Nicole Richie


vad snygga kläder hon har! Igår satt jag och Jennifer och diskuterade hur snyggt det är att ha ett par snygga stuprörsjeans som sitter lite löst och slarvigt vid anklarna och så har man ett par snygga pumps till. Så snyggt! De här kläderna ska jag ha på mig när jag blir stor och kan gå i image391klackskor! Haha. Gud vad snyggt! Vad tycker ni om det? Underbart fan! Fast jag skulle aldrig våga gå med mössa och solglasögon på sommaren, jag är rädd för att någon ska tycka jag är konstig då. Haha (a) Sen har hon kortare hår också, jag har funderat på att klippa håret kortare, typ som hon har och en snygg lugg till. Får se i sommar när man har den fina lystern i ansiktet! Längtar. Haha är hemma hos Elin nu och jag har tjatat hela tiden då jag har varit här om sommaren och om hur varmt det är ute nu! Shit, när jag gick till Elin så var det jätteskönt ute! Jag hade mina tunna leggings på mig och en tunika och över det en munktröja och jacka och det var jättevarmt. Var tvungen att ta av mig fort och fläkta med hjälp av tunikan, haha. Det är vår nu! Snön smälter nog bort snart och när påsklovet är slut så är det ungefär sju veckor kvar i skolan. Me like. Hoppas ni får en bra lördag. Har säkert sagt det ungefär tre gånger redan idag. Puss!


 


Ge mig sommar nu!

Jag hoppas på en bra sommar i år, då det är mycket sol, ingen moppeolycka och en fin solbränna. Haha, ingen mer än jag som längtar sjukt mycket till sommaren 08? Sista sommaren innan gymnasiet också. Inte långt kvar nu.

image389

Lördag

Idag ska jag på kalas. Det blir trevligt! Igår var en ganska onödig kväll, haha. Jag och jennifer bestämde med några från klassen att vi skulle sätta oss någonstans och umgås.. haha. Men det är ju så jävla kallt ute så efter ett tag så bestämmer vi oss på att åka runt på en buss, haha. Men jag och Jennifer palla inte sen, eftersom vi inte visste vart vi skulle eller något så vi två åkte hem. Vet inte vad de andra gjorde, men hoppas de hade trevligt ;) Snart är påsklovet slut också. Inte kul, men asså seriöst det är ju sommarlov snart nu! Bara typ 7 veckor kvar nu eftersom man kan räkna bort de sista veckorna i 9:an då det är klassresa, bal osv. LÄNGTAR!

Nytt

Ändring!



Gjorde lite småförändringar i bloggen, inte så mycket. Men lite gör skillnad ibland, var så trött på den innan. Ändrade typsnittet och headern. Tror jag har haft den förut, men aja. Orkar inte göra någon ny nu. Tror inte jag hinner heller. Jag tror Jennifer kommer hem snart så då måste jag göra mig klar och åka! Hej då


Fredag

Ja, nu var det fredag igen. Lovet är snart slut nu, det går fort när man har roligt! Idag ska jag vara med Jennifer, vi ska nog hitta på massa roligt! Ska se om vi hittar något ikväll, vill komma ut nu eftersom vi aldrig kom ut igår. Fredag, någonstans borde det finnas! Kaisa är kär i mina solglasögon som jag köpte nu, varje gång hon går in i mitt rum så provar hon dem och ställer sig och posar. Haha, hon ska också ha såna, konstigt att vi alltid ska komma i likadana saker. Vi ska beställa en bikini från la redoute snart och då ska hon ha en likadan vit som jag, fast jag har svart. Lite tråkigt, men vi verkar ha samma smak så. Har hon och jag bestämt oss för något går det inte att ändra på. Fast jag tänkte köpa en vitprickig bikini men den var för dyr, måste tänka på ekonomin nu. Är helt pank och telefonräkningen ska betalas. Usch, mycket pengar i månaden. Måste skaffa det där "stoppet" så jag bara kan ringa och sms:a för en viss kostnad varje månad!  Hoppas ni hittar på nåt skoj ikväll, det är som sagt fredag! Ha det.

