Dans <3

Jag älskar verkligen att dansa, när man ställer sig framför spegeln och musiken börjar höras i öronen försvinner omvärlden och det enda som finns i huvudet är koncentration och den ljuvliga rytmen i kroppen! Dans är mitt liv. Iallafall, det gick mycket bättre på dansen idag och det går bara framåt och framåt för mig och jag utvecklas otroligt mycket, älskar verkligen koreografierna vi gör på show/jazz, precis som jag vill ha det typ! Har haft en supertorsdag, men nu är jag trött så ska sätta mig framför teven och bara ta det lugnt. Tänker gå igenom matten lite snabbt också innan jag lägger mig. God natt!


Lägger in en bild från idag också när jag klättrar, haha!

image359


Klättring!

Kom hem för ett litet tag sen från klättringen och stan. Det var jätteroligt att klättra men vi borde ha gjort det mycket längre trots att mina armar är helt döda typ! Tog med mig mat, men stog och käkade den på busshållsplatsen på väg hem .. (?) Efter klättringen åkte jag, Saga och Alice tll fridhemsplan och satte oss på ett jättemysigt café för att ta en fika. Alla drack en chai latte, har aldrig testat det förut, men det var gott! Sen drog jag hemåt mot centrum där jag mötte mamma, mormor och Kaisa. Det var jätteroligt att träffa mamma och mormor igen, men nu är jag hemma igen, och de är på väg till farsta centrum. Jag var tvungen att åka hem för att göra mig iordning och så inför dansen sen. Ska gå vid halv 4 igen, ingen ledig stund idag inte! Hoppas ni haft en trevlig torsdag hitills!

Torsdag/friluftsdag

Idag är det friluftsdag och jag ska klättra (haha) det kommer nog bli jätteroligt, vi kommer se så löjliga ut och jag kan se framför mig att Saga får panik där uppe och kommer kasta sig ut, haha xD :) Ser fram emot dagen, efter skolan ska jag nog träffa mamma och mormor eftersom de kommer till sthlm idag! Åker med dom till  hem till mamma efter dansen imorgon. Så i helgen är jag i värmland, typiskt för i helgen är det typ nordens största dansfestival med street, locking, popping, dancehall och massa sånt där de ska battla och grejer! Aja, ha en bra torsdag! 

Storhandla med pappa

Kom precis hem från Kvantum i kungens kurva. Har storhandlat med pappa och det är alltid lika roligt, haha. På väg dit så åker han förbi centrum så jag frågar vart vi ska handla, då svarar han kvantum i kungens kurva och jag dör för en liten stund, men när vi kör upp påå infarten till expert förstår jag varför, vi fick hämta min mobil idag! Och så fick jag välja vilken färg, och jag tog den jag alltid velat ha: röd! (förlåt Saga) Sen åkte vi till kvantum och började handla, va där i ca en timme typ. Haha, jag kände mig lite smålöjlig när vi går till bilen då jag bär på min påse med äpplen, en plastlåda med en smörgås i (till imorgon) och mina tugummi i fickan, medans pappa går med stora papperskassar fylld med varor för 1100 kronor, haha! Han höll på att dö sista biten och det hjälpte han ju inte mycket att jag står brevid och typ kissar på mig, hahah! Ni förstår kanske inte det roliga, men det var roligt!

Ja, ändrade lite på designen, ser ut precis som förut typ, men ingenting funkar nu, så jag orkade inte hålla på. Kommer kanske någon liten mer förändring någon dag när bloggen vill funka! Vet inte om jag skriver mer ikväll nu så, god natt!

Design

Usch, jag var så himla trött på min design så nu har jag en gammal vanlig igen. Ska försöka ändra den snyggt också, men jag kan inte se min profilbild nu. Konstigt, hoppas det kommer upp snart igen. Ska försöka göra nåt roligt av min blogg nu, önska mig lycka till!

