För att jag ska dansa med levande ljus!

Kom hem från dansen för ett tag sen. Idag vare c-gruppen som sagt, och det blir roligare varje gång. Fick reda på att vi ska dansa med levande ljus va! Med såna där ljusstakar som har armar typ.. Haha, omg. Jag kommer säkert få Saga brevid mig, och för er som inte vet så är Saga extremt klantig.. EXTREMT. Så hon kommer troligtvis tända eld på mitt hår, och brandlarmet kommer gå igång och så har de säkert såna där sprinklers i taket också.. Men det kommer bli super ändå.  

Aa, imorgon är det skola igen då. Suuck. Jag orkar inte, plus att det är idrott första lektionen.

Jag saknar dig

Längtar tills jag får kolla djupt in i dina ögon och se ett leende på dina läppar


Söndag

Gårdagen: Vi var vid fruängen ca. klockan fem. där mötte vi några av tjejerna och där köpte alla som ville ha mat till sig själva. Sen gick vi hem till Lisa. Hon bodde asfint. Där satt vi och käkade och drack och pratade och umgicks liksom. Sen när Geraldin tog fram vattenpipan då blev det fart på mig och Paulina! Haha. Vi drog från Lisa vid åtta, då vi skulle mot kungsträdgården på Nrj in the park. Där var det inget speciellt dock. Vissa av tjejerna hade druckit lite för mycket och låg och spydde mot en vägg. (inte jag dock :D) Sen mötte vi några trevliga killar från fryshuset. Ena killen jag snacka med berättade att han var från värmland! vi båda tyckte det var ascoolt att vi båda kom från värmland! Haha. Sen så "hängde" vi lite utanför donken såklart och typ träffa Tom och några. Jag köpte en cheesburgare, och det var så J-ÄVLA gott.. Så jag köpte en till. Mums! Sen drog vi tillbaka till Huddinge. Vi drog till någon Jesper.. Men jag och Paulina stannade inte så länge, jag var så himla trött och jag ville bara hem och sova till slut. När jag gick av bussen här i sörskogen är jag dum nog och bestämmer mig för att gå genom skogen.. Det var möörrkt! Som tur var ringde Patrik, det kändes lite bättre och till slut hittade jag ut. När jag kom hem ringde jag hem till Patrik och vi pratade en liten stund tills vi båda i princip låg och sov i telefonen.. Då bestämde vi oss för att säga godnatt, haha. Sen vid 4 ringer Jennifer mig...

Jennifer: hej!
Jag. eh.. hej!
Jennifer: sov du!?
Jag: eh.. aa....
Jennifer: aha okej, förlåt!
Jag: ne, det är lugnt, nu är jag vaken!
Jennifer: haha, okej, bra
Jag: vad håller du på med? Är du påväg hem från han eller? ;)
Jennifer: va, nej. Jag är påväg till honom nu!
Jag: NU!? Klockan är fyra
Jennifer: haha, aa.. jag har vänt på dygnet totalt asså..
Jag: ehm, jo.. du har ju det!

Sen snackade vi lite om andra grejer och så. Sen la vi på. Haha. Då hade jag piggnat till och mådde lite illa så jag satte mig upp och läste en bok och hämtade vatten ? Liksom.. Jag sätter mig och läser en bok halv fem på natten, helt spontant!? VAD HÄNDER MED MIG!? Haha, jag gillare ;)

Idag: Idag ska jag dansa igen! C-gruppen idag. Åh, jag har väntat hela veckan på det. Det är så roligt. Jag hoppas Saga har piggnat till hyfsat. Vore tråkigt om inte hon dök upp idag. Jag ska också göra min spanskaläxa idag. Ser jag fram emot.. Inte. Aja, ha en bra söndag! Hoppas ni hade en bra lördag, de hade jag!

Lördag

Idag tvingade jag mig upp vid elva eftersom jag inte riktigt vet när jag ska dra till Lisa. Jag gjorde en stor frukost, älskar frukost. Haha. Kom hem från Jennifer vid tjugo över tio igår ungefär. Jag var jättetrött och la mig typ vid 11 redan. Sedan vaknade jag till precis innan Patrik skickade ett sms vid tolv, men då orkade jag inte prata i telefon utan jag somnade om nästan direkt. Idag ska jag som sagt till Nrj in the park med tjejerna från klassen och Jasmine hoppas jag. Det kommer nog bli skitroligt, ska bli kul att umgås på fritiden så vi alla förhoppningsvis kommer närmare varandra.. Ni får ha en bra dag!