Jag saknar dig

Jag saknar dig Nalle, våra minnen är ju oförglömliga. Hade alltid roligt tillsammans med dig, hoppas vi ses snart igen. Du är oslagbar knäppis

image385

Kvällens planer

Hm, ska kanske ut med Jasmine ikväll. Men hon får inget svar från en person så jag vet inte. Hoppas jag kommer ut iallafall, pallar inte sitta här hemma på påsklovet! Vad ska ni göra?

Boogeyman 2

Vi såg 2:an! Usch

image384

Boogeyman

Hejsan! Igår åkte jag och Jasmine som sagt till stan, jag köpte ett par heta pilotglasögon, haha och ett linne. Usch jag har så dåligt samvete för att jag handlade till mig själv för jag har egentligen inte råd! Haha. Efter stan åkte vi hem till Jasmine, vi såg två filmer, skräck. Först såg vi The Invasion med Nicole Kidman, den var rätt bra faktist. Sen såg vi en bit av boogeyman tills jag höll på att dö, usch, ingen roligt film, läskig! Jag brukar inte bli rädd för filmer sådär men seriöst den mådde jag nästan dåligt av, så vi stängde av efter nästan halva filmen. vi tjockade oss med massa godis, chips och dipp. Det var jätteroligt igår! Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske ska ut med Jasmine ikväll igen. Men jag vet inte. Imorgon ska jag vara med Jennifer! Wiie, hon sms:ade mig idag och aa, shit, våran killsmak är ju oslagbar, helt lika tror jag och haha, hon såg sveriges motsvarighet till Ryan Sheckler, jag försökte få henne att gå fram till honom och börja snacka med han, men.. förgäves. Haha, tänk om jag var där. Hoppas ni får en bra torsdag!  

Stockholm i mitt hjärta

image383

Kom hem från värmland igår! Alltid skönt att vara tillbaka i stockholm igen, oavsett hur bra man haft det i värmland. Hade det iallafall bra den här gången hos mamma förutom när det blev lite jobbigt för mamma, hon har såna perioder ibland när hon mår dåligt över flytten. Idag ska jag in till stan med Jasmine, myys! Vi ska nog sätta oss på något ställe och snacka massa hemligheter och grejer med varandra som vanligt, det gillar jag :) Mitt påsklov ser rätt bra ut faktist, har nästan hela veckan uppbokad nu. Ser jag fram emot! Hoppas ni får en bra onsdag såhär på lovet!

Måndag

Hejsan!Sitter hemma hos Sarah nu, hr i värmland! Idag har vi hunnit med mycket, jag sov hos henne inatt så när vi vakna började vi med frukost, efter det kndevi att vi ville baka,och sen så vänta vi på att Patricia,
Bella och Charlie skulle komma så vi kunde bjuda dem på fika, men nej, nej de kom aldrig. Sen började vi med lunchen, vi gjorde spaghetti med köttfärssås och den blev ägit god asså! Sjukt bra blev den, men de andra kom ju aldrig för de käkade hos en kompis istället så jag och Sarah fick käka ensamma, men det gör inget. vi hade roligt ändå!

Igår slingade jag håret btw, ljusa slingor, man ser inte så mycket skillnad, jag borde ha gjort fler, men aja. Skillnad är det ändå. Hinner inte blogga mycket här i värmland, påsklov! Ha det

Söndag

Idag är det Söndag, imorgon är det måndag.. Haha. Aja, idag ska Kaisa till kyrkan eftersom hon ska konfirmera sig i sommar och jag vet inte vad jag ska göra. Jo det vet jag, ska troligtvis färga håret, eller aa göra ljusa slingor. Hoppas det blir bra (y) Sen så kommer Anders föräldrar och bror hit och ska fira honom eftersom han fyllde år i tisdags. Imorgon ska jag klippa mig.. igen! Suck, men det behövs, min lugg är för lång nu och aa.. Det behövs! Ska kanske träffa Sarah också innan jag åker hem på tisdag, hoppas, för jag saknar henne! 