Skoldagen

Skolan är så seg på onsdagar! Hade sovmorgon till klockan 9 och första lektionen var spanska, haha jag och Alice kom båda fram till att vi båda har extremt dåligt korttidsminne! Vi slog upp ett ord för att förstå meningen lättare och så kommer det ett till ord så slår vi upp det och då har vi glömt bort ordet vi slog upp innan, dvs. ca 20 sekunder senare.. Sen hade vi so tror jag.. där vi snacka ekonomi, min starka sida, haha! Nej.. Sen vare matte, hade en genomgång med Peter, tack och lov. Men jag förstog inte så mycket iallfall, ligger  på den blå kursen (lättaste) och förstår ingenting. Hade hantverk efter lunchen, vår lärare var i skolan, konstigt nog för hon sprang till toan och spydde, men sen insåg hon själv att hon kanske borde gå hem. Hon var inte pigg! Men, det gjorde inte så mycket för min del att hon gick hem, för jag klarade mig själv och blev KLAR med min docka, som jag hållt på med ett år nu! självklart kommer Jennifer precis när jag skriker "KLAR!" och så kastar jag iväg dockan över bordet så den trillar ner på golvet och Jennifer börjar garva, mycket. Förstår inte riktigt varför, men hon tycker min Willy Wonka docka är JÄTTESÖT, haha :) Sista lektionen var so, men vi hade svenska, grammatiktest. klarade mig rätt bra tror jag. Idag ska jag städa här hemma och sen  ska jag försöka träna lite här hemma, ha en bra onsdag!


Onsdag

Idag är det onsdag, år sen jag hann skriva på morgonen sist. Gick upp lite tidigare idag trots att jag har sovmorgon, men det är så skönt att slappa på morgonen och inte stressa till skolan och eftersom jag bara skrev en gång igår tänkte jag straffa mig själv lite och skriva nu på morgonen ;P Vi har hantverk i skolan idag, det är så tråkigt nu för jag håller fortfarande på med min docka, och det har jag gjort i 2 och en halv termin nu! Min lärare retar mig fortfarande för att jag inte är klar med den, jag är nog den enda i klassen .. Nu ska jag sätta på mig mina kläder och sminka mig. Ha en bra onsdag! Lägger in en bild på gårdagens lärare på streeten! Skitrolig var han :)

image356

Tisdag/sorry

Hallå, förlåt för dålig uppdatering idag men har haft fullt upp hela dan. Efter skolan åkte vi till söder mot danscenter för att vi skulle dansa street idag, det var asroligt och street måste vara min nya kärlek trots att jag suger på det haha! Och Daniel våran danslärare var skitrolig! Sen efter dansen åkte vi direkt hem och när jag kom hem gick jag direkt upp och käkade och sen tog jag en behövande dusch, hade hårinpackning och sen ringde jag Gustav, vi snackade i en halvtimma tills det bröts! Gick sen upp igen, tog en semla och gjorde klart mitt månadens uppdrag där vi skulle göra ett släkt träd, ganska roligt att göra en snygg lay  out, haha fast jag gjorde min på typ 20 minuter så min design blev inte lika seriös som de andras troligtvis! Hoppas ni haft en bra tisdag, det har jag! God natt

America <3

Haha, jag älskar American Idol, mycket fler som söker in dvs. mycket fler idiotet och knäppisar som söker in! En tjej som typ hade ADHD som var värsta ängeln innan hon gick in och när hon kom ut igen och hade snackat med Simon så dampade hon loss! Seriöst, hon var läskig. Men sen började hon med sitt snack om victory och grejer och lugnade ner sig! Haha, jag älskar amerika <3 Ska försöka sova nu, en ny dag i skolan imorgon och direkt efter ska jag på street med Saga, Martina och Jenny, jippie! :D God natt, sov gott!

American Idol

Nu är det American Idol på teven, haha! Världens sötaste snubbe var med från Philadelphia, han sökte sin rätta tjej, men letar inte utan väntar tills den rätta dyker upp och hans kommentar var "I want to love my girl from the.. eeh, hair to the .. eeeh, the, nipple!" HAHA. Han var från Egypten också så hans engelska var inte så jättebra heller. Han var skiitsöt med största gluggen mellan framtänderna också och så förstående när han inte gick vidare! :)

Outsiders

Sitter och kollar på outsiders på 5an, det handlar om "Pony Play", där en tjej "är" en häst och använder hästutrustning och är i underläge och följer order från sin hästskötare dvs. sin partner. Det här är alltså något vissa folk använder som en sexlek för att de blir upphetsade av det? Ja, de har sina åsikter om bra sex, men jag skulle aldrig sätta på mig en hästsvans, sånt där skydd de har runtom munnen (?) och en kort kjol eller vad det nu är och dra min partner i en vagn bakom mig. Skulle min partner sätta på sig denna utrustning och dra mig i en vagn skulle jag asgarva och inte ta en enda stund seriöst, ha ha! Där har ni min åsikt och syn på "pony play" Vad tycker ni om det?

