Onsdag.

Ingen bakfull Nikita idag inte, bara trött (!) Idag åker jag och Kaisa till mamma, tåg 3 timmar yeeey! Jag uppdaterar nog inte bloggen lika mycket där, men jag ska försöka skriva någonting när jag får den tiden!  Vill bara säga förlåt Saga också.. Ha det bra

Skolkatalogen!

HAHAHHA, skolkatalogen kom idag! fyfan vad bra ni blev 9:1 så stolt! Mohaha, och Saga du blev ju skitsöt och spagaten var skitbra ;) Ni blev SKITCOOLA, fan att inte jag var med! Aja, jag är skitstolt, BRA JOBBAT!
Och 9:2 HAHA, ja vilka snobbar ni va ;) Är inte vi den enda 9:an i Balingsnässkolan som gjort såhär förut? Vi är ju så bra! Eller, aa ni är ! :)

Inga pengar.

JAG HAR INGA PENGAR PÅ MOBILEN, SÅ OM NÅGON SKICKAR ETT SMS TILL MIG OCH INTE FÅR NÅGOT SVAR ÄR DET INTE FÖR ATT JAG ÄR SUR ELLER DISSAR ER! BRA, NU VET DE FLESTA DET! ;D

Tisdag.

Idag vaknade jag halv 11 och gick upp och kollade på teve, sen gick jag in och duschade (<3) och sen åt jag frukost (interesting) och så var en tvätt klar så jag hänge tvätten (yeey) Ikväll ska jag på fest, yeey! Hehe, men innan det blire att vänta på skolfotona (!) hoppas de kommer snart. Can't wait! Aja,  jag skriver nog mera under dan om ännu onödigare grejer, kommer inte ha så mycket att göra under dagen.. Ha det bra!

Duschnarkoman.

Jag har kommit på en sak, jag är en duschnarkoman! jag älskar att duscha, jag vill helst stå i duschen hela dan, förstår varför min hud blir torrare och torrare.. Aja, WTF :D

Måndag.

Måndagar brukar vara: gå upp tidigt, slänga sig in i duschen, käka frukost och gå till skolan. MEN INTE IDAG! Idag vaknade jag halv 10, gick upp och käka en stor frukost, sen duschade jag lääänge och varmt och sen satte jag mig framför teven och började kolla på Pirates of the Caribbean både 1:an och 2:an så jag har alltså suttit framför teven i ca. 5 timmar idag :) Man får lite dåligt samvete men wtf det är HÖSTLOV!

Egentligen borde jag plugga men jag pallar inte, har inte en så stark motivation till att börja än. Men på tal om Pirates of the Caribbean, haha jag älskar ju Jack Sparrow, så grym! Nu är det bara 3:an kvar, vet någon om den kommit ut på dvd? Antar att jag är helt efter och att den kom ut för en månad sen eller nåt..

     


JAG SÅG SÄG ATT DU ÄLSKAR MIG IGÅR! Många har hindrat mig från att se den, men igår hyrde jag och Linnea den, ja den var ganska hemsk och mycket kan ibland påminna om "våran" värld, men jag tyckte att skådespelarna sög rent ut sagt, förlåt ni kanske tycker helt annorlunda, men det tycker jag, ingen film jag gärna ser igen om man säger så. Sen när jag kom hem berättade Kaisa också att en av huvudrollerna dog en vecka innan premiären, trevligt att veta, känns ju ännu roligare! Oj, jag skrev en del idag! HAHA, pinsamt. Jennifer om du kommit ända hit ner fattar du varför det är pinsamt för mig ^^ 

Aja, nog skrivet från mig nu! Ha en bra måndag och kom ihåg! Njut av vårat höstlov, sov, ät och sov!

Söndag.

Japp, imorse var man lite snurrig när ens egna klocka var halv 12 men de andras var halv 11? Sen förklarade de för mig att man ställt om klockan! haha, ja då vet jag!  Jag ha typ gjort mig klar nu, väntar på våfflor till lunch och sen ska jag ta bussen till Jennifer i mina nya skor! Haha, och jag kom på en grej idag! Jag tror jag missar SCARRED ikväll igen! :( Fyfan, jag vill inte missa det! Jag får väl flörta med Frida och Linnea om de vill kolla en halvtimme på Jacoby. .. (a) Aja, nu väntar våfflorna! Ha en bra söndag!

hjärta.

Usch, vad jag älskar Jacoby Shaddix och Papa Roach, han/dom är så jävlans bra asså!

image75

Lördag.