Hade en jobbig morgon idag, som ni alla vet bor jag hos pappa och åker till mamma varannan helg, men innan dess bodde jag hos mamma och åkte till min pappa var tredje helg. Det var snart fem år sen jag flyttade till pappa men det är fortfarande jobbigt för mamma, hon kan bryta ihop ibland och det är alltid jobbigt att se sin egna mamma skrika och gråta hysteriskt och sen springa in till rummet och stänga dörren efter sig, man vet inte vad man ska göra för trösta känns meningslöst och jobbigt för mig, usch se sin mamma ledsen är jobbigt.  Det hände i morse. Jag är ledsen att jag skriver ner mina tråkiga stunder i bloggen, känns lite fel men det är skönt att skriva ner det ibland.

Hoppas ni får en bra söndag!

Message from L.A

Sitter och snackar med Jenny som är i LA. Jag är så grymt avundsjuk på henne eftersom hon nu kan bekräfta hur underbart det är där, vädret, människorna ALLT. Usch, så avundsjuk! Människorna hon bor med brukar tydligen jobba på massa kändisfester också och de har sett såna som K-fed, Julie Cooper och sånt! My god, hon får berätta mer när hon kommer hem sen. Vill också dit!

Onsdag

Idag äre onsdag, dansade igår och Daniel var tillbaka! Det var roligt igår, mindre roligt för Saga bara som fick ont i knäna så hon inte kunde fortsätta =/ Idag vare påskbord i skolan och oj vad jag hade längtat, förstår inte riktigt bara för det var inte alls så gott jag kom ihåg. Haha, aja. Vi fick ingen påskmust heller eftersom några stal coca cola förra gången på nobelfesten, onödigt.
Senare var det storsamling i skolan där två stycken spelade Guitar Hero inför hela skolan, de var skitduktiga, spelade på expert och jag klarar inte ens av det lättaste. Hmm.. Igår hade jag utvecklingssamtal också! Det gick jättebra och jag har höjt mig nu till MVG i svenska, geografi och samhälle! JA! Är så glad, för det är Jannes ämnen och han är verkligen rättvis med betygen och sätter de höga till dem som verkligen förtjänar det. Senare hade jag nationella prov, det muntliga i engelska också tillsammans med Martina, det gick väl mindre bra, men jag hoppas på VG där. Jag blir så nervös när jag ska snacka engelska högt inför någon/några för jag är osäker på mitt uttal även fast min lärare tycker den är bra om amerikansk! (?) Haha, aja. Imorgon är sista dagen i skolan innan lov och så måste jag lämna in företaget och lägenheten och jag är inte klar med diagrammet än som jag inte förstår något av. Det löser sig. Hinner inte skriva mer imorgon för jag åker direkt till dansen efter skolan och efter dansen åker jag direkt till mamma så jag hinner inte imorgon! Kanske kommer något inlägg ikväll men tveksamt, plugg.. Ha det!


image382


Måndag

Måndag igen, sista veckan innan påslov! Tror påsklovet blir en hit här hemma,  Längtar. Hade en chill dag idag, vi fick vårat efterlängtade biljardbord till klassrummet så idag har vi spelat biljard ca halva dan, skitkul för vi typ skiter i lektionerna eftersom vi hade en jättedålig vikarie idag som inte brydde sig ändå om vad vi gjorde. Spelade på engelskan också då vi skulle läsa en text, skumläste den och sen vare dags för biljard igen! Imorgon skulle hemkunskapsläxan varit inne men alla säger nu att den är till torsdag så jag ska finslipa lite på den innan jag lämnar in den! Jag har utveckligssamtal imorgon också, klockan 9, ni kanske tycker jag är helt störd men jag älskar utveckligssamtal, jag tycker de är så roliga och behöver man jobba på något så känns det typ bättre efteråt och känner sig mer peppad liksom. sorry för dålig uppdatering på sistonde men jag har ingen blogglust och jag har ändå inte många läsare så det känns ganska meningslöst.