Måndag

Ja, måndag igen. Shit vad fort veckorna går! Idag hade vi storsamling där vi i 9:an var ansvariga. Jag, Linnea och Jasmine var med på storsamlingen och sjöng Hallelujah med Jeff Buckley, efteråt fick vi massa bra respons för vårat uppträdande, det var jätteskönt att höra, vi hade tvivlat lite innan! Och vår söta Elin började gråta, du är så söt honey! <3 Jag sjöng solo också för första gången nånsin och Elin förklarade att när jag började sjunga kunde hon inte hålla sig längre, jag var sist och när alla hade sjungit så brast det för henne, haha :) Jag blev jätteglad och blev själv tårögd, haha! Efter skolan idag så åkte jag, Martina och Saga ner till centrum för jag skulle köpa en salva på apoteket och Martina skulle köpa sminkservetter (?) Sen gick vi vidare till Mc donalds och köpte en varsin glass och te, förutom Martina som tog en liten latte, haha! Betalade 17 kr för ingenting typ! Sen gick Martina hem och jag och Saga tog bussen, helvete vad kallt det är ute! Ikväll ska jag fortsätta med månadens uppdrag och försöka bli klar (!) JUSTE, haha när jag, Saga och Martina hade handlat i cafeterian idag så är vi påväg upp i trappan mot klassrummet igen när jag plötsligt typ trillar när jag står still och kommenterar det med en mening som rimmar hela vägen! Haha, så jäkla coolt borde fan bli rappare.. "jag vet, jag trilla när jag stog stilla det är fan illa!" Hoppas ni haft en lika bra måndag som jag, ha det!

Såg den här videon från youtube, usch vad äckligt! Rätt i munnen, illa!


Tevesöndag

image355

Söndagar är de bästa dagen att kolla på teve på, det är många bra program då som jag typ följer.
Klockan sju på MTV: Life of Ryan
Klockan sju på 6an: Miami Inc.
Klockan halv nio på 4an: Parlamentet (går det nu?)
Klockan nio på MTV: Scarred i en timma nu!

Så mellan sju och tio är jag fastklistrad vid teven, inge bra. Men det är bara en gång i veckan! Är det någon som vet när Prison Break börjar igen? Då lär jag var rätt fast i teven på måndagar också! Det blev ingen dans idag, för att Saga kom aldrig till tåget pga. någon anledning så jag tog bussen hem igen. Tråkigt, men jag hoppas det finns någon anledning. Är rädd att hon är sur på mig, men kan inte komma på varför hon skulle kunna va det. Jaja, vi får se imorgon. Imorgon är det ju skola igen och det är storsamling, vet att några från våran klass ska sjunga how to save a life med the frey. Några tjejer i 6:an ska sjunga också.. A drop in the ocean, hoppas dom gör det bra för jag älskar den låten! Om det inte kommer fler inlägg under kvällen så säger jag god natt nu, sov gott!

Min helg

Tänkte skriva lite om höjdpunkterna i helgen och det som var mindre bra. Som sagt så har jag haft en skitlugn helg här hemma vilket jag behövde, saknade min familj lite och igår umgicks jag bara med Tindra och pappa ensam. Det har jag saknat! I fredags dansade jag street/jazz för första gången vilket var en riktig upplevelse, det var skitroligt, hur bra jag var kan vi ju lägga på sidan.. Haha. Efter det var jag och såg försoning med Saga och Alice. Mötte Hanna utanför bion efteråt och så tog vi bussen hem igen. Jag kom hem vid tio över 12 och var riktigt trött! Min fredag var bra och bra. Sen på lördagen vaknade jag vid halv 12 och hann bara gå upp och käka frukost och sen kom farmor och farfar och hälsade på, har inte träffat dom på år så det var också trevligt! Vi fikade, en bra andra frukost sådär en lördagmorgon/förmiddag! Sen ringde Saga och vi bestämde oss båda två för att inte åka till Kulturama eftersom klocka hunnit bli så mycket + att hennes syster från Italien inte hade ringt än. Det passade mig faktiskt bra att det inte blev något Kulturama för då kunde pappa, jag och Tindra åka och fixa min mobil, det dåliga denna helg var att de tog mobilen ifrån mig och får troligtvis en helt ny nästa vecka. Så nu använder jag min snart fem år gamla mobil med Nalle Puh skal! Haha :) Sen på väg hem köpte jag denna "underