Cup Cakes!

Hallå, ikväll ställde jag mig och bakade för en gångs skull! Det blev amerikanska muffins, med citronsmak. Mumsiga blev dom :D Bjöd alla efteråt och de tyckte nog också om dom :D Idag har jag varit nere på stan med Kaisa, mamma och Chila. Mamma skulle kolla skor, men det blev inga hem. Istället blev det en varsin paj för oss alla på ett café till lunch, riktigt gott var det! Madelene, Sarahs mamma kom också förbi och satte sig med oss och beställe in en paj och berättade lite om deras resa till Grekland. De hade haft det jättebra, och gud vad avundsjuk jag är, jag vill också dit! :D Nu blir borsta tänderna, ska träffa Sarah imorgon :) God natt!

Måndag

Undrar hur många gånger jag skrivit måndag som rubrik. Känns som jag skriver det varje dag. Iallafall, nu är jag i värmland, hemma hos mamma. Vi kom hem vid 12 igår, för vi var förbi stugan i kristinehamn och hälsade på morfar och Pia som bor där ett tag nu när de gör klart altanen. När vi kom hem var vi hungriga så vi käkade macka och fil, eller aa, jag gjorde. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, jag kanske får träffa Sarah, eller imorgon? Vem vet :P

Igår var jag i kyrkan också och kollade när Kaisa konfirmerade sig, det var roligt att se Kaisa. Sen efter kyrkan åkte vi hem där vi firade henne lite mer, hon fick presenter och vi käkade smörgåstårta, jordgubbstårta, drömrulltårta och bullar. Mums, men mättande! Och idag kanske vi ska fira henne igen och då blire ännu mer godsaker, jag kommer att rulla fram när sommaren är slut. Haha. . Skriver kanske mer sen, ha det!

Karlstad nästa!

Nu drar jag, kommer hem om två veckor! Blir inte lika mycket bloggande nu ha det!

Söndag

Godmorgon alla glada, tog en sovmorgon imorse och vaknade lite över 1. Gick och la  mig vid halv 1 också tror jag, så det blev många timmar inatt, vilket jag behövde eftersom jag somnade vid halv 5 dagen innan. Idag ska min syster konfirmera sig i Huddinges kyrka så vi i släkten ska dit och kolla, även mamma kommer upp från Karlstad, och efter kalaset efteråt så är det raka vägen till Karlstad i två veckor. Igårkväll satt jag hemma istället för att gå ut, det var skönt, jag ville sitta hemma med familjen sista dagen innan jag åker, blev dock inte så lyckat då jag började bråka med pappa, men som tur är har jag Kaisa att sitta och snacka med, eller Tindra, hehe. Nej, nu måste jag göra mig klar. Blev inte många timmar hemma innan jag ska iväg!

Men titta!

Precis när jag skrivit inlägget klickade jag upp min blogg och då fanns ju bilden där, se där! :D

Haha, måste säga också att jag hade sjukt roligt hemma hos Jennifer idag! :)
Kommer sakna er närmaste nu under tiden hemma hos mamma, hoppas ni får det bra i stockholm utan mig :D

Krångel

Jag vill ändra min bild på bloggen, men jag vet inte hur jag ska göra. Det verkar inte funka att göra på samma sätt som jag gjort förut. Åh, varför ändrade de allt på blogg.se? Jobbigt, vet inte hur jag ska göra nu. Ändrade bild och sparade men ingen ändring sedd, ni får nog dras med denna bild länge nu om inte bilden ploppar upp till slut!


Lördag

Tjockisdag idag! Sitter hemma hos Jennifer nu och chattar, hon är nere och käkar lax, lyxigt! Idag har vi tagit det lugnt och gjort lite ärenden, hehe. Åkte hem en stund och duschade och fixade mig och så bara. för jag sov inte hemma inatt. Haha. Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag vill helst ta det lugnt ikväll sista kvällen jag är hemma hos pappa, sen imorgon åker jag till mamma i två veckor. Jag saknar henne faktist och det ska bli mysigt att åka dit, kommer sakna mina kompisar bara, men som tur är går två veckor fort! Har inte mycket mer att skriva, ha det!

Fredag

Jahapp, idag får man reda på om man kommit in på sin linje till gymnasiet då. Är inte så jättenervös för jag har ungefär 100 poäng över intagningpoängen, så jag tror jag kommer in.. Är däremot nyfiken på när skolan börjar, vilken klass jag ska gå i, schemat osv. Men det dröjer lie längre tills den informationen kommer ;P

Gick upp 10 imorse och satte mig i solen idag igen, käkade frulle ute i trädgården och så har jag sprungit lite i vattenspridaren för att svalka mig lite, haha. Skööönt. Ska hoppa in i duschen snart och vid halv 4 drar jag hemåt mot Huddinge igen och ikväll ska jag träffa de bästa. Wiie. Vi hörs senare!

Riktigt sommarväder

För ett tag sen kom vi hem från Täby centrum, där vi handlade en present till pappa som fyller år på måndag, ansiktsrengöring från Aco och en kedja till mitt fina hänge jag fick av farmor. Jag har haft en underbar dag idag, och valde att stanna här en natt till eftersom det är så mysigt här. Och hela dagen har det varit helt fantastiskt väder, precis så sommaren ska vara. Jag hoppas att vädret kan fortsätta såhär nu, är vädret såhär kan man ha det underbart i värmland, bada vid bomstad, åka båt med Anders, åka hem till morfar och sätta sig hos honom, han har ett hus precis vid vattnet, och så kan man åka moppe :D Eller hd, hehe, älskar sommaren. Jag älskar värmen

Tidernas första getingstick!

Jag har fått mitt första getingstick genom tiderna nu. För typ en halvtimma sen sprang jag och Tindra på gräset och så helt plötsligt hugger det till i stortån, haha. Shit vad ont det gjorde, men jag har alltid undrat hur ett getingstick känns så, nu har jag fått gjort det. Som tur är så har farmor mirakelkrämen från aloe vera som gjorde att det slutade göra ont på ett ögonblick. Men jag hoppas det inte händer igen, för jäklar vad oskönt det var, haha.