Btw, idag var jag hos tandläkaren, idag satte jag in en stålgrej över gommen som ska sitta till maj då jag har dragit ut fyra tänder och ska sätta in tandställningen där uppe, precis innan balen! Buhu, jag kommer inte le med tänderna då iallafall. Hoppas ni haft en bra dag, nu sista veckan innan lov.

Lördag

Förlåt för att jag inte har skrivit något typ på länge men jag har typ ingen blogglust för tillfället, kanske kommer tillbaka om ett tag får vi hoppas. Igår vare fest! Haha, var hemma hos Felix och det var bara människor från klassen, rätt chill. Jag är stolt över mig själv också, tänker inte gå in på anledningen men igår var en bra kväll förutom att jag spydde två gånger som en jävla räv. Idag vaknade jag klockan åtta och gick direkt upp lite snurrig för att duscha och så. Sen började jag plugga lite direkt men måste fortsätta snart igen. Sen vare frukost och sen gjorde jag inte så mycket, vid klockan 11 åkte bara jag och Tindra till centrum för att köpa godis och sen gå till donken för att äta. Det var roligt att få umgås själv med Tindra för ett tag för hon är så otroligt gullig då. Lyssnade jättebra på mig, haha och nu står hon brevid mig och fascineras av hur platta sockerbitar (godiset). Jag finns här i huddinge om någon är intresserad av att få tillplattade sockerbitar..
 Ja, och ikväll är det melodifestivalen och jag tror att Björn är tillbaka! Då ska jag titta på det om jag inte hittar på något annat. Hoppas ni får en skitbra lördag och njut, helgen är underbar alla gånger!

Favourite?

Vilken frisyr gillar ni!? Jag vet vad jag gillar :D

image380 image381

Tisdag

Jag har stukat foten, det gör jätte ont, kunde inte vara med på dansen efter ett tag. Hej då

American Idol

Sitter och kollar på American Idol, haha det är så jävla roligt! Jag älskar Simon och Randy, Paula är ganska tråkg ibland haha men usch vad bra dom är. Men grymt petiga och stränga också, jag skulle aldrig våga ställa mig framför dom.

Gangstas

Nalle gjorde en bild på mig och han som gangstas, haha..


image379

Måndag

Måndag igen, skoldagen var rätt Chill. No lektionerna och mattelektionen hade vi teknik på då vi skulle bygga en motor, ingen i hela klassen fick det att fungera eftersom vår lärare köpte en koppartråd som inte fungerade till exprimentet. Suck, börjar tröttna på det där nu. På musiken hade vi rock och pop historia där vi går ifrån 50-talet till idag. Idag hann vi gå igenom 50- och 60-talet. Åh, jag blev så glad idag också när vi fick våra omdömen inför utvecklingssamtalet och där stog en kort kommentar om nationella proven och jag fick MVG! Jag är så grym glad och allt känns mycket lättare nu, det stog också grymt bra Nitro! (Jag kallas Nitro) Wiiie! Men nu sitter jag och pluggar hemkunskap, är mindre roligt men är nog det roligaste projektet jag någonsin gjort. Är dock inte lika exalterad till det som Saga som snart är klar och är ledsen över det (!) ? Haha, aja, alla är vi olika  :D Hoppas ni haft en bra måndag!

Snowboardbilden

Jag fick en bra bild på Nalle igår, den berömda snowboardbilden. Haha :) Nalle sitter i mitten!

image378

Söndag

Usch, söndag igen. Inte roligt med måndag imorgon och en ny vecka i skolan. Idag har jag pluggar ganska mycket, har skrivit upp alla grejer jag ska ha i köket, vardagsrummet/sovrummet och badrummet i min lägenhet i hemkunsapsprojektet. Jag har inrett med ett svart/vitt tema. Haha, vet inte om det skulle bli så himla snyggt i verkligeheten men. Det jobbiga är att man inte kan se skissen i riktig storlek + att man inte ser vad som står på den. Men det är lugnt.

