaka med grädde, de hade dekorerat den fint med en chokladbit och chokladströssel också. Sen var det prisutdelning och Jennifer vann hederspriset!! Så himla stolt över dig gumman! Vi hade luciaövning imorse också och det gick ännu sämre idag igen. Usch, ser inte fram emot torsdagen. Eller jo, lite Tindra har ju luciatåg på eftermiddagen. Det ska bli jäkligt gulligt att se. Hoppas hon håller sin sacke i handen, haha :)  Frida  i klassen vann konstpriset också för sin docka, bra jobbat! Har inte mycket mer att skriva nu, hela denna veckan är ute både plugg och dans. Skönt. Aja, ha det bra!

Söndag.

Nu är det äntligen över, nu ska jag börja på danscenter och starta en nytt liv inom dansen. För er som inte vet så har jag haft dansuppvisning i helgen och det har inte  varit jätteroligt men nu är det äntligen över.Jag känner mig så jäkla fjollig som sittet här och klagar på en dansuppvisning. Aja, imorgon är det nåbeldag i skolan. Vet inte vad jag ska ha på mig. Har inga finkläder ju! Vi ska öva på lucia imorgon också, lär väl bli ännu sämre igen. Snart är det jullov också. Längtar så sjukt mycket efter det. Aja, nu ska jag lägga mig. Hare.

Tankarna flödar.

Ja, nu sitter man här vi datan igen och har ingenting att göra. Har ätit så mycket godis nu så jag mår illa. Ser inte fram emot morgondagen, men det är sista, sen är det över! På måndag är det nåbeldag i skolan då de serverar extra fin lunch men läsk och efterätt. Ser jag fram emot, haha. Sen har de massa tävlingar med priser och uppträdanden. Har inte uppdaterat bloggen så mycket nu, men jag börjar tappa lusten, kanske pga. denna helg vet inte.

Saga har åkt iväg till Thailand nu och jag saknar faktist henne redan. Kommer sakna hennes närvaro i skolan. Du åkte idag, 5 veckor tills du kommer hem. Skynda! Sen när du kommer är det danscenter som gäller.  Ser jag fram emot a lot! Träffade Sanna och Anna idag också, trevligt, trevligt. Det roligaste är att trots att man aldrig träffas så tappar man aldrig den där nära kontakten med dom! På torsdag är det Lucia också, yey (?) Det kommer bli så dåligt och jag lovar att Tindras luciatåg kommer att bli bättre trots att hon är 3 år och går på dagis.

Satt och kollade på det där programmet, sanningen bakom.. Haha det är ju helt sjukt, men asså stämmer det att hon charlotte är så överdrivet positiv. Jag vet att programmet är ett skämt,  men  jag har ju sett andra personer härma henne och då överdriver de en positiv känsla. Tänk om jag var sån, härligt allt skulle vara.

Jag är rädd att jag ska hamna i en sån där fas i livet igen när jag tycker att allt är jobbigt och att jag bara vill dö. Det jag gör brukade jag brinna för, men jag har tappat det nu. Dansen var allt för mig, men jag har börjat tappa mitt självförtroende i det och börjar tvivla på att jag är den där talangen min lärare säger att jag är. Vill inte uppleva denna fas igen, det var grymt jobbigt men är rädd att det kommer bli så igen. Kanske går det över.. Vill bara lyckas med allting, jag vill ha den där WOW minen när någon kollar när jag uppträder. Jag vill inte höra, gud vad tråkig dans, eller aa, jo den var väl bra. Jag vet vad de tänker, att de tänker precis som mig. Värdelöst. Börjar tvivla på att jag klarar av danscenter nu också, jag är nog inte så bra där. Ååh, snälla ta mig härifrån. ..
Vet att jag inte får tvivla på mig själv, men just nu gör jag det. Så in i helvete.


Jag tröttnar aldrig på denna underbara låt.


Lördag.