Torsdag

Hallå. Idag vaknade jag vid halv 12 och var helt utslagen, jag sov med Tindra inatt här hemma hos farmor och farfar och klockan 6 imorse skulle hon ligga brevid mig i min famn och snacka massa. Sen kom farmor in i rummet och tog hand om Tindra, tack och lov. Så jag fick somna om, sen vid 10 igen så kom hon in och skulle lägga sig brevid mig! Snackade lika mycket då, men jag låg ändå och halvsov brevid. Sen gick hon ut till farmor igen och jag somnade om, vid halv 12 tvingade jag mig själv upp för att käka frukost, jag älskar frukost, det är bästa måltiden på hela dagen! Sen stekte solen utanför på tomten så sen 12 ungefär har jag suttit ute i solen och ätit äpple och jordgubbar. Har solskyddsfaktor 15 på mig, så jag ser inte mycket skillnad på solbrännan, suck. Men vill inte bränna mig och få hudcancer, :S

Vid halv 6 ungefär kanske kommer Therese och pappa ifrån båten, (de har varit på 40-års kalas på en båt, birka paradise) och båten kommer fram vid 4 och då skulle det tydligen vara sjukt mycket köer. Som vanligt är middagen serverad på bordet när de kommer, och idag blir det lax och färskpotatis. Mums. Hoppas ni får en bra torsdag.

Riktigt grillväder

Mums, det är riktigt grillväder idag så vi ska passa på att grilla! Ska iväg med farmor snart och handla, gästerna gick precis. Fick en present av farmor idag också för att hon tycker jag är så duktig i skolan, det var ett sjukt gulligt, fint hjärta från märket SNÖ, imorgon ska vi ner till täby centrum och handla en kedja till. Jag älskar det, det är jättefint! Men, nu ska vi iväg. Ha det!

Onsdag

Hallå! Vaknade tidigt idag, lite lagom snurrig. Det är alltid lika roligt att kolla igenom mobilen dagen efter också. Ja, jag var hemma hos Saga igår och det var trevligt. Nu sitter jag på en altan ute i Täby, är hemma hos farmor och farfar, det är sjukt mysigt här, farmor älskar att laga mat och hålla på med trädgården så man får njuta av god mat i trevlig miljö, och så är det soool, kan det bli bättre? Just nu står farmor och Tindra och vispar grädde till rabarberpajen som de har gjort, det kommer gäster snart så farmor har så klart laddat med massa fika. Men jag ska nog hoppa över fikat, tar en kopp te.. (kanske en bulle) men inte mer, måste trappa ner på mitt godisintag i veckorna nu :P

På söndag åker jag hem till mamma i Karlstad och hon ringde mig igår och tyckte att jag, hon och Kaisa skulle åka ner till Hunnebo strand (västkusten) nästa vecka, bara vi tre. Det kommer bli jättemysigt, vi har aldrig gjort något med mamma ensamma någon gång så jag ser fram emot det, och så ska hon bjuda oss på restaurang. Pizza. Förstår inte riktigt varför hon bjuder på pizza av allt nere vid västkusten, haha, men de var tydligen JÄTTEGODA där nere.

Nu kommer gästerna, ha en sjukt bra onsdag!

Tisdag

Hallå, hade som sagt disney-marathon hemma hos Saga igår. Det var jättetrevligt och god bless disney, haha. Martina kom förbi en snabbis också men var sen tvungen att dra för att hon skulle upp tidigt idag. Vi såg: Tarzan, Toy story, Oliver och gänget, Lilla sjöjungfrun, Lejonkungen... Det var väl alla tror jag. Vi somnade närmare halv 5 och vaknade vid 12. Då käkade vi frukost och kollade på Forrest Gump! Men sen var jag tvungen att ta bussen mot Södra för att dra till tandläkaren. Sen åkte jag hem och tog en dusch och nu sitter jag här! :) Ska nog till saga ikväll igen och chilla ;) Ha det!

Marinblå converse!

Hallå! Min vän Martina åker till Makedonien imorgon och ska vara där en lååååång tid. För att träffa släkt och så. Och där nere är converse extremt billigt så jag passar på att beställa ett par marinblå, låga som hon kan köpa hos mig. Visst är hon super!? Nästa år hoppas jag att jag kan följa med henne ner dit till medelhavet, det skullu ju vara grymt roligt. Vi får hoppas, måste spara pengar då bara. vi var i stan idag och så skulle jag ge henne pengar men så visade det sig att jag har mycket mindre pengar på kortet än jag trodde och då blev jag jätteledsen när jag insåg att jag inte kunde få min älskade converse så jag var lite nere där ett tag, förlåt. Men iaf, sen när jag kom hem så visade det sig att jag hade mycket pengar kontant i plånboken så nu kan jag köpa mina converse, jag är så glad! Så jag ska ta nästa buss ner till Martina och ge henne pengarna och säga hej då på riktigt. Vi hörs senare!

Måndag

Ledsen för extremt dålig uppdatering, men jag har inga varit hemma sen lördags eftermiddag. Jag har varit med Jasmine hela tiden. I lördags mötte jag Jasmine i centrum och så letade vi efter ett ställe att käka på, till slut blev det donken. Typiskt, haha. Sen gick vi till konsum handlade lite grejer inför kvällen och sen åkte vi hem till Jasmine. Efter att hennes föräldrar åkt så blandade vi till våra extremt goda drinkar (farligt goda) med lime i! Sen åkte vid mot centrum för att möta Martina.. Sen åkte vi buss ett tag, sen kommer jag faktist inte ihåg så mycket mer. Har hört att vi åkte till Mathias och vi var vid kvarnbergsplan, åkte hem till Jenny osv. Vaknade upp hos Mathias dagen efter haha, tack för allt Jasmine <3 Dagen efter åkte gick jag och Jasmine och käka frukost på kebaben, vi orkade hälften av portionen typ. Sen åkte vi till centrum där Jasmine handlade en jättefin väska :) Sen bar det hem mot Jasmine igen. Där tjocka vi oss (som fan) åt sill, godis, kolla på film, donken mat. Och sen åkte vi till Kvantum och köpte godis, äpplen och wienerbröd, vaniljmunk och barnmat (ja, Jasmine älskar det) och sen åkte vi hem igen och kolla på film och var inne på datan, myys.

Rekommenderar filmen "bee movie" haha, oj vad vi skrattade till den. Jasmine, du är en av de bästa



Jag och Jasmine påväg till centrum

Primo

Idag ska jag käka på Primo nere i centrum för första gången i hela mitt liv, haha. Det blev inget stan för mig och Jasmine, vet inte riktigt varför. Men det gör inte mig något, hihi (a) Efter Primo vet jag inte vad vi ska göra, vi kanske drar hem till henne? Ingen aning. Aja, vi får se vad som händer. Jag har absolut ingenting att skriva just nu :P

Lördag!

Godmorgon! Idag ska jag träffa Jasmine, wooiho! Äntligen, vi ska kolla filma, ha myyys och skratta massor. Åh, jag har saknat henne så grymt mycket, jag ser fram emot dagen! Vad ska ni hitta på då? Ne, det blev ett kort inlägg. Har inget mer att skriva, skriver kanske mer sen. Ha det!

Jasmine är hemma!

ÄNTLIGEN, Jasmine har kommit hem! Jasmine har kommit hem från Grekland, jag har saknat henne något otroligt. Jag hoppas jag får se henne snart igen! =D


Hallå!

Hallå allihopa, Jennifer åkte hem tidigare idag för att käka midsommarmiddag med sin familj. Sen kommer hon troligtis hit ikväll igen då vi ska hitta på något skoj, vi får se vad som händer :D Snart ska vi också käka middag hoppas jag, är sjukt sugen på färskpotatis, grillat och sill. Det är sommar, nu är det bara sommarvädret som saknas.

Igår hämtade vi som sagt Kaisa och Sara på t-centralen. Haha, när jag såg henne sprang jag emot henne och hoppade på henne och pappa kommer fram och ber mig ta det lite lugnt, haha. Jag blev alldeles till mig! Kaisa var dock inte lika glad, hon ville stanna uppe i Ottsjö för att hon hade haft det så himla roligt och bra. Kan förstå att hon är riktigt grinig nu eftersom hon typ är gråtfärdig när hon pratar om Ottsjö. Så kände jag efter Turkiet 07.

Midsommarafton!

Hallå, glad midsommar allihopa! Just nu sitter Jennifer här hemma hos mig och torkar håret, vi ska snart platta håret och fixa våra extensions, båda har ju det nu ;) Sen ska vi ha lite skoj, haha. Ska kanske ut och göra lite grejer, rulla på moppen kanske. Haha, vi får se ;) Har inga planer för midsommaraftonen, tråkigt. Kanske är med Jennifer om hon inte gör något med sin familj =) ´Jag och Kaisa är ensam hemma nu för att familjen är på lunch någonstans, ville inte följa med. Men ikväll kommer de hem igen, och då är det roliga slut. Haha. Nej, nu måste vi göra oss klara. Ha en bra kväll för det kommer vi :D

Kaisa kommer hem idag!



Idag kommer min syster, Kaisa hem från Ottsjö, där hon har varit på konfirmationsläger i två veckor. Det är sjukt tomt utan henne här hemma, det finns ingenting att göra om man inte är med kompisar, man har ingen att reta, ingen att prata skit med, ingen att slå (a) Ingen att skratta med liksom. När hon varit  borta nu så inser jag hur mycket jag behöver min syster vid min sida, jag älskar henne. Och snart får jag hämta henne på t-centralen! :D

Nu är jag glad!

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra. Skämt åsido. Just nu är jag lycklig :D Jag frågade pappa vad det blir för middag idag och vi ska grilla lax ikväll, med färkpotatis och sås, wiiie.. Så jäkla gott, och jag är så jäkla hungrig igen. Åh, nu mår jag bra igen. Kärlek till mat asså.

Torsdag

Ny dag, nya planer. Igårkväll var jag hemma hos Saga. Vi körde ett spel jag inte minns namnet på, men det var sjukt roligt, så länge det varade, spelet asså. Haha, omg vad vi skrattade :) Senare vid halv 1 så drog jag och Martina hem till mig igen och somnade till filmen, kejsarens nya stil. Jag tröttnar aldrig på den, aldrig! Så grym. Sen vid 10 idag så var jag så jäkla trött, har inte fått all min sömn som jag behöver än, så snart går jag nog och lägger mig igen. Men iaf, då gick jag och Martina upp och käkade frukost och sen var hon tvungen att dra till stan. Ikväll ska jag troligtvis ut med kompisar, om någon pallar. Suck.. Aja, ha det!


Onsdag

Har ingen koll på dagarna längre, måste fråga vilken veckodag det är ibland, man orkar inte bry sig nu under sommalovet, och man har ingen anledning till det! :) Snart ska jag hämta mina barn på skolan, sen ska jag passa dem i 2 timmar. Sen ikväll kanske jag ska iväg igen, vi får hoppas det! :) Vill inte sitta inne idag. Sen är jag s ugen på att gå på bio igen, myys. Längtar tills torsdag också då jag ska vara med Jennifer, vi ska fira midsommar dagen innan, vi planerar förstår ni. Haha. Aja, nu ska jag hänga tvätten! Ha det

A bugs life



Somnade 4 inatt för att jag, Saga och Martina satt och kollade på "A bugs life" och så drack vi te och åt en nattmacka, myys. Tidigare under kvällen var det andra folk hemma hos Saga och umgicks, trevligt, trevligt :) Sen gick vi upp vid kvart över 8 idag tror jag och städade, sen gick jag och Saga ner till centrum, till danssalen och dansade lite. Sen kom hennes grupp och hon började sin lektion, och jag tog bussen hem :) Senare ska jag passa Wilma och Theo, och ikväll blire väl att dra ut hoppas jag :) Ha det!