Hemma hos Jennifer

Sitter hemma hos Jennifer. Vi sitter med varsin data brevis varandra, i varsin fåtölj. Jag vet, vi är riktiga datanördar, men jag älskar det. Bara komma hem till Jennifer och umgås, prata. Det är så mysigt, och det är vänskap :) Vi har suttit och ätit choklad och druckit juice. Mums, men mättande! Haha, vi gick upp igen när vi mådde illa och jag fick prova ett underbart ansiktkit som hon använder emot finnar. Helt underbart känns det i ansiktet, haha, man känner sig så fräsch! Nu ska jag kolla in min facebook, haha. Ha det!

Fredag!

En vecka tills jag får träffa Patrik!

Idag hade vi tre lektioner. Chill. först idrott där vi inte gjorde nåt, bara info om terminen, lärare osv. Sen hade vi matte i en timme. Räknade lite i boken och så hade vi en genomgång. Jag fattade det mesta! Sen hade vi lunch.. Det var någon lax med senapssås idag, det var helt ok! Sen hade vi geografi i en timma och tjugo minuter. Sen slutade vi! Senare idag ska jag träffa Jennifer. Jag vet inte vad vi ska göra, men jag åker nog till henne. Imorgon ska jag och flera tjejer i klassen till Lisa i klassen. Det blir middag och så hos henne och sen ska vi dra till NRJ senare på kvällen. Det kommer bli (Y)! hoppas ni får en grym helg. Ha det!

Samhällskunskap

I skolan idag hade vi sista lektionen en två timmar lång lektion i samhällskunskap. Som TUR var fick vi gå en halvtimme tidigare. Men gud vad tråkigt det var. Halva klassen satt och ritade i sina block, vissa gäspade och kollade på andra saker än läraren. Ja, det var inte så roligt, för under hela tiden stog vår lärare och pratade. Jag kommer inte ihåg någonting alls av vad hon sa. Jag hoppas jag kan vara mer fokuserad nästa gång. Men, det är inte så smart att lägga in en två timmar lång lektion på eftermiddagen, en torsdag! Jag, Gabriella och Paulina gick ner till centrum när vi slutade och köpte godis. Kexchokladen gjorde min dag <3


Torsdag

Idag har jag spanskalektion steg tre första lektionen idag. Jag har aldrig haft spanska än, men Jasmine har och säger att det är jättesvårt. Ja, kan tänka mig det. Jag lärde mig inte så jättemycket i högstadiet.. Men, vi får se. Är det alldeles för svårt så måste jag få byta, annars är det ingen idé att vara där ju! Vi hade en läxa till idag också och ta reda på lite om våra namn. Man skulle bla. ta reda på vad ens namn betydde. Jag tog reda på att min namn Nikita betyder "oövervinnerlig" Se där! Haha :) Ne, nu ska jag borsta tänderna. Ha det!

Onsdag

Nu känns allt mycket bättre igen!

Idag var skolan chill. Vi hade kriminologi i två timmar, det var mindre roligt! Sen hade vi lunch, vi käkade på donken idag för det var blodpudding i skolan som jag inte kan äta. Sen hade vi olika lekar med parallellklassen. Brännboll, dragkamp och nåt annat. Våran klass vann på allt förutom på brännbollen och dragkampen, där var vi riktigt dåliga. Efter skolan åkte jag och Jasmine till skärholmen för hon skulle shoppa lite. Och hon var så himla gullig och köpte en t-shirt som jag blev kär i på Cubus. Haha, den är grå med Mimmi på. Haha, skitsöt. Tack Jasmine <3 Sen fikade vi (käkade) på ett café och sen gick vi till H&M och Gina, hon hittade lite fler saker och sen åkte vi hem. Jag kom hem vi sju ungefär.

Jazz danscenter

Åh, ja. Det här var definitivt en utmaning för mig. Men det är första lektionen, det är alltid ok att vara efter då, och jag var inte den enda. Det roliga är att jag går i samma grupp som två i c-gruppen + dansläraren i c-gruppen (Iwa) och en som undervisar i b-gruppen! Haha, det kändes lite skumt att dansa tillsammans med sin lärare medans en annan lärare stog längst fram och lärde ut. Men det var roligt! Nu kan jag se fram emot c-gruppen på söndag igen, åh jag längtar så mycket! Men nu ska jag tillbaka till "so you think you can dance" Ha det!

Tisdag

Jag blir så frustrerad

Hallå. Skoldagen var väl bra, vi hade tre diagnoser. I svenska bara, och det gick väl bra på två av dem. På ordförståelsen förstog jag typ hälften av orden, resten hade jag aldrig hört förut. Sista lektionen hade vi matte, inte så rockigt. Jag försov mig imorse, jag vaknade av att jag fick sms halv 8 (men jag vaknade inte av väckarklockan) och jag började åtta så jag fick lite panik, men jag hade tur för att min pappa jobbade hemma idag så han kunde skjutsa mig till skolan. Gjorde mig klar på en kvart, haha. När jag vaknade så låg min mobil vid fötterna också så jag vettefan vad jag gjorde när väckarklockan ringde imorse. Imorgon har jag sovmorgon till kvart över tio iaf så det är skönt!