Gårdagen var både jobbig och bra. Att få träffa dig igen och krama dig betydde så mycket för mig. Jag har saknat dig. Du vet vem du är. Fredagen var lång och när jag kom hem var jag svimfärdig och  hade ont i huvudet, tror jag håller på att bli sjuk (hoppas). Denna dag kommer vara lika lång den, men hoppas att allting flyter på bra. Skriver kanske när jag kommer hem sen igen, beroende på hur jag mår. Önska mig lycka till!

Regn

Jävla skitväder.




Fredag.

Japp nu är jag hemma från skolan igen. Är riktigt trött idag, vet inte varför eftersom jag la mig rätt tidigt igår jämfört med när jag brukar somna. Aja, skoldagen har väl varit sådär men väldigt kort. Jag frågade Helena idag igen om jag kunde få tillbaka månadens uppdrag från september, hon sa att hon inte hade hittat det än men att jag kunde få reda på resultatet. Samtidigt frågade Jennifer ifall hon kunde få reda på hennes resultat på matteprovet. Först rättade hon Jennifers prov och hon fick reda på hennes resultat, när hon gjort det frågade jag om jag kunde få reda på mtt resultat och då sa hon: Nej, du får faktist vänta Nikita, jag måste prata med Louise nu, du dör inte om du får vänta lite mer. Det jag säger är: jag har fan väntat 2 månader nu och sen går jag och Jennifer ut därifrån och det kokar inom mig. Jag känner att jag måste få ut min ilska och slår näven i väggen, sen går jag ut genom dörren och tårarna kommer pga. min ilska. Jävligt löjligt att börja gråta kanske men jävlar vad arg jag var. Som tur är har jag min Jennifer och vi satt och snackade länge, det lugnade ner mig och jag hoppas att jag lugnade ner henne också. (hon var också arg) Vet älskling att jag inte hade världens bästa råd att ge dig, jag är dålig på det. Men du måste kämpa nu, ge inte upp när du kommit så långt! Jag älskar dig.


Har inte så mycket mer att säga om det nu, blir bara frustrerad vid tanken på det. På klassrådet gick jag, Jennifer och Linnea runt i 4:an, 5:an och 6:an och informerade om discot ikväll. Det visade sig att ingen i 6:an ville komma och 8 stycken i 4:an var intresserade. 5:an var inte i skolan så de har jag ingen information om. Tråkigt, men det är ju samma sak som om vi skulle ha ett disco med 7:an, 8:an och 9:an. Hur många 9:or skulle komma?

Men det blir nog av iaf. Lite pengar får vi in iaf, haha. 


Sitter och väntar på att Martina ska ringa också, hon kommer hit sen och då ska vi leka. :) Inget roligt väder så vi kanske stället oss och bakar eller ser på en film eller nåt. Vi får se vad det blir ;) Men nu ska jag inte babbla mer. HA DET. 


Torsdag.

Efter skolan idag gick jag hem med mina små barn och gjorde mat och kollade på disney channel. Haha. Satt barnvakt ca en timma idag och så vart man 100 kronor rikare .. Sen när jag kom hem satte jag mig direkt och började pyssla med Bella. Sen så tänkte jag att vafan, idag måste jag prova min ansiktsmask (har aldrig haft det förut) Haha, jag såg ut som hulken eftersom den var alldeles grön, gick upp och skrämde pappa, Tindra och Bella. Tindra och Bella skrattade bara med pappa hade en min som typ sa: "Usch Nikita, tvätta bort det jag skäms ju!" Haha, skulle inte förvåna mig om han tyckte det, jag såg hemsk ut. Efter ca 5 min med masken på så börjar det spännas i hyn och eftersom det är lera i masken kunde jag tillslut inte röra ansiktet typ. Skönt att tvätta bort det sen, huden kändes så len! Aja, imorgon är det Fredag, ÄNTLIGEN. Fast ser inte så mycket fram emot denna helg. Aja. Snart är det över! Ska börja tänka på refrängen nu. Juste, med tanke på de där lapparna jag delade ut igår. Ingen jävel ville lägga ut några pantburkar! Jävla snåljåpar! Aja, ha det!