Tisdag, godmorgon

Godmorgon alla glada, somnade vid halv 3 igår, jag tror jag har vänt på dygnet jag mer. Men, det är ju sommarlov :D Idag ska jag följa med Elin ner till kvarnbergsplan där hon ska sola, vi ska GÅ ner dit härifrån Sörskogen och det är en bit, men vad gör inte en promenad på morgonen? :D (eftermiddagen) Ne, nu måste jag göra mig iordning. Ha det!

Extensions

Min underbara vän Jennifer kom förbi här förut, trots en HÅRD dag på jobbet, haha :) och hjälpte mig med mina extensions, hjälpte till att sy fast klämmorna osv. Vill säga tack till Hanna också som sa åt oss hur vi skulle göra via. telefon, tack! Iallafall, nu har jag testat mitt låååånga hår, ja, det är sjukt långt. Så det kommer dröja innan jag vänjer mig, haha. Jag och Jennifer fick oss ofta ett gott skratt under tiden hon var här hemma, uppskattar alltid att få vara med henne :) Och sen kom lilla Martina förbi också och gjorde stämningen trevlig, Jennifer ochMartina satt och kommenterade fotbollsmatchen på teven medans jag koncentrerat satt och sydde i håret (Jennifer gjorde det också, men kunde prata samtidigt) Och sen när syjuntan var klar, haha så provade vi löshåret. Alla blev helt exalterade och jag tror på Martinas ord nu: "du passa sjukt bra i det!" Sen var Jennifer tvungen att åka hem eftersom hon ska jobba imorgon igen. Och då fixade jag och Martina grönsakerna och dippen till filmen, sen började filmen 1408 här hemma hos mig, käkade till det, grönsaker och dipp, smaskens! Filmen var bra, men inte så läskig som jag hört från andra att den skulle vara, men jag gillade slutet. Och nu sitter jag här och skriver. Sov så gott inatt,

1408!


Kvällsplaner!

JAAA, jag kommer inte sitta inne ensam ikväll, wiihoo! Jag ska träffa Martina senare och så ska vi vara hemma hos henne eller mig och se film och fotboll (?) Aa, hon ville det så jag ska kolla med henne, haha :) Vi ska hyra filmen 1408 som jag velat se sen den kom ut på bio, den verkar så sjukt bra och idag är det upp till bevis! Hoppas ni får en grym måndag, ha det

Måndag

Hallå! Kom hem från stan med Elin för en liten stund sen, det blev en snabbis på stan där jag köpte extensions. Trevligt att träffa Elin igen, det va ett tag sen! :) Får se nu hur det blir på mig! Jennifer ska nog hjälpa mig sätta i det, eftersom jag inte har någon aning hur man gör, haha.  Ikväll har jag inga planer igen, det här börjar bli uttjatande och riktigt tråkigt. Får se till att hitta på något snart, ruttnar här hemma! Har inget mer att skriva nu, ha det!

Sista inlägget idag blir tråkigt!

Hallå alla glada som fortfarande sitter uppe. Själv väntar jag på att Elin ska logga in på msn efter en kväll på bio på Heron :) Hon, Saga och Martina har sett "the happening" och jag skulle så gärna följt med, men jag måste tänka på min ekonomi nu, vad har jag råd med egentligen? Dödstrött är jag nu iaf, har precis sett filmen Ice Age och jag älskar den. Haha, min humor. Iallafall, anledningen till att jag väntar på att Elin ska logga in är för att vi ska leka imorgon, och vi ska till stan för att jag ska göra ett ärende, och kanske hon med!? Så om hon nu loggar in på msn om hon orkar så kommer vi då bestämma vad som händer imorgon, planering!

Försöker roa mig själv för att hålla mig vaken, men allt är så jävla dött här. Alla har gått och lagt sig och det finns absolut inget på teven som man kan kolla på, eller något gott att äta såhär på kvällskvisten. Eller jo, det finns det säkert, men jag ska inte gå runt och småäta hela tiden, försöker få bort den dåliga vanan. Aja, sa i rubriken att det skulle bli ett grymt tråkigt inlägg så. Told ya!

Sleep well, I will! :D

Söndag



Jag var med Jennifer idag, vi chillade. Pratade massa kul osv. Haha, efter lunch på donken så drog vi till trehörningen. Och där på bryggan satt det en jättestor fågel som vi blev rädda för så vi satte på oss moppehjälmarna och gick lugnt över bryggan.. Sedan vidare mot "stranden" och snart kom Jennifer på hur skönt det var att ha hjälmen på oss så båda satte på oss dem, och så låg vi där med moppehjälmar, sjukt skönt.


Kom hem nu


Tråkig kväll

Hm, har inte gjort något alls på hela dagen nu, det suger. Jag har bara ätit, och tro mig när jag säger det här: jag har tröttnat på kexchoklad! Usch, chips också. Haha, helt sjukt. Men det är bra, då kanske jag slutar äta så himla mycket :P Nej då, aldrig jag :) Nu i veckan ska jag försöka flörta med någon att följa med mig till stan och fixa extenions, vill verkligen ha det nu, jag hoppas det blir bra!
Pratade med mamma i telefonen förut, och jag känner verkligen att vi måste göra något ihop. Jag, Kaisa och mamma, bara vi tre. Så vi kanske ska åka ner till Hunnebo strand några dagar i sommar, för att komma iväg från allt. Och sen i Augusti, kanske det blir Grekland, men jag är väldigt osäker på det. Men man kan alltid hoppas då morfar erbjudit oss resan.
Imorgon ska jag kanske gå på bio, men jag vet inte riktigt, är lite osäker för jag försöker spara mina pengar jag fick, och jag har grejer som jag redan planerat som kostar. Men jag vill jättegärna gå på bio med mina vänner, vi får se hur det blir imorgon. Hehe, isåfall blir det filmen "the happening" Jag vill verkligen se den!

Förlåt för allt jäkla babbel, men jag är sjukt rastlös, och har grymt tråkigt!

Min största fobi

Någon mer är jag som har sjuklig fobi för spindlar?


Godmorgon

Härlig lördag... Regn och allt. Hm... Idag tog jag en sovmorgon till halv 1, så jag har alltså sovit  12 timmar inatt och det behövde jag. Igår var jag hemma mestadels av kvällen och käka kex och ost, haha. Men senare kom Jennifer till mig så gick vi ner till skolan och satte oss och prata. Sen kom Max, Johan och Emelie. När jag och Jennifer gick till skolan kom vi på en riktigt rolig grej, att åka moppe, fast utan att den är på, man rullar alltså nerför backen utan att den är på. Sjukt roligt var det, speciellt när man såg Jennifer glida förbi där i lugn och ro, HAHA!

Men shit vad kallt det är på kvällarna nu, :S Jag hade jacka på mig igår. Usch, jag vill ha tillbaka värmen och sommaren nu, annars går jag och blir deprimerad. Ha en bra lördag

Långsko!!

HAHHAHA, Fick ett sms från Jennifer för ett litet tag sen, då hon skulle skriva "hej, såg nu att du skickat sms och frågat om långsjön" Eller nåt sånt, men det blev lite fel då hon istället för långsjön skrev: LÅNGSKO! Haha, jag höll på att dö  av skratt typ. Pappa måste trott jag var knäpp eller nåt då jag plötsligt börjar asgarva, hahha. Det är inte första gången jag får roliga sms av Jennifer, eftersom hon inte PALLAR ändra namnet, haha :)


Tråkig kväll

Det ser ut att bli en tråkig kväll för mig, inga planer idag. Det blir nog att sitta hemma med familjen och käka ost och kex, det är i och för sig gott, men jag föredrar vännerna på sommarlovet. Kanske händer något rolig imorgon istället, man får hoppas för det är sista dagen Jennifer kan dra ut igen eftersom hon börjar jobba på måndag. Ha en trevlig kväll!

Fredag den 13:e

För ett år sedan, exakt så trillade jag och Kaisa på moppen för att hon fick för sig att kittla mig när jag körde! (ja, vi började bråka på moppen..) Så nu har jag ett stort ärr på armen som kommer att synas hela livet och idag ska jag kanske åka moppe igen, jag hoppas för guds skull att ingenting händer! Hur är ni, är ni skrockfulla? Jag är och kan t.ex inte lägga nycklarna på bordet eller gå på A-brunnar (det börjar dock bli bättre nu) Men jag har ändå i bakhuvudet: "tänk om jag trillar och dör nu!?" Osv. Haha, men det har jag fått av min mamma, trots att hon nu inte brukar bry sig, som hon gjorde förut. Jag får också försöka träna bort min rädsla för allt.

What Happens In Vegas!

Igår var jag som sagt på bio med Jennifer, Martina och Patricia. Vi såg "What Happens In Vegas" och den var jättebra!  Sjukt rolig i vissa scener: "Oh, you're hurting me..." HAHA, min och Jennifers favoritscen. Jennifer somnade dock efter ungefär halva filmen för att hon var väldigt trött efter allt ståhej de senaste dagarna, haha :) Men jag såg hela filmen och i slutet mådde man så himla bra - och så levde de lyckliga i alla sina dagar - slut! Det gillar jag, trots att man vet när filmen börjar hur slutet kommer vara. Men jag är sjukt nöjd med valet iaf.


Idag ska jag kanske hem till Amanda igen, men det är inte säkert. Annars kanske det blir grillkväll någonstans, det blir iaf ut med alla kompisar ikväll. (I detta jävla väder!) Iallafall, hoppas ni får en mysig fredag (den 13:e)

Bio ikväll!

Ändrade planer, ikväll ska jag på bio med Martina, Patricia och kanske Jennifer. Vi ska se "what happens i Vegas" Hoppas den är  bra, vissa har sagt det :) Ska ta bussen från Sörskogen kvart över 7. Hoppas ni får en bra kväll!

 


Städning

Nu är jag nästan klar med städningen! Det tog ungefär en timma, jag var väldigt effektiv idag! Moppade golvet i badrummet, seriöst men blir sjukt varm av att städa, jag måste göra något åt min kondition, den är ju hemskt dålig. Jag längtar tills jag ska äta igen nu, jag älskar faktist att äta. Men jag käkade nyss frukost typ, så jag måste vänta ett litet tag till. Haha, bara så ni alla vet det! Jag är grym på att ändra samtalsämne fort...

Det är hemskt väder ute, molnigt och kallt. Vad är det för sommar? För en vecka sen var det 28 grader ute, vämen, solen, kom tillbaka nu!! Vill inte ha en sommar som förra året, eller om man nu ska kalla det en sommar. Nu får värmen komma tillbaka.Snälla?


Super trött!

Är det någon som förstår skämtet i rubriken, eller är det bara jag och Jennifer!? Haha, :D Jennifer kom på det igår, när hon mådde lite dåligt. Haha (a)

Godmorgon alla glada prickar!