Om en timma ska jag åka iväg till dansen på söder. Idag dansar jag jazz/mellan, den svåraste gruppen så jag är lite nervös för hu

House dance

Ja, idag dansade jag House för första gången i mitt liv. Det är en så jäkla chill stil. Det handlar inte så mycket om teknik utan det handlar om kärleken till dans och musik. House är ju från början en klubbdans från Chicago. Sen drog den vidare mot New York och sen hit till Europa. Vissa steg påminner om salsa, och vissa steg påminner om jazz, vissa steg påminner om hiphop/street. Det är jätteroligt! Fast det var faktist enklare än jag trodde och läraren (Adena) var helt imponerad av gruppen och tyckte vi var jätteduktiga! Åh, det känns så skönt att första lektionen är över. Så, nu är det dags att börja oroa sig för Jazz första gången imorgon. Det blir säkert bra!

Adena har bla. varit med i programmet floorfiller :)


Måndag

Jaha, då var det måndag igen och idag börjar skolan på riktigt. Kul. Nej. Aja, tur att man har sovmorgon til kvart över 11. Dock inte varje måndag! Idag ska jag till tandläkaren, sen ska jag dansa House på danscenter. Jag är nervös, har ju aldrig dansat House förut så det blir en ny grej för mig. Jag hoppas det blir lika roligt som c-gruppen. Blir nog dock ganska svårt. ;) Nu ska jag sminka mig! :D

Så jävla underbart att dansa igen!

Åååååååååååååååh! Så jävla underbart att få stå i danssalen igen och dansa på riktigt igen. Det var så otroligt roligt och det kommer bli så jävla bra på dansuppvisningen kan jag säga redan nu. Vi ska dels dansa till "Thriller" och vara spöken. Sen ska vi dansa till någon "oh" låt,  haha. Åh, jag älskar dans. Nu är jag glad igen. Jag lever för dans. Äntligen tillbaks till vardagen! AAAAAAAH!

C-gruppen

Om en stund ska jag ta bussen mot centrum för jag ska nämligen dansa idag. Idag börjar c-gruppen och det ska bli hur roligt som helst! Och så får jag träffa Saga igen, det var år sen och jag antar att hon har massor att berätta för mig.

tågresan hem gick bra, jag var så himla trött så jag har bara suttit ner och halvsovit hela resan. Förstår inte att jag inte blev rastlös, men jag orkade vekligen inte hålla ögonen öppna. När jag kom hem blev det jobbigt. Jag insåg då att det är två veckor kvar tills vi ses igen och jag kunde inte hålla tårarna inne. Det är  helt sjukt, jag tjatar och tjatar. Men jag har inte känt såhär på flera år. Underbart, men jobbigt också. Aja, ska inte tråka ut er mer. Skriver kanske sen om första gången i c-gruppen!

Söndag

Usch, skola imorgon. Jag vill inte! Nu börjar skolan på riktigt..

Igår var jag med Patrik nästan hela dan typ. Åkte hem från honom klockan ett. Klockan 5 kom han förbi mig och så var vi ute och gick i ca. en timma. Han gick hem igen vid halv 8 tror jag. Vid 11 träffades vi igen. Han kom hem till mig och vi låg i soffan och myste till klockan två då sista bussen gick. Idag åker jag hem vid två redan, så nu får jag inte se Patrik på två veckor igen. .. Jobbigt. Iallafall, jag hinner inte med så mycket här i Karlstad idag innan jag åker. När jag kommer hem så ska jag bara hem och käka och sen ska jag iväg till dansen! Yes, jag börjar dansa idag! Shit vad jag längtar. Lite nervös för imorgon också, då jag börjar dansa House helt ensam. Gosh, jag kommer göra bort mig! Aja, nu har jag inget mer att skriva. Skriver kanske en kortis när jag kommer hem idag. Ha det!

Lördag

Kom till Karlstad kvart över 10 igår, och där på perrongen stog Patrik och tog emot mig med en stor kram och ett leende. Har saknat han massor och det var så roligt att få se han igen. När vi är påväg mot hans cykel vid älven så helt plötsligt tar han tag i mig trycker sig tätt emot mig och kysser mig i pannan och säger: "så skönt att du är här igen, äntligen är du tillbaka" Åh, hela jag blev varm. Sen cykla vi hem till hans lägenhet, köpte chips på vägen och när vi kom hem tog vi en macka var och sen såg  vi på film "I am legend". Den var bra, fast jag hade nog lite större förväntningar på den. Vi gick och la oss redan vid ett då vi båda var hur trötta som helst. Fast sen vid tre ringde hans fulla kompis Makki och frågade om han fick komma upp och sova hos han eftersom  han inte kunde gå typ en mil hem igen. Haha, efter ett tag går Patrik med på det, fast han egentligen inte vill. Haha, och upp kommer då Makki. Full och rolig, fnissig och helt borta. Haha, vad roligt det var! Självklart blev jag pigg då och somnade kanske vid 4 igen. Jag åkte hem till mamma vid ett och ikväll kanske jag ska träffa Patrik igen, bara en snabbis. Hoppas ni får en bra helg. Imorgon börjar dansen igen!