<3


Jacoby shaddix

image120  image121




Kväll.

Ja, ni kanske har sett kllippet jag la in innan. Usch, vad snuskig den där gubben är! Äckligt. Inte ofta man hör såna historier från en 77-åring. Aja, dansen gick väl bra, men jag kände mig ofta snurrig och jag hade ingen bra balans idag, sen tänkte jag mycket på saker och ting så jag var lite bort ibland. Annars gick det väl bra. När jag kom hem fick jag äntligen käka pannkakor och smaka snoddasen som jag bakade. Goda blev de och glasyren va bättre än jag trodde. Haha. Sen såg jag på bonde söker fru. Haha, jag kollar bara för att han Fredrik är med. Han är så jäkla blyg och det är roligt att se! Imorgon är det torsdag och då blire bild och idrott i skolan. Måste göra en spanskaläxa till imorgon också (!) Har inte mycket mer att säga ikväll. Antar att det kommer något litet senare igen. /Nikita

Usch.

Snuskgubbe




Onsdag.

Idag har vi haft luciaträning i skolan igen. Det blir bara sämre och sämre asså! Skittråkigt. Vi hade hantverk idag också, idag gjorde jag klart kappan till dockan typ helt själv! Jag frågade om hjälp en gång. Skitstolt. Sen när jag kom hem drog jag och Kaisa ut och delade ut massa lappar i brevlådorna. Vi körde turbo så vi kom hem igen efter ca. 20 minuter. Sen direkt när jag kom hem började jag baka snoddas till lärarna i skolan som vi ska sälja imorgon. Glasyren misslyckades jag med. Hehe. Och nu om 20 minuter så ska jag iväg och dansa igen. Mke idag :P Aja, ha det bra. Skriver kanske mer ikväll när jag kommer hem. Pussss

Te och Thailand

Kom hem från dansen för ett litet tag sen och nu sitter jag och smuttar på mitt te.  Gott. Kom att tänka på en sak.. JAG VILL OCKSÅ TILL THAILAND FFS! Ta mig bort från detta vääääder. Jag vill vara brun! Brun, brun, brun! Jag vill vakna upp med solen i ansiktet och doften från havet. Jag vill gå ut och slänga mig i vågorna i min bikini. Åååååh! Ta mig dit. Har aldrig varit i Thailand, kommer jag nånsin få uppleva det? Oh lord, :(

image117


Idol.

Alla repriser ifrån början av idol går nu i några dagar, så jag har spenderat lite tid framför teven. Men nu kommer den där tråkiga mellangrejen där man ska välja vilka som går vidare till final. Pallar inte se det! Om ca. en halvtimma ska jag till bussen för att dansa. Ska köpa pengar till mobilen också, så snart har jag pengar igen!

Idag i skolan på idrotten hade vi stationsfys som Allice höll i. Riktigt jobbigt, men inte lika jobbigt som boxningen. På en station skulle vi slå på tjockmattan, vi hade inga handskar så vi var tvugna att slå utan. På den där tjocka mattan gör det RIKTIGT ont. Men jag och Jennifer peppade varandra och slogs till våra knogar blödde (bokstavligt talat!) Haha. Ja, skulle testa och göra armhävningar också, då när man hänger i en stång och ska häva sig upp. Haha, jadu. Det var inte helt enkelt och gick inte lika bra heller. Vi skulle också göra plankan på "magstationen" i en minut och sen vanliga ait ups. Jag klarade faktist en minut utan problem första gången men andra gången var det inte lika enkelt haha :P Sen innan vi slutade upptäckte jag att mitt favorithalsband var trasigt men då kom Jennifer (geniet) och fixade det igen! Tack hjärtat! Nu ska jag byta om och kolla lite på Idol iaf. Ha det bra!

Skola.

Nu sitter jag i skolan och har rast. Väntar på att svenskan ska börja, undrar vad vi gör idag.. Har luciaträning imorgon bitti igen. Suck.. Idag ska jag dansa och imorgon ska jag baka och dela ut lappar till spanskaresan. Pallar inte förklara, gjorde det i ett tidigare inlägg. Aja, nu börjar lektionen! Skriver mer ikväll om jag hinner! Pussa <3

C- Walking.


Så jävla ballt detta är, jag kan ett steg!  haha




Prison break.

Gosh vad det är bra! Beroendeframkallande! Något att rekommendera till er som inte följer. Kanske lite svårt att förstå då men, what the heck, haha. Det slutar alltid när det är som mest spånnande också, irriterande men samtidigt bra. Aja, ska inte babbla om prison break nu. Men, ska försöka sova nu. Ha de!

Omgjord igen.

Ja, jag är nästan beroende av att göra nya header hela tiden nu! Haha, men man vill ju få designen på bloggen snygg.  Aja, får se hur länge denna design håller nu då. Vill få min visningsbild större, men vettefan hur man gör! Måste man ha photoshop?
  Om 10 minuter börjar prison break! Äntligen. Kan inte sluta följa det, är ju så bra! Undrar vad de stöter på för problem idag då. Imorgon är det skola igen, och dans. Men inget mer plugg! På fredag hoppas jag att jag kan vara med Martina ett tag också på eftermiddagen :) Ha det bra era!, haha / Designfreaket

EKG.

Sitter och kollar på EKG. Det är rätt intressant ibland. Och rolig ibland. Förra gången fick jag lära mig att om man klämmer finnar i "triangelområdet" Dvs: mellan ögonbrynen ner till näsvingarna ungefär så kan det bildas en infektion som kan gå in i hjärnan. Därifrån kan man få hjärnhinneinflammation. Detta är såklart väldigt ovanligt men ändå!

Haha, är det någon som har sett klippet med "sjöodjursmannen" än? Haha, det är så rolig! "Bobbo Krull, han är min idol" Haha.

Klagomål!

Måndag!  Snackade med Helena igen om jag kunde få tillbaka mitt månadens uppdrag från September. Då svarade hon ja! Fick tillbaka mitt senaste i fredags btw.  Men, när lektionen väl börjar så delar hon ut alla månadens uppdrag till alla förutom mig, och Hanna. Jag frågade om jag kunde få mitt och då skyller hon ifrån sig på Helena Fridén och säger att hon har röjt undan på skrivbordet så nu vet hon inte vart det är. Gosh! Jag blev så arg just då så jag klarade inte av att läsa texten ur boken framför mig och hon hånskrattar och undviker mig som vanligt. Jag vill ha en ny lärare! Skönt att det bara är ett halvår kvar i denna skola tills jag slipper henne!



Martina.

Martina! Min vän! Du får mig alltid att le hjärtat! Lämna mig aldrig!

Skola.



Japp, nu sitter jag i skolan och ska skriva ut mitt helvetes arbete om betong! Innan det så övade vi på lucia, det har vi gjort hela morgonen. Och nu kan jag ju säga att jag tvivlar ännu mer på vårt luciatåg. Typ inga sjöng, jag försökte men min röst bara brister pga. alla ljuuuuuusa toner! Idag efter skolan ska jag nog hem och sova. Höll på att somna när jag stog upp och övade nu. Fyfan .. Saga dök aldrig upp, är du sjuk? Jennifer, det är otroligt tomt utan dig i skolan, hoppas att du kommer imorgon!
  Sen vill jag bara säga att jag tänker på dig vännen. Lycka till, står vid din sida nu och stöttar dig. Allt kommer att gå bra till slut. Lita på mig älskling, min vän, Jasmine <3
  Jag gillar dig, jag tänker ofta på dig, det pirrar i magen på mig vid tanken på dig. Känner du samma sak? Jag gillar dig / din sötnos <3

Sent inlägg.