Tog mig en välbehövd sovmorgon idag till halv 12 utan avbrott, eller vad jag nu ska säga :P Har sovit ca, 5 timmar de senaste nätterna så det behövdes. Ikväll ere kanske fest, haha.. Men jag vet inte, då blire till att ta det lugnt, men jag bangar aldrig, då får jag träffa Isabel och folk jag inte sett på länge så det blir roligt! Nu har vi haft sommarlov i en vecka och det har ju inte kunnat börja bättre,  varje dag har jag umgåtts med mina närmaste, förutom Jasmine då. Men hon kommer hem om en vecka och då blire röj! Haha, nejdå. Jag saknar henne iallafall jättemycket. På dagen idag måste jag städa nedervåningen, det ser hemskt ut, speciellt i mitt rum. Men jag tar det i min egna takt (här vid datorn) så jag blir nog inte klar förrän ikväll då jag troligtvis ska ut. Hoppas ni får en bra torsdag, imorgon får de flesta sommarlov också, grattis!

Kära vänner, låt mig roa er en stund!

Ta fram din mobil & va ärlig!


HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Alexander - mm

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NR 20?
Jocke - haha, en gammal vikarie. Snacka med han på sms förut


NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Mikaela Np - haha, det vet jag inte :P

ÄR NUMMER 18 ÄR SÖT?
Jasmine - sötast

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33?
Nummerupplysning - åh, ta mig!

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9
Elin - genom skolan i 5:an, jag var den enda som garvade åt hennes skämt :D

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN?
Amanda S - senast igår :D

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Gustav - vet inte

ÄR DU NÄRA VÄNN MED NUMMER 13?
Generalindex - vi är bästa vänner

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
Anders (mammas sambo) - japp! :)

VAD PRATAR DU OCH NUMMER 45 OFTAST OM?
Taxi - Taxi är ingen jag brukar ringa till

KÄNNER DU NUMMER 1?
Aktiekurser - vi försöker hålla kontakten, men ibland tjärvar det

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Bilbärgning - det blir nog svårt

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR EN RELATION?
Börsnytt - vi älskar varandra..



(vill att alla ska tänka på att jag varit fullt ärlig i alla svar...)


Jag tror jag dör!

Vill man bara inte äta upp henne!?

(kolla tassarna)




Igår

Jag ska sammanfatta gårdagen kort:  "?"

Nej men gårdagen var bra, jag hade roligt. Vissa grejer blev man lite chockad av att höra idag bara, vissa grejer som hände osv, osv, osv! Amanda bor som sagt långt ute i skogen och det är en jävla bit att gå eftersom det inte går några bussar dit så jag(!) Amanda, Jennifer och Ruby åkte och hämtade folk som skulle komma på vägen så de fick skjuts av oss, och jag måste bara säga: jag älskar mopeder, spelar ingen roll vilken sort alla som rör sig funkar, de är underbart att köra, och det är underbart med skjuts. Iallafall, när alla var hämtade var det väldigt utspritt, folk lite överallt, studsmattan, soffan, altanen, köket... Otroligt samlad klass, haha. Jag vet inte riktigt när jag somnade, eller hur jag somnade igår, väldigt svaga minnen från det mesta efter 12 typ. Vaknade vid 9, förlåt alla ni som var där då, jag kan inte ha varit rolig, det snurrade fortfarande i huvudet och jag satt och åt is och konverserade med mig själv typ, sjöng den underbara sången från askungen då feén förtrollar henne. IALLAFALL. Tack Amanda för att vi fick komma! =)

Onsdag

Hallå, jag hade det skoj igår. Sov över hos Amanda så jag kom hem för ett litet tag sen. Skriver ett inlägg senare när allt är lite KLARARE för mig.

Ändrade planer!

Ikväll blir det ingen bio, jag, Martina och Jennifer drar till en kompis istället. Fett pepp! Haha, aldrig tar detta slut. Kan nog redan nu säga att det här kommer bli en sommar man (aldrig) glömmer! Eller vad säger du Jennifer? Haha :) Vad ska alla andra hitta på ikväll? Glad att vi är inne ikväll i detta skumma väder, det är typ storm ute. Och i norrland snöade det tydligen precis, vad händer med vår planet? Gillar inte att prata om det, punkt slut.

Kvällens planer

Jag är så himla trött idag, vaknade precis i soffan framför teven. Riktigt seg och snurrig är jag så idag blir det att ta det lugnt, jag, Jennifer och Martina ska därför gå på bio ikväll och ha det trevligt. Vi har inte bestämt bio, vi vet bara att vi tar den sena så vi tänkte dra dit senare och så väljer vi bio där borta. Det blir ju super! Hoppas ni får en mysig tisdag.


Luffare


Tisdag

Grönan! Igår var jag, Martina och Linnea på Gröna Lund, var där typ 1 gång förra året och det blir väl inte mer i år heller för jag försöker spara mina pengar, ska skaffa extensions! Gröna Lund var roligt iaf, vi kom dit klockan 12 och hade värsta flyt med allt, vi kom in på typ 10 minuter! Vi drog hem vid 6 då vi hade tröttnat på alla karuseller och alla mådde illa. Käkade galet mycket igår, usch. Jag lär mig aldrig när jag ska sluta. Vi åkte popexpressen en del gånger, den är ju bara för skön, haha och när vi stog i kön .. Andra gången tror jag, så stannade kön helt plötsligt och attraktionen slutade gå och kön går bakåt, haha, då var det någon som hade fastnat med benet i gallret och kom inte ut. Stackare, sjukvårdare och vakter kom med vatten och ketchup och grejer och försökte få loss henne, till slut gick det.. Haha.

Idag är jag trött och mår illa, vi var vid Mörtsjön igår, behöver jag säga nåt mer?............ Iaf, jag förstår inte hur jag och Jennifer kom hem inatt, vi gick till trehörningen från Mörtsjön, och Jennifer hade bara en sko, hahha. Vi tog en paus vid bullerplanket, hm.. Sen bar det iväg hemåt, det är konstigt hur man alltid hittar hem trots vilket tillstånd man än är i, haha.

Imorse åkte jag och Jennifer till Mörtsjön och letade efter hennes sko, eller aa.. Letade, den låg på bänken där vi hade suttit, letade där igår.. Men då var det lite svårare att hitta, suck.. Aja, hon fick tillbaka sin sko iaf! :D

Vad hände!?

Nejmen, vad hände förut? Helt plötsligt blev jag jättesugen på att ta egobilder. Det händer en gång i halvåret ungefär, därför jag kör med samma egobilder hela tiden, därför alla är så gamla. Haha, vad tycker ni om den här? Världens bästa kamera har jag också då jag kör med min underbara mobil... Haha.
 

Söndag

Idag är det söndag, imorgon är det måndag. Men, spelar det någon roll? Nej, för det är ingen skola imorgon! Ikväll ska jag troligtvis ut med några från klassen, sommarlovet kan inte börja bättre, jag har umgåtts med personer från klassen varje dag nu. Jag hoppas det fortsätter ett bra tag till, jag vill inte släppa alla <3 Igår var jag hemma hos Saga på kvällen med några, där var det chill. Gick hem vid 1, då Saga somnade i sängen. Igår på dagen gjorde jag inte ett skit, jag hade jättetråkigt, men jag behöver kanske ha det ibland, haha då uppskattar man saker mer, haha. Nästa vecka ska jag och kompisar till Grönan, imorgon blir det nog. Ser jag fram emot, år sen jag var på Grönan sist.
 
Nu måste jag dra, ha det!

Lördag

Godmorgon, själv gick jag upp sju imorse för jag skulle passa Tindra och Isabella åt Therese och pappa som åkte iväg för att spel golf. Som en bra passare som jag är somnar jag i soffan och Tindra och Isabella får klara sig själva i nästan två timmar. Vilken tur att de grejade det, haha tur att Isabella finns! Vaknar sen av att Tindra pratar med mig, så jag går upp och gör frukost till dem, typ en och en halv timme senare kommer pappa och Therese hem igen och de hade köpt glass till oss alla som vi käkade på var underbara balkong! Sen fick jag äntligen ta min efterlängtade dusch. Och nu sitter jag här ensam hemma utan någonting att göra! Ikväll kanske jag ska hem till en kompis ute i skooogen, eller så sover jag över hos Martina ikväll. Vi får se vad som händer. Ska bada idag också hoppas jag, ha det!

Fredag/gårdagen

Hallå! Bloggen har inte funkat på hela dagen, anledningen till dålig uppdatering. Igår träffades vi vid mörtsjön, mestadels av klassen var där och hade det trevligt. Jag dock känna idag att jag drack lite för mycket igår! Har mått illa hela dagen och varit helt seg. Hade iallafall riktigt roligt igår med alla, det blev en lyckad kväll till slut. Drog hem vid 2 typ, och jag tror jag gjorde Johan lite besviken tydligen :p förlåt för det..

Idag har jag varit i stan och hämtat mammas byxor som hon har specialbeställt. Eftersom hon bor i Karlstad hade hon lite svårt att hämta dem här i huvudstaden så jag gjorde det åt henne. Jennifer var med mig i stan och när vi var klara där så åkte vi till huddinge och köpte en varsin räkmacka och satte oss på en bänk i sjödalparken (lol) haha och snackade skit och hade det trevligt. Sen ville vi båda hem till varandra för att ta en behövande dusch och sömn! Tack för att du följde med Jennifer! Nu måste jag tillbaka till filmen, ha det!

Jasmine, cypern två veckor

Min älskade Jasmine, imorgon åker hon till Cypern i två veckor, och hon kommer inte ikväll då de flesta i klassen ska umgås för sista gången. Pga, allt tjohej och grejer sa jag aldrig hej då till henne på riktigt eftersom jag trodde att hon skulle komma ikväll. Men det blev ändrade planer pga, en person. Jag kommer att sakna henne så himla mycket, jag vet ju inte när vi ses igen nu! Och jag åker till mamma i sommar. Jag hoppas jag kan träffa henne så fort hon kommer hem. Jag hoppas att hon får det super i cypern nu, jag hoppas att hon tänker på mig när hon har det som bäst! Jag hoppas också att hon kommer käka så mycket hon bara orkar av det underbara maten också åt mig. Haha, jag älskar den tjejen.

Kom ihåg Jasmine, att jag alltid finns för dig.

Jag ser fram emot Öland i Augusti, en hel vecka ska vi vara tillsammans, vi kommer ha det så roligt!


Sång sång

Fr. v: Linnea, jag, Saga och Jasmine. När vi står på scenen och ska sjunga. Saga höll ett fint tal till klassen och lärarna innan vi började sjunga. Både min och Jasmines mormor började gråta..


image448

Torsdag/skolavslutning

Idag var det skolavslutningen, det gick jättebra att sjunga och jag fick bra kommentarer efteråt, t.om från folk jag aldrig sett förut! :) Nere i idrottssalen var det farväl till lärarna på riktigt, det var jobbigt och jag fällde några tårar i slutet, grät som en stucken gris precis efter vi hade sjungit så.. Vi fick våra betyg idag också, äntligen :)

Bild - MVG
Engelska - VG
Hem- och konsumentkunskap - MVG
Idrott och hälsa - MVG
Matematik - VG
Spanska - VG
Musik  - MVG
Naturorienterade ämnen - VG
Geografi - VG
Historia -. MVG
Religionskunskap - MVG
Samhällskunskap - VG
Slöjd - VG
Svenska - MVG
Teknik - VG

Jag får pengar för mina betyg också, det blev 3500 kronor(!) + att jag fick 500 kronor av morfar, fick ett jättefint halsband från Pilgrim av mamma också, och ett smyckeskit av Therese och pappa. Fick gamla fina tavlor också, men bilder på mig som bebis och en teckning jag målat själv. Ikväll ska jag träffa klassen och vi ska tälta tillsammans, det ska bli jätteroligt, så än är det inte helt slut! Har inte fattat än att det är slut heller. Jag inser det nog imorgon, eller till helgen. Hoppas ni får en bra torsdag i det underbara vädret!