Fredag!

Det blev inget inlägg imorse, jag orkade ärligt talat inte sätta på datorn. Den här skoldagen gick riktigt fort, skönt! Imorse gjorde vi en diagnos i svenska. Asenkelt, vi skulle bara skriva om oss själva och svara en fråga om en text, haha. Sen så pratade vi typ bara, gjorde ett grupparbete och sen var det dags för lunch. Efter lunch var det 50 minuter kvar tills vi slutade och då pratade lärarna bara till ungefär kvart i 1, då vi gick ner till biblioteket för att få lite information från det.
  Sen mötte jag Kaisa och pappa nere i centrum för att vi skulle fixa leg till mig och Kaisa. Men det funkade inte med skolfoto så vi var tvugna att gå och fota oss, vilket vi gjorde direkt. HAHA, helt ofixad, trött och irriterad. Sjukt bra blev kortet. Fick ta om typ tre gånger för att jag blundade på ett och på resten blundade jag halvt så jag såg helt drogad ut, haha. Uusch. Sen åkte vi hem och jag och Kaisa gick och hämtade Tindra och Isabel på dagis. Nu sitter jag här. Klockan sju ikväll går tåget mot Karlstad. Har väntat jättelänge på den här dagen. .. Aja, skriver kanske inte så mycket nu i helgen så. .. Ha en bra helg!


Promenad i spöregn

Tidigare ikväll var jag och Kaisa ute och gick. När vi kommit en liten bit börjar det SPÖREGNA. Det var längesen det regna så mycket på mig asså. Det regnade hela vägen och när vi kom tillbaka var det en sjö i våra skor, mina vita strumpor var genomskinliga, min ljusgråamunktröja var helt mörkgrå och man kunde krama ut massa vatten till en liten pöl från våra kläder. Haha, det var inte så smart att ta med mobilen, men det klarade sig hyfsat iallafall tror jag! Så, nyduschat så här på kvällskvisten, haha.

Lång skoldag

Skoldagen kändes lång idag. Jag räknade nästan minutrarna i slutet och ville bara gå hem, jag var så jäkla trött. Somnade nästan på sista lektionen. Iaf, idag fick vi intervjua varandra och jag fick intervjua Gabriella, hon verkar skittrevlig och en bra person, jag märkte att vi hade vissa saker gemensamt.  Jag tror jag har lärt mig alla namn nu också! Idag fick vi se idrottshallen också, vi har idrott i den nya björkängshallen, eller vad den nu heter. Riktigt fräsch var den, bara ett år gammal! Vi fick en övning idag då vi skulle få över allihopa över ett "elektriskt nät" och vi fick bara gå i en lucka en gång. Så vi fick lyfta folk högt och lyfta igenom. Jag själv fick åka igenom ett smalt hål, jag med min stora rumpa! Men det funkade, fick bara några stötar tror jag. Haha, hade det varit riktig elekricitet så hade vi dock allihopa varit så gott som döda nu! Imorgon så ska vi göra en svenskaprov, för att se var vi ligger någonstans. Sjukt nervös är jag, trots att det inte påverkar betygen. Vi fick också lite information om matten i dessa tre år. Vi kommer läsa matte A i 1:an, matte B i 2:an och matte C (om man vill) i 3:an. Om jag förstog allt rätt!

När jag kom hem idag vid tre så käkade jag mellanmål, spela lite guitar hero och sen la jag mig i sängen och somnade i ungefär en timme. Jag är grymt trött idag och orkar ingenting. Jag tvingade upp mig ur sängen vid 5 för att jag vet att jag inte kommer somna ikväll annars. Men imorgon kommer jag sova på tåget till mamma, jag vill vara pigg och rolig när jag får träffa Patrik igen, haha. Vi ska ju göra massa grejer, eller aa, käka mest.... Haha. Men jag vill vara vaken så länge som möjligt och umgås med honom, på måndag börjar ju verkligheten igen. Happ, hade lite att säga idag. Det kanske kommer något mer inlägg ikväll. Troligtvis imorgon bitti eftersom jag har sovmorgon!