Kollade på life of ryan förut på MTV, seriöst han är så jävla snygg och söt, underbar, haha! Usch, jag vill bo i san clemente <3 Hoppas ni haft en bra söndag

Kalas, kalas!

God mat, tårta, sing star, presenter, skratt. Kan det blir bättre med kalas med sina vänner?

image377

Lördag

Igår på dansen så hade vi ny koreografi, den var skitsvår som vanligt med Daniel D. Han gör otroligt snabba och alla rörelser har både armar och ben på olika ställen samtidigt vilket gör mig otroligt förvirrad. Haha! Men allting annat gick väl hyfsat, rygglyften och sit upsen klarade jag bra igår! Det var inte så jobbigt som det brukar göra, kanske för att jag har börjat träna hemma också kankse? (a)
Idag ska jag till Jasmine på kalas, haha vi ska ha på oss tröjor med text på som speglar vår personlighet och jag har ingen sån tröja så jag måste skaffa en vit tröja och skriva något på den. Jag får troligtvis låna en stor tröja av pappa, lol. Men innan jag drar dit så måste jag plugga, suck. Är så trött på skolan. Behöver sommarlov nu! Har nog gjort klart med rescension/sammanfattning av boken jag läste och nu måste jag börja på allvar med hemkunskapsprojektet. Usch vad jobbigt, önska mig lycka till! Ha de

Ursäkta

Jag ska sova SNART, det blev inte nu. Vill bara säga att jag mår jättebra för tillfället :D Allt är prima just nu typ, åh så härligt! På lördag ska jag på kalas hos Jasmine det kommer blir skitkul! Ha det bra, blir inte så mycket bloggning nu eftersom jag har fullt upp! Haha

Bilddagboken

Åh, det är alltid problem på bilddagboken! Alltid segt och alltid hänger det sig och alltd är det nåt! Inte konstigt att jag inte pallar hålla på! Nu ska jag sova, god natt!

Torsdag

Halloj igen, hann inte med data alls igår! Idag har jag dansat showjazz, det är så kul! Vi dansar lyriskt nu på koreografin, det är inte lika roligt som det snabba tycker jag :P Men det är alltid roligt med showjazz <3 Jag fick en sur blick av Anette också för att jag kollar ner i golvet när jag gör diagonalen, det är förbjudet! Haha. Etferåt gick jag, Saga och Jenny mot donken för att köpa en varsin glass, Saga fick ju presentkort där när hon fyllde 16 så hon tänkte spendera det på glass, 100 kr. Men det visade sig att kortet var ogiltigt (?) så Saga fick ingenting :( Men jag köpte en liten chicken burgare istället och Jenny också, och Saga smakade! OMG, haha det var roligt att se :) Jenny hade en påse i närheten om hon skulle spy men det gjorde hon aldrig!

Tandläkarbesök
Besökte tandläkaren idag också, nu börjar allvaret! Idag satte jag in blåa gummisnoddar kring 4 tänder långt bak i munnen för att de ska säras ifrån varandra liksom så jag sen ska få ner min stålgrej över gommen som tydligen ska hjälpa till på något konstigt sätt, jag kanske är konstigt men jag tycker det är riktigt kul att allt börjar på allvar nu! Snart har jag tandställing = extremt snygga tänder! :D Hoppas ni haft en bra torsdag, puss på er!

Tisdag

Ursäkta för dålig uppdatering men jag har typ ingen tid för bloggen nu. Dansar jag inte så pluggar jag, pluggar jag inte äter jag och äter jag inte sover jag. Och på helgerna är jag oftast med kompisar och hinner inte uppdatera då. Tyvärr. Men jag försöker skriva något varje dag iaf. Idag hade jag dans, street egentligen men Daniel var  borta så vi hade vikarie.. Sara som dansar crumping så vi hade det idag. Det var jätteroligt! Fast svårt, haha jag ser så dum ut. Men jag klarade koreografin typ, fast inte så bra i slutet. Sara, dansläraren var iallafall grym! Hon ska flytta till USA snart, jag vill också!