Kvarnsjön

Hallå! Kom hem från kvarsjön för ett litet tag sen! Det var jag, Martina, Jasmine och Linnea som var där tillsammans. Vi badade, mitt första dopp i år! Och vet ni, det var jätteskönt i vattnet! Inte alls kallt ju, blev jäkligt förvånad. Och så mycket som jag garvade idag var länge sen, jag hade jätteroligt och trevligt idag, tack tjejer.

Imorgon är det skolavslutning, imorgon är sista dagen i balingsnässkolan, nånsin, och Nilla eller Peter dyker inte upp imorgon, riktigt tråkigt :( Kommer nog stanna kvar läääänge i skolan imorgon, vill inte släppa allt..  Kommer alltid minnas allting härifrån, aldrig att jag glömmer.

Hej då Peter

Ledsen för suddig bild

image447

Onsdag/sista dagen i grundskolan

Idag var sista dagen i grundskolan. Jag är jätteledsen, inget mer med min klass nu, förutom imorgon kväll då. Och alla lärare! Jag kommer sakna de flesta sjukt mycket :'( Och eftersom vår idrottslärare Peter inte kunde komma imorgon på skolavslutningen så fick han höra när jag, Linnea, Saga och Jasmine genrepade inför imorgon. Janne kollade också på eftersom han troligtvis kommer missa det. Jag blev tårögd när vi gav Peter våra presenter och krama honom, aldrig mer kommer vi träffa honom. Jag orkar inte skriva mer om det här nu.


Vandring


image446

Bild från vandringe, första bilden är på min och Martinas skuggor, andra bilden är på min fot, som jag tog. Den blev väl helt ok, skulle kanske börja använda min kamera igen.. År sen sist.

Tisdag

Usch! IDag gick vi en och en halv MIL till paradiset, i denna värme! Plus att jag fick bära på en jävla påse med grillpinnar i som stack ut utanför, suck. I början var det härligt att ta en promenad, men när det var typ 4 km kvar så fick jag ont i tårna och fötterna! Stackars Saga också som fick stå ut i solen, hon hade typ solsting när vi kom fram. När vi kom fram fick vi korv, riktigt äcklig korv, men jag var hungrig så jag käka 2 plus 5 korvbröd, hehe. Sen tog vi bussen hem igen, sen var jag hemma en kortis sen åkte jag och Elin till stan, det var meningen att jag skulle följa med henne till centrum bara men jag flörtade med henne till stan för jag ville köpa ett par jeansshorts på bikbok, men de var tyvärr slut överallt, men jag var i akut behov av jeansshorts så det blev ett par från H&M devided.

Imorgon ska klassen samlas vid sörskogen IP, sen ska med hjälp av olika uppdrag/uppgifter ta oss ner till Huddinge centrum där vi ska ha en piknick. Sen ska jag, Saga, Linnea och Jasmine vidare till skolan där vi ska genrepa inför torsdag. Det kommer bli grymt bra, ha det!

Fan också!

Jag som skulle lägga mig klockan 9 idag pga. extrem sömnbrist! Sov en timma idag när jag kom hem, orkade inte gå upp förrän pappa typ skällde ut mig för att jag jämt är trött? :S Han var lite grinig idag. Aja, jag lovade mig själv att sova tidigt eftersom jag är så trött, men självklart kom massa annat ivägen: koka ägg, snacka med Jasmine om imorgon, planera, tvätta ansiktet, borsta tänderna, äta ägg osv. Aja, nu säger jag god natt!

Awesome!

Awesome, kolla på dem. Sjukt små, 9 år typ och dansar såhär grymt! De kommer vi få se på scen igen =D


Måndag

Hallå, städade typ i en halvtimme, sen var mitt skåp klart! Lämnade in nyckeln och tog sen en rast, sen gjorde jag och några ett plakat till 9:an inför fotbollsmatchen mot lärarna vid 1. Vi skrev vårat lagnamn: "de ulliga tofsvipporna", det blev riktigt snyggt faktist med orange bakgrund, hehe. Matchen gick dock mindre bra eftersom vi förlorade med 5-0 eller nåt, haha. Men, det gör inget, jag fick mig årets skratt idag åt Jasmine då hon ändrade sin bena till mittbena och såg riktigt nördig ut, det var sjukt roligt och jag fick så jäkla ont i magen. Det skrattet behövde jag!

Imorgon ska klassen gå en och en halv mil till paradiset (varför) och jag har tappat bort mina badshorts så jag får gå i mina mjukisbrallor imorgon, yey. Kommer att svimma av värmen, tur att jag troligtvis ska ta mitt första dopp efter skoldagen! Ha en bra måndag

N.Y.C i höst!

Det är typ jättesäkert att vi åker till New York i höst nu, för morfar ringde på tåget och frågade oss om slutet av oktober var ett bra datum att åka på, och om en vecka räckte. Han frågade oss också vad vi skulle vilja göra i New York, det jag kan komma på nu är att jag skulle vilja shoppa och ta en stor picknik i central park! Morfar har också ett krav.. Han vill se en balettföreställning på broadway och åka helikopter över manhattan, inget jag tackar nej till!  Åh, jag längtar, det är ju största drömmen att få dra till U.S.A!

image445

Söndag

Hallå, söndagen har varit chill. Imorse klippte jag mig, bara topparna, känner mycket skillnad på längden, men ingen annan som ser nåt. Sen var vi till Bergvik och kollade lite, hittade dock ingenting förutom ett halsband och örhängen till skolavslutningen (som jag glömde hos mamma) och ett par bruna shorts. Sen drog vi till stan där jag hitta ett par svarta ballerinaskor och sen bar det hemåt igen! Hemma satt vi ute på den stora gräsmattan och solade och spelade spel och myste ända tills vi var tvungna att fixa middag och sen åka mot tåget! Kom hem vid kvart över tio ungefär. Blev ett snabbt inlägg idag med, imorgon är det fotbollsmatch mot "lokomotiv gjutjärn" (lärarna) VI SKA TA DOM!

RSS 2.0