Jag har fastnat för en grym låt! <3


Tidig torsdagsmorgon

Usch, det är jobbigt att gå upp såhär tidigt men det är bara att börja vänja sig. Fast iofs, jag har sovmorgon 4 dagar i veckan, så det är bara en dag jag behöver gå upp såhär tidigt. Idag tar jag bussen kvart i 8 mot skolan. Idag ska vi gå till idrottshallen för att se var vi har idrott, haha. Sen ska vi ta skolfoto (!) REDAN. Men jag skiter i, jag blir ändå aldrig bra på foto så det spelar ingen roll. Nu hinner jag inte skriva mer, ha det så bra!

Onsdag

Igårkväll: jag kom till Jasmine vid 20 över 9. Och vi båda var helt störda igår, vi skrattade HELA tiden, både var extremt flummiga och vi skrattade åt allt vi gjorde. Vi såg en grymt dålig skräckfilm som handlade om ett gäng ungdomar som skulle spela in en realityshow i skogen, men i den skogen fanns det massa äckligt fula typer som åt människor. De ungdomarna som var där fick alltså en yxa i huvudet, ena fick håret avskalat, en fick massa knivhugg i ryggen, någon strimlades och så vidare. Skulle mer kalla det en komedi. Patetiskt dålig var den, haha. Fem i tio kollade vi på "so you think you can dance".. Veckans höjdpunkt, och efter det gick vi och la oss. Var dock väldigt  svårt att somna eftersom vi både fortfarande var flummiga och konstiga. Jag somnade vid två ungefär. Och vid fem hade Jasmine vaknat och upptäckt att jag snurrat med fingret ovanför ansiktet och garvat för mig själv. Haha.

Idag gick vi upp tidigt, vid halv 7 för att vi ville ta en stor god frukost. Äggmacka och te, plus rostat också. Mums. Jasmine fick dock bråttom till slut för tiden rann iväg men vi hann med bussen! Vid 9 var vi vid sjödal och gick in i teknikhuset där det var upprop. Ca. 100 elever satt där tror jag, och då ropade de upp ens namn så skulle man svara "ja" högt inför alla. sjukt nervös var jag. Men När vår linje lästes upp hade alla gått, så det var lugnt! Sen gick vi till vårat klassrum, fick information om lärare osv. Sen fick vi lunch vid 12, sen slutade vi vid två. Fick våra skåp idag också, jag fick självklart underskåp som jag har haft sen 5:an! Tre år till, sen slipper jag dessa jävla skåp! Nu ska jag ta ett gott mellanmål, åt inte en stor lunch eftersom det var kokt korv! :O

Sällskap till skolan imorgon

Idag frågade Jasmine mig om jag ville sova hos henne inatt. Och självklart gör jag det, efter lite övertalning. Vi båda kände att det vore skönare att åka till skolan tillsammans första dagen imorgon, sen passar hennes bussar bättre in till att vi börjar också, haha. Så, imorgon är det onsdag, första dagen i skolan och även bara två dagar kvar tills jag får träffa Putte (Patrik) igen! yey :)


Nya livet börjar imorgon, eller?



Jag ser faktist fram emot morgondagen riktigt mycket. Har läst några andras bloggar som också börjar sitt första gymnasieår i år. De är riktigt nöjda oc´h har inte blivit besvikna. Jag längtar tills imorgon då jag får se min nya klass. Trots att jag vet vilka hälften är redan, men det känns tryggt på något sätt. Så, imorgon börjar jag ett nytt liv, gymnasietiden. Pappa och Therese har ett flertal berättat att det är absolut bästa tiden i livet. Shit vad roligt det kommer bli, försöker inte att tänka på all tid jag kommer få lägga ner på att plugga.. Haha, allt kommer bli super!

Tisdag

Sista dagen på sommarlovet


Jahapp. Igår var jag som sagt på bio. Kom hem ca. kvart över 12. Filmen var väl ok. Den var spansk. Jasmine satt brevid mig och hyperventlilerade och höll min hand så hårt så att jag fick ont. Hon var ganska rädd emellan åt och skrämde därför upp mig rejält också! Haha, jag käkade upp alla mina parmesan popcorn nästan också, jävla tjockis. Haha. fast roligast igår var nästan bussresan til bion, jäklar vad vi skrattade. Haha. Bussresan hem gick betydligt fortare, vet inte varför. Jasmine och Jennifer gick av vid kvarnbergsplan och jag gick av vid sörskogen. Var konstigt nog inte alls rädd när jag gick hem i mörker genom skogen. Musiken i mina öron kanske lugnade ner mig. Thank god for music! Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha det!

What a mess!

Shit asså. Städade precis klart min garderob. Jäklar vad massa skit jag hade. det ser ut som om jag har slängt halva garderoben nu. Det är så tomt och i sån jäkla ordning. Jag älskar det! Frågan är bara hur lång tid det tar innan det ser ut som förut igen. Det tog ca. två veckor förra gången. Haha!

Om ca. en timma ska jag ta bussen mot Heron och träffa Jasmine och Jennifer. Jag hittade lite pengar i min garderob som jag kan handla min smoothie för. Muuums! Nej, nu blire guitar hero igen. Knarkar det spelet just nu.

Måndag

sista måndagen på sommarlovet. Shit vad fort allt har gått. Putte ringe mig vid 12 igår. Precis när jag höll på att somna och var trött för en gång skull! haha, men han gjorde mig piggare och vi la på vid två. Då HAN var trött och jag var pigg, haha, det slutar alltid så. Somnade  typ en halvtimma senare. Sen, klockan halv 11 väckte pappa mig idag för att vi skulle städa. Gick upp först och tog en mumsig frukost, ostmacka med varm choklad och grädde. Sen gick jag ner och började städa. Blev klar en och en halv timma senare. Nu sitter jag och pratar med Jasmine på msn och planerar för ikväll. Jag, Jasmine och Jennifer ska gå på bio och se barnhemmet. Skräckis. Haha, stackars Jennifer, alltid ska hon tvingas se dessa hemska filmer. Men hon vill tydligen lära sig att klara av dem :) Vi ska ta den sena bion klockan halv 10, kommer antagligen vara rädd när jag kommer ut från bion och det är alldeles mörkt ute. Skriver kanske mer sen. Ha det!


Dagboken

Igår städade jag ur min garderob, massa skit hittade jag. Gamla skor, påsar, böcker, filmer, gaamla kläder, morgonrock, lucialinne, en svart sopsäck, osv. Haha. Men en jag hittade också en gammal dagbok som jag och några vänner hade i 7:an. Letade efter det för ett tag sen, men hittade den såklart inte. Blev så glad när jag såg den igår och det var både roligt och mindre roligt att läsa den. Fick läsa när vi bråkade, berättade hemlisar, hade alla emot mig för att jag var tillsammans med Andreas osv. Blev både arg, ledsen och glad av att läsa den. Många minnen.


Söndag

Godmorgon, gick upp tio över 1 idag. Somnade inte förrän vid halv 5 för jag låg och prata med Putte i två timmar till drygt tre och sen hade jag massa tankar i huvudet och kunde inte somna. Jag har vänt på dygnet lagom såhär tills skolan börjar. Bra där. Väcks idag av att vi har ett jäkla dagis hemma hos oss, 5 ungar som skriker, springer, hoppar och dånar i trappan. Det får mig på ett gott morgonhumör. När jag kommer upp så har Therese gjort pannkakor så det blir en macka och pannkaka till frukost. Idag ska jag antagligen bara vara hemma igen, jag ska städa hela undervåningen lagom tills Kaisa kommer hem imorgon. Skriver troligtvis ett inlägg senare.

Låång kväll

Denna dag har inte jag gjort något alls. Åkte til centrum för att handla godis, kom hem. Tränade, städade ur garderoben, tog en dusch, ringde Putte och sen har jag bara ätit, kollat på teve, suttit vid datan och spelat guitar hero. Pappa och farfar springer midnattsloppet nu så farmor är här hemma med mig, Tindra och Bella eftersom Therese har åkt för att kolla på pappa när han springer en mil. Hoppas det går bra för han, förstår inte hur han orkar. Jag och farmor såg precis klart på en film: "about a boy" Det var längesen jag såg den, den var bra. Härligt budskap, mysig film. Ne, nu ska jag spela guitar hero och hoppas på att Putte ringer mig snart. Om en vecka får jag se han igen :)

Lördag

Kom hem vid 2 och somna vid halv 3 igår. Det var jätteroligt att få träffa både Elin och Jennifer igår, blev glatt överraskad när Elin kom gåendes brevid Jennifer! :) Vi chiiillade, haha. Var nere i centrum, tog en promenad upp till Elin där vi pratade, kolla datan och skratta en hel del. Jennifer var nog lite övertrött för hon var lite skum, haha! De gick med mig hela vägen hem, som det inte riktigt var tänkt från början. Var konstigt nog inte trött när jag kom hem trots att jag gått upp vid 5. Men sen somnade jag djuuupt. Vaknade när mamma ringde mig halv 11, men somna sedan om till pappa väckte mig klockan 1 och tyckte att jag sovit klart. Usch, var inge roligt att gå upp. Men det är dags att vända tillbaka dygnet nu, till skolan börjar. Har blandade känslor över att börja skolan igen. Sjukt roligt att träffa nya människor (trots att man redan vet vilka hälften är) och så är det roligt att få nya lärare, nytt schema. Nytt liv! Roligt att börja den vanliga vardagen igen, börja dansa! Men sen är det så att allt plugg börjar igen, och jag är ganska blyg av mig och rädd för nya saker. Men det löser sig, det blir nog bra! Nu ska jag snart ner till centrum och köpa godis. Blir nog en hemmakväll ikväll. Känner för det :)

Man får börja räkna ner dagarna till Marocko i oktober nu istället!