Ja, det blev inget tänka på refrängen förrän nu. Men innan jag lägger mig måste jag bara lägga in detta klipp! Snälla, kolla på det. Filip och Fredrik är mina idoler.


Juste!

Haha,  juste ! HAHAH måste bara berätta om tidigare idag när jag var hemma hos Sarah: Vi bestämde oss för att baka en tigerkaka så när Sarah skulle plocka fram formen så fanns det en form som var "hel" och en som man sätter ihop liksom. Den man sätter i ihop var delad. Sarah tog fram alla dom delarna och stirrade på dom, sen försöker hon sätta in den formen som är hel i den ena delen av den som ska "sättas ihop" Haha, hon fattar absolut ingenting och jag bara står och asgarvar åt henne. Fyfan vad jag garva asså, så jävla kul! Haha, men jag hjälpte till slut Sarah hur man gjorde och då blev våda lyckliga och glada. Haha :') Btw: Tigerkakan blev grymt god!

Kväll.

Japp, nu är det kväll och imorgon är det måndag igen. Nu är det inte långt kvar till jullovet heller. Ser fram emot de sista veckorna, tror de kommer bli mysigt slappa! Haha, det kommer bli mycket barnsligt julpyssel på spanskan också :) Scarred var lika bra som vanligt med den snygga programledaren, men idag var det inte såå farliga klipp som det brukar vara. Haha, han som försökte hoppa över tennisnätet med cykel var lite rolig : "Ehm, jag slog i ansiktet.. Har lite ont" Haha. Jaså!? :O

Vet inte vad det är med mig, men jag har börjat skriva rätt mycket i bloggen nu! Jennifer berättade att en riktig "bloggare" uppdtaterar bloggen sex gånger om dan !? Aa, rktigt så mycket kanske jag inte skriver. Men det är skoj :)

Jag har ingen sovmorgon imorgon eftersom vi ska öva till Lucia, typ jättemånga lektioner går bort. Gör inte mig så mycket eftersom vi ändå inte har några inlämningar eller prov kvar nu. (tror/hoppas jag!) Aja, nu ska jag nog börja tänka på refrängen! HAHA. Ha det bra, pussspusss / Nikita


Blogg.

Ja, jag sitter här och håller på med min header. Ja, jag är ju inte världsbäst om man säger så. Lite roligt är att båda bilderna ser EXAKT likadana ut, tyyyp:O Haha. Men, men snart börjar scarred så jag måste sluta nu. Ni kanske såg min underbara imitation av mig som South Park figur?? Haha, det är ju så jag! Hihi. Jag har gett upp nu också med mitt betongarbete. Tänker lämna in det som det är imorgon. Tänker ändå välja bort teknik i gymnasiet.  Vill lära mig hur man ändrar mer på bloggen också! Sen måste jag väl hjälpa Martina hur man gör också :) Aja, snart börjar scarred! Ha det!

Nikita

ME AS A SOUTH PARK FIGURE!


image111

Söndag.

Betong, snälla döda mig.

Nu sitter jag här och pluggar på det där JÄÄÄÄÄVLA betongarbetet! Jag skriver bara en massa jävla skit men vad fan ska man göra? Jag skiter fan i mitt betyg i teknik nu, jag pallar inte! Jag har skrivit 5 sidor nu om betong, men jag har fan inte lärt mig någonting. 

På tal om något annat nu (gott) så åt vi ju julbord igår. Och jävlar vad gott det var, men jag har aldrig mått så illa. Man skulle tydligen gå 9 rundor till julbordet. Jag klarade 6 sen dog jag (typ) Risalamaltan var god men det fanns ju inga klementiner(!) Dom hade typ friterade tunnbröd med sikröra också, det var gott. Sen fanns det en snubbe som var så jävla full på det där stället. Haha, han kunde knappt stå upp. Jag tycker riktigt synd om honom, han kan fan inte må bra asså. :/  aja, det var bra, bra, bra! Den 14:e ska jag på julbord igen med familjen och släkten i stockholm för att bli ännu tjockare. Ha det bra / gottegrisen.