Idag vaknade jag 12 (sov 12 timmar) skönt! Man passar ju på nu på höstlovet. Jag gick upp och käka frukost och duschade, sen kom pappa hem från sin golfrunda och vi åkte iväg och handlade, jag köpte ett par skor och samtidigt lämnade vi tillbaka en skepparkavaj från H&M, asså jag letar efter en vinterjacka men är osäker på hur jag vill hur den ska se ut. Är det någon som kan ge ett/några förslag? Sen handlade vi mat inför morgondagen och jag handlade godis. Men innan allt onyttigt handlades, hade vi massa frukt i vagnen, det såg skitbra ut så jag var tvungen att ta kort på det. Imorgon ska jag vara med Jennifer och Linnea på dan, sen ska jag hem och käka 3 rättersmiddag med familj (mums) sen ska jag iväg på filmkväll hos Frida med Linnea :) ha det bra!

På bilderna ser ni vårt vacka inköp av frukt och några bilder på MIN mössa och en bild på mina nya skor, inte riktigt den modellen men nästan + att de är svarta.


     

Kväll.

Jag kom aldrig till Isabel så nu sitter jag framför teven och glor på Fredag hela veckan, eller jag gjorde och väntar nu på Idol.

Fyfan asså, nu vill jag bara dra iväg nånstans och starta ett nytt liv, är så trött på mitt, han hade rätt jag har inget liv och har ingen anledning att leva det längre heller, hatar det här! Efter 1:an ska jag fan dra till USA! Bort härifrån.

Fredag.

HÖSTLOV! yeeey, äntligen!

Idag dansade jag och Saga efter skolan till Forver, och vi hann inte med 2 verser haha, vi hann nästan med en! (a) men vi har gjort halva refrängen också så.. Sen vad Jasmine med också när vi dansade och var allmänt söt :)Vi ska dansa nästa vecka också, haha vi kommer tillbaka frivilligt igen till skolan! 
  Nu gör jag mig iordning lite lugnt eftersom jag troligtvis ska till Isabel ikväll. :)  Såg "she's the man" idag också, lånar den utav Martina, åh vad bra den va! En sån där film man mår bra av! Sen tog jag upp utbytesstudent i USA för Jasmine och hon berättade att hon åker efter 1:an så då kanske jag kan åka med henne! Woohoo! Men nu ska jag fortsätta att göra mig iordning, ha det bra!

     

Scars.

Scars - Papa Roach - klicka!


I tear my heart open, I sew myself shut
My weakness is that I care too much
And my scars remind me that the past is real
I tear my heart open just to feel

Drunk and I'm feeling down
And I just wanna be alone
I'm pissed cause you came around
Why don't you just go home
Cause you channel all your pain
And I can't help you fix yourself
You're making me insane
All I can say is

[Chorus:]
I tear my heart open, I sew myself shut
My weakness is that I care too much
And our scars remind us that the past is real
I tear my heart open just to feel

I tried to help you once
Against my own advice
I saw you going down
But you never realized
That you're drowning in the water
So I offered you my hand
Compassions in my nature
Tonight is our last stand

[Chorus]

I'm drunk and I'm feeling down
And I just wanna be alone
You shouldn't ever come around
Why don't you just go home?
Cause you're drowning in the water
And I tried to grab your hand
And I left my heart open
But you didn't understand
But you didn't understand
Go fix yourself

I can't help you fix yourself
But at least I can say I tried
I'm sorry but I gotta move on with my own life
I can't help you fix yourself
But at least I can say I tried
I'm sorry but I gotta move on with my own life

[Chorus x2]


Torsdag.

Idag vaknade jag vid halv 11 och då duschade jag och käkade frukost, sen kom Saga till mig och vi gick ner till skolan för att dansa, när vi kom in i skolan kollade alla lärare på oss som om vi var dumma i huvudet som var i skolan frivilligt! Men vad gör man inte för dansen (a) Vi dansade i 2 och en halv timma. Vi kom på en del till låten och det blir säkert jätte bra :) Imorgon efter skolan ska vi dansa igen och förhoppningsvis har vi då kommit på 2 verser.
  Ikväll ska jag dansa igen, drar vid 8, kunde komma en halvtimma senare pga. utvecklingssamtal. Skönt..
Gjorde klar min "superhjälte" uppgift idag också, märkte att jag inte fick plats med allt jag tänkt att ha med så jag fick ta bort ganska mycket ..  

Igårkväll tog jag upp ämnet USA för mamma igen och frågade vad hon tyckte om utbytesstudent i USA 1 år, hon var tveksam med att jag skulle vara borta så länge men när jag förklarade att hon kunde hälsa på så ändrade hon sig och tyckte att det verka skitbra, haha! Så jag ska förmodligen slita häcken av mig och jobba på de mesta loven nu för att kunna samla ihop lite pengar, Ehm, aa jag måste ju hitta ett roligt jobb också.  Ha det bra!