Jennifer ikväll

Yey! Det var chill hemma hos farmor och farfar, fick grymt god mat som vanligt. Fläskfilé med gorgonzola och pressad potatis med sås och sallad. Vi kom därifrån runt 20 över 7 och kom hem vid 8. När vi kom hem beställde vi biljetten till mig hem från Karlstad nästa vecka. 313 kr blev det för mig, sådärja! Pank resten av nästa månad. Grreeeeeat. 20 över 9 ska jag ta bussen hem till Jennifer, vi vet inte vad vi ska hitta på, men något skoj gör vi :) Kul att få träffa henne igen, har inte sett henne på typ tre veckor! Har inget mer att skriva nu, har tappat blogglusten. :P 

Fredag

Steg upp kvart över 5 imorse, klockan 6 gick bilen hem mot Stockholm. Kom hem från Öland idag vid 12. Jag hade det skitbra på ´Öland och bussresan dit gick bra och snabbt (!) 7 timmar gåt fortare än man tror. Vi badade i havet en gång och jäklar vad kallt det var! Vi hade inte sån tur med vädret, sol någon dag ibland men mycket blåst. Fast jag klagar inte! I Onsdags gick jag och Jasmine på en restaurang som heter "lammet och grisen" Där man får käka massa olika gris- och lammkött. Lammfilé, fläskfilé, lammrostbiff. m.m. Mums! Sen har vi varit på marknad också, både jag och Jasmine hittade en varsin väska, hennes var så söt! Aa, jag åker gärna till Öland igen.

Idag ska jag till farmor och farfar med familjen över dan. Vi ska käka middag där, och jag ser fram emot att träffa farmor och farfar igen. Jag saknar dem :) Ikväll får jag se vad som händer. Jag ska ringa Jennifer snart och berätta att jag är hemma så kanske vi kan ses ikväll om hon vill. Nu ska jag fixa naglarna, ha det!

Patrik

Längtar tills vi ses igen, haha fyllebild :)


Lördag

Jag är så jävla trött på det här vädret nu, jag vill bara gå och lägga mig, somna och aldrig vakna upp igen eller jo,  kanske nästa sommar igen!  

Igår träffade jag Nalle och Putte för sista gången innan jag åker tillbaka till stockholm, det dröjer fyra veckor innan jag kommer tillbaka och får träffa dem igen. Om mamma nu kan vara lite glad för min skull! Aja, det kommer bli jobbigt känner jag redan nu. Nu är jag hemma hos mormor i kristinehamn, vi åkte hit vid 12 idag och så drog vi till badhuset och gymma och badade, helt ensamma eftersom badhuset var stängt. Niiiice! Haha, pratade med Jennifer i telefon igår om det och jäklar vad avundsjuk hon blev (a) Jag får träffa Jennifer på söndag också! När jag kommer hem vid tio på kvällen imorgon så kommer Jennifer komma hem till mig, jag är ensam hela natten och tänkte inte gå och lägga mig alls den natten för att sedan däcka på bussen till Öland på måndag morgon! Haha, jag längtar till söndag, kommer bli så roligt att få träffa Jennifer igen och jäklar vad vi har massa att prata om :)
  Snart ska mamma ut med en kompis och innan det ska vi hinna käka kräftor och ost och kex så jag måste nog börja förbereda det nu. Jag skriver kanske något mer imorgon när jag kommer hem, kommer troligtvis logga in på datan och lägga in massa nya låtar på ipoden så då blir det nog något kort inlägg innan Öland. Ha det!

Torsdag

Idag väckte mamma mig kvart över 10, jag vet inte vad som är felet med mig, men jag är trött  jämt. Jag är så trött och klarar inte av att gå upp, är yr av trötthet, oavsett hur kort eller länge jag sovit under natten. Vad är problemet? Aja, gick upp och käkade frukost med mamma och Kaisa, får se vädret utanför och man blir bara ännu mer deprimerad. Idag ska jag äntligen få träffa Nalle igen, han skulle ringa när han vaknat så får vi se vad vi hittar på!

Igår var jag och Kaisa ute och gick, när jag kommit hem igen. Vi gick bort till rud, var borta i ca. en timma. Haha, Chila blev lite trött på slutet och hängde inte riktigt med till slut, men vi lyckades jaga upp henne och få henne på bushumör och då orkade hon lite till. Senare vid 10 ringde Putte och undrade om jag ville ut och gå med honom. Haha, så jag träffade han ett par timmar. Vi var inte ute och gick, utan promenad för honom innebär att gå 100 meter, sen sätta sig på en bänk och prata, kanske efter ett tag byta bänk... Till slut gick vi hem till mig och satte oss utanför mig på min lilla altan och pratade massa. Han cyklade sen hem vid kvart i ett. Nu ska jag göra mig iordning, ha det!