Lista.

Vad blir din mening?

Jag förförs av Britney Spears för att jag är bra i sängen



Vilken månad är du född i
1 : Jag äter upp
2 : Jag slår ihjäl
3 : Jag älskar
4 : Jag skjuter
5 : Jag kramar
6 : Jag knarkar med
7 : Jag tänder på
8 : Jag dansar naken med
9 : Jag sjunger med
10 : Jag fiser på
11 : Jag förförs av
12 : Jag har sex med

Välj Datumet du är född på
01 : Din mamma
02 : En hund
03 : En neger
04 : Michael Jackson
05 : En bög
06 : En hamburgare
07 : Pippi Långstrump
08 : En prostituerad
09 : Karlsson på taket
10 : En Aidssmittad pundare
11 : En pundare
12 : Jultomten
13 : En Hivsmittad raggare
14 : En hora
15 : En banan
16 : En katt
17 : Britney Spears
18 : En fet hagga
19 : En fet man
20 : En alkis
21 : En hemlös man
22 : Min man
23 : Din mamma
24 : En muffin
25: Min pappa
26 : En häst
27 : En fotboll
28 : En häxa
29 : Min farmor
30 : Din pappa
31 : Ett får


Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig
White : För att jag gillar det
Black : För att jag är så jävla snygg
Pink : För att jag är så jävla snygg
Pink : För att det är tufft
Red : För att jag är skitful
Blue : För att jag är en transvestit
Purple : För att jag är homosexuell
Gray : För att jag är en Pundare
Other : För att jag är lik Göran Persson
Green : För att jag är bra i sängen
Orange : För att jag brukar röka på
Turqoise : För att min mamma sa det
Brown: För att jag är tvungen
Shirtless : För att jag är kåt


Lucia.

Jag kom på en sak med tanke på Lucia i år. Vi ska ju gå luciatåg och jag måste säga att nu har de flesta visat att det kan bli mycket bättre än förra året, det tycker jag är roligt! Sen är det några som klagar på att vi tjejer ska ha nattlinnen på oss, ska jag vara ärlig så spelar det inte så stor roll för mig vad jag har på mig i ca. 1 timme detta år. Jag tycker att Lucia ska ha ett vitt nattlinne med ett rött band runt midjan, om vi andra kommer med svarta jeans och en vit skjorta tycker jag att vi förstör lite, men det är min åsikt! Jag tror iaf att det kommer bli bättre iår, och nu vågar de flesta sjunga ut, bra jobbat 9:an!

Lördag.

Julbord



Idag är det lördag och klockan är snart 11. Ikväll klockan 7 ska vi iväg på julbord! Jag har bestämt mig för att inte käka något mer idag nu, för att jag ska vara dödshungrig på julbordet så att jag kan käka massor! mwhaha. Innan det så ska jag plugga järnet på betongarbetet, mamma och mormor ska hjälpa mig (hoppas jag) så jag hoppas att jag blir färdig idag. Som ni ser så har jag gjort om min design på bloggen lite, tack vare min syrra Kaisa som hjälpte mig. (hon har en egen blogg: wxw.blogg.se) Hon har ju fan lika bra fantasi som mig (?)  Tack syrran! Vi hade ganska bråttom när vi gjorde den så jag antar att jag kommer göra om den sen när jag kommer hem och kanske ändra headern lite. Förresten, tycker ni att jag ska fixa bakgrundsljud till bloggen, om jag kommer på hur man gör?  Nu måste jag leta fakta om betong. Ha det bra! / matvraket


image108

RSS 2.0