Onsdag.

Idag hade vi som sagt hantverk i nästan 3 timmar. Det var mindre roligt, men jag hann med det mesta på min docka vilket är ganska skönt eftersom jag snart kanske kan börja på en ny grej.Sen fick jag tillbaka mitt NO-prov också, jag fick MVG! (på första delen) sen VG (på andra delen) Jag är så glad, har aldrig fått så bra på ett NO prov förut.. Förutom i .. Sexualkunskap!  Efter skolan följde jag med Jennifer hem och jag fick se mitt program: SCARRED! yeey, jag älskar det (pga. en anledning.) Alla olyckor är så jävla äckliga, men det är intressant! Sen fick jag se ett avsnitt av Prison Break också, shit man blev ju alldeles fast efter ett!

Imorgon är det studiedag= jag får sova! Sen klockan 1 ska jag och Saga dansa i skolan och försöka skrapa ihop våran dans till den älskade låten: Forever- Papa Roach. Tänkte visa upp dansen i november, vet inte om vi hinner asså, men det märks! Ska bli kul att dansa iallafall på vårat sätt.

GLASSSIIIGT! Jag hatar den låten, den har satt sig på min hjärna som en jävla blodigel! Jag lärde mig vissla pga. den låten! Suck..

Ha det bra!

Tisdag.

Idag var klassen på besök i riksdan. Jag och Jennifer tror att vi såg kungen stiga ur en taxi utanför slottet men alla andra var tveksamma. haha, vi tyckte det var ganska coolt iaf. Själva besöket annars var ganska tråkigt, är inte så intresserad av dessa politiker och sånt. Ikväll ska jag dansa, men jag är så jävla trött så ser inte fram emot det idag. Imorse hade jag hemkunskap och idag skulle vi göra våfflor, ehm aa de 2 första gick ju inte jättebra. Jag och Frida hade tydligen haft för mycket smör i så de blev platta och allmänt misslyckade! Men efter att ha haft i mer mjöl och mjölk lyckades vi bättre. hehe, sen glömde jag idag igen att ta med mig en mjölkkartong till vårat betonghus. Skitkul. Imorgon har vi dubbelpass i hantverken, eftersom jag gör min tygdocka som jag hållt på med sen Januari nu ser jag inte fram emot morgondagen förutom att jag troligtvis ska hem till Jennifer efter skolan!

Jag hatar dessa jobbiga känslor som styr ens liv, jag vill inte ha dem just nu! Jag har bara en sak i huvudet hela tiden som bildar den där jobbiga klumpen i halsen på mig. Btw, JAG VILL BO I USA! Jag älskar USA, jag har aldrig varit där men iallafall, det verkar så jävla bra! Åh, jag längtar till 3:an eller efter gymnasiet då jag troligtvis pluggar vidare i USA! Läängta, läängta. So long!



   

Måndag.

Har du någonsin känt dig värdelös? Som om ingen skulle bry sig om du försvann?

Jennifer, vet du vad? Jag älskar dig, tack för att du vill vara min vän. För att du finns där i alla lägen, du är guld värd och jag lämnar dig aldrig!

Söndag.

Helgen hos mamma har varit bra. När vi satt på flemingsbergs tågstation och vänta på tåget så ser jag och Kaisa att det står RÅN skydd på en dörr, det roliga är att bakom den dörren är det en inhägnad, men den inhägnaden hade inte en vägg runtom allt utan halva "inhägnaden" var öppen! haha, jag förstår inte då varför man har larm där. Iaf, I lördags tog jag och Kaisa hand om våran lilla valp Chila, haha hon är så sjukt busig. Fattar inte hur mamma orkar med henne ibland XP Sen idag innan vi åkte hem var jag med Sarah och vi hade skoj, först gick vi till stan och kolla på skor. Jag hittade ett par som jag förmodligen kommer köpa i veckan, sen drog vi hem till henne och hämta hennes kamera sen ut igen och tog massa höstbilder. Men allra roligast var nog precis innan vi skulle åka till tåget när Anders får för sig att bli "påsmonstret" och drar en påse över huvudet med hål framför ögon och mun, HAHA. Observera Anders är inte 3 han är 38 år! Haha, jag gillar den snubben!

     


Klippning

Idag klippte jag mig hos min mammas kompis Benita. Henne litar jag på när det gäller att bara klippa topparna, hon tar inte onödigt mycket på längden nu när jag försöker spara till långt hår. Fast asså jag tror inte jag kan få längre hår en det jag har nu så jag funderar på extensions.. Vad tycker ni?

Haha

HAHA, OMG. Kolla på hon som intervjuar. Stackars Jacoby, han måste ha svårt att koncentrera sig och inte kolla fel :)   HAHA XD Den finns på mina länkar också.

Klickahär!

Saknar

       


Usch, vad jag saknar sommaren. Att gå barfota på marken med bara shorts och linne och sen springa ner i vattnet och ta ett svalkande dopp. Åh, jag hatar hösten. Man får bara dålig hy och blir deprimerad. Det är ju bara 8 månadet kvar.. Suck.

Lördag morgon.

Klockan är kvart över 8! Det är skandal, man ska SOVA på helgerna! Men det är inte lätt med en ylande liten valp i huset. Jag förstår inte hur mamma orkar med henne, haha men hon har ju sina bra sidor också. Igår när jag kom hem till mamma och Anders så visade jag den läskiga "virtual barber shop" Den är asläskig, haha och mamma hoppade till när han kommer till örat och viskar. Anders satt coollugnt hela tiden men erkände efter att det var rätt coolt. Hehe, jag älskar den, speciellt när han knäpper med fingrarna, förstår inte hur dom gör.

Här får ni en bild på Sheela när hon är ca. 6 veckor.
Nu är hon 12 tror jag.

image30

Wade.

image57 

Jag var bara tvungen att lägga in den här bilden på av av mina favoritkoreografier av den grymma koreografen Wade Robson. Han har sån otrolig historia bakom sina danser, älskar det. Saga, någon gång ska du och jag också lyckas ellerhur!?

Madre

Imorgon fredag åker jag och Kaisa till mamma i värmland. Vet inte om jag uppdaterar bloggen så mycket då men jag ska försöka skriva något de 2 dagarna jag är där (a) Nästa vecka är sista veckan nu innan höstlovet SKÖNT!

Nu ska jag sova, godnatt! <3
image26


Talang!

ikväll har jag utvecklingssamtal på dansen, yeey! Det är jätteroligt, man får reda på vad man är duktig på respektive mindre bra på vilket är ganska bra! Önska mig lycka till, information om hur det gick kommer senare ikväll.

21.28 - Utvecklingssamtalet gick jättebra. Jag är nöjd :) Nu är det bara dansgymnasium då, kommer skita på mig av nervositet på intagningsprovet ;S

Jacoby.

Jag har en ny favoritgrupp: Papa Roach. Jag älskar dom, inte bara för deras grymma låtar utan även för den snygga sångaren, Jacoby Shaddix! Jag och Saga älskar honom, han är så jävla fucking snygg! :D Sen att han har världens skönaste röst gör det ju inte värre precis heller. Aja, här får ni några bilder!


   


 

Kolla mina länkar på to be loved för att se videon. Skitbra


 


Torsdag.

Idag hade jag som sagt SO prov och det gick faktist över förväntan bra! Jag svarade på alla frågor utom en.. Sen igår fick jag också mina mjukisbyxor som jag betällt. (jag var i desperat behov av ett par egna) Det står N Palmér som gör dom lite roligt personliga :) Sen har jag fått en nya mössa också, eller jag fick den i måndags. Älskar den!


     

Vi hade vals på gympan idag också, inför balen.Lite tidigt va? Iaf, jag och Saga var jätteduktiga (a) haha vi hade värsta känslan när vi dansade, det var skitkul. Sen fick jag se massa dolda talanger också. Både Jasmine, Linnea och Jennifer var skitduktiga på dans också. Bra tjejer! 123, 123, 123.... Vår lärare är Jonathan näslund, han som var med i let's dance. lite ballt va ? <3


Förlåt.

Ursäkta alla mina inlägg, men jag försöker lära mig hur man ska göra här. Och jag tror jag börjar lära mig. Egentligen borde jag plugga nu men jag orkar verkligen inte, jag kommer bli hjärntvättad om jag läser mer.

     

Där har ni lite egobilder på mig. Förlåt för kvalitén på bilderna men jag har ingen digitalkamera utan jag använder min mobil. Ja, jag vet.. Dåligt

Kul :)

Hittade en bild på mig från förra året. Önska jag hade sån lugg igen. <3

image7

SO Prov.

Imorgon torsdag har jag so prov, och jag fattar inte någonting. Jag har pluggat ca. 6 timmar idag men är fortfarande helt lost. Vet inte hur jag ska göra, provet handlar om imperialism och Kina och sånt. Förstår ni mig?

Btw, jag hatar hösten, man får bara dålig hy och blir deprimerad.

Jag DAMPAR.

Jag har typ fått något virus på min data så varje gång jag försöker ladda upp en bild händer något! Jag pallar inte + att jag har SO prov imorgon som jag inte fattar ett skit i!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0