Tisdag

Hm, förvirrad är man nu... Idag väckte mamma och Kaisa mig vid halv 12 tror jag det va, trodde jag skulle dö när jag ställde mig upp, jag var så trött! (är!) men jag tvingade mig själv upp och slapp tjatet. Tog en äggmacka och ett glas vatten och sen var jag mätt (?) vet inte vad som hänt, men jag käkar knappt alls längre. Sen började mamma och Kaisa baka en vinbärspaj, jag hjälpte till lite med botten och sen hoppa jag in i duschen. Kort därefter att jag kommit ut från duschen kommer mammas kompis Lena hem till oss med sina två barn på 2 och 3 år. Skitsöta är de! Sen tog jag och Kaisa ut Chila på en promenad, en lite längre idag för en gångs skull. Nu sitter jag här hemma och ska nu till teven och kolla på Ice Age :D

Måndag

Igår var jag med Putte och Nalle. Trevligt, trevligt! Vi åkte till stan efter att vi suttit i en gunga vid en lekpark ett bra tag. På stan fanns det inte mer att göra, så vi drog hem till Putte istället. Spelade Guitar Hero, eller aa, han gjorde, jag spela en not sen gav jag upp, rolig som jag är. Det blev inte mycket guitar hero utan det blev teve och data istället, haha. Sen så gick vi ut och gick ett tag, nattpromenad! Satte oss på ett tag och kolla på stjärnhimlen, Putte och Nalle myste lite, haha och sen gick jag och Putte hem till han, och Nalle hem till sig. Jag somnade vid 5 inatt, och låg halvvaken från 9. Inte så rockigt, är ganska trött nu. Men, nu ska jag hoppa in i duschen! Ha det

Say it's possible - Terra Naomi


Söndag

Idag vaknade jag vid 12, Kaisa väckte mig, suck! Gick ner med mor och käkade frukost. Sen gick vi ut och gick en promenad, sen fort hem och packa, sen käka mat och sen tog jag och Kaisa bussen hem till Karlstad ensamma, eftersom mamma och Anders ville vara kvar. När vi kom fram mötte vi Sarah vid Mc donalds och så tog vi varsin glass, jag smakade den nya "Chocolate dream" god, men mäktig! :P Sen snackade vi, sen så gick vi hem igen, pratade om hur knäpp man kan vara. Jag kommer ihåg när jag sov över hos Elin med Linnea och Jennifer så hade jag somnat före alla andra (som vanligt) och helt plöstligt sätter jag mig upp i sängen och säger "jag är grön" sen lägger jag mig ner och somnar om. Haha, Elin, Linnea och Jennifer blev livrädda! xD Nej, nu måste jag ta nåt att käka. Ha det!

Lördag

Det var ett tag sen jag skrev nu, men jag har inte haft någon tillgång till data. I torsdags.. oj, oj, sov jag hemma hos Nalle. Först var vi hemma hos mig, han blev helt störd efter ett tag, trilla på golvet, in i teven, aa, han var inte helt nykter, hahah. Sen drog vi vidare mot Putte, det var nice eftersom han bor ensam hemma! Sen efter ett tag drog vi ner till statoil för Putte skulle köpa lite grejer, haha. Sen drog vi ner mot älven, vi badade. Tack gode gud för att alla lever :) Nej, men det var lugnt. Bara det att en tant kom ner med en hund och ficklampa och bad oss lugna ner oss. Sen gick vi hem till Putte igen och rökte en massa jävla vattenpipa, eller aa, jag gjorde. Kanske inte så rockigt, jag hade ont i magen dagen efter, men nu kan jag göra rökringar! :D Haha, sen kom vi hem vid 4 till Nalle då vi käkade macka och drack mjölk. Sen skulle vi titta på "You got served" men det snurra för mycket för mig, och jag började snart snarka högt, haha! Så Nalle fick inte se så mycket av filmen i lugn och ro :) Dagen efter gick vi och badade typ direkt när vi vakna, vi käkade frukost och sen fick jag skjuts hem av hans pappa för jag var tvungen att åka till stugan. Tack gode gud för att jag får åka hem imorgon igen, stackars er som har landställen där ni måste vara hela sommaren. Jag klarar mig inte utan vänner :P

Idag träffade jag Sarah! Äntligen! Hon och hennes mamma och lillebror kom ner till stugan och så fikade vi, spela lite spel och pratade. Sen drog mamma, Madeleine, Theo och Anders till picasso ute i skärgården medans jag, Kaisa och Sarah stannade kvar i stugan. Vi spela Yatzy, haha, kollade på teve och pratade massa. Jag önskar jag får träffa Sarah snart igen, jag behöver henne <3

RSS 2.0