Fick tillbaka spanskaprovet idag också, fick G+, är väl nöjd, men om jag inte presterar bättre på nästa kan jag sänka mitt betyg. Crap. Men det är bara att kämpa! Tittar på house, reklamen är slut nu så nu måste jag sluta! Hoppas ni haft en bra tisdag!

Heting

image376


Kaisas dator

Kaisa fick en dator i present när hon fyllde år. Den är assball för på skärmenm bakgrunden har hon nån grej som kan se väder över hela världen. Det visade sig att det är 22 grader i Miami, 9 grader i Los Angeles, 33 grader i Thailand, 1 grad i Stockholm, 28 grader i Philippinerna och så finns det ett ställe i USA som heter Karlstad där det just nu är -19 grader! Minusgrader! I New York är det 3 grader bara och på Hawaii är det 18 grader och molnigt.
Man blir lite avundsjuk när man läser 33 grader och sol liksom. Här är den 1 plusgrad, suck. Me like ;)

Måndag, ingen skola!

Yeey, idag är det studiedag och det innebär kortare vecka, fortare vecka, fortare helg! Skönt. Fast eftersom jag var sjuk veckan innan sportlovet så har jag haft typ 2 veckors lov nu. Hehe. Gjorde precis klart månadens uppdrag i NO då vi skulle skriva om något ämne inom kemin. Jag valde kalcium. Det gick fort att skriva en A-4 och jag orkar inte göra mer. Nu är jag ledig, förutom att jag måste plugga lite mer hemkunskap! Hoppas ni har haft ett superlov, det har jag iallafall, i sälen och hemma hos mamma. Det blir nog bara bättre och bättre hemma hos henne känns det som. Igår åkte jag och Kaisa hem till farföräldrarna så fort som vi kom tillbaka till sthlm och stannade här tills idag, det känns som att jag pluggar mycket bättre här, haha, vet inte varför men så äre. Har ju redan fått något gjort! Sen känns det även som att jag bor här nu eftersom jag inte sovit i min säng på typ två veckor, jag saknar min säng <3 Men nu babblar jag bara. Ha en bra måndag!

Jag vill också vara snygg och ha en skinnjacka!

image375

Lördag

Hejsan igen, idag ska jag äntligen få träffa Sarah igen som jag inte har träffat sen den 3:e januari typ. Det ska bli kul, får se vad vi hittar på. Något bra blir det iallafall :) Som sagt, igår shoppade jag med syrran och morfar följde med, han ville ge oss något så det fick bli en shoppingdag, haha. Känner mig så grymt bortskämd men han betalade allt =/ Iallafall, jag hittade en del, hittade massor men jag ville inte köpa allting eftersom jag har insett att jag är sjukligt beroende av att köpa kläder! Inser inte hur mycket jag har i garderoben och ändå ska jag shoppa, shoppa, shoppa och jag blir ändå aldrig nöjd.. Så jag måste skärpa mig nu. Tänkte skriva ner det jag shoppade, eller morfar..

En rosa, stor t-shirt från gina tricot.
En grå, typ tjocktröja, mysig från bikbok
Ett par vita skor från stadium
Bruna leggings från lindex
Gråa leggings från gina tricot

Sen köpte Kaisa en del också ifrån monki, en stor t-shirt, 2 linnen och så köpte hon en jättefin grönrandig munktröja från carlings. (älskar carlings!) Iallafall, jag är nöjd med det jag fick, men nu får jag inte shoppa på ett tag. Haha kläderna får inte plats i väskan =S Hoppas ni får en bra lördag med mycket godis och myys. Ha det!

RSS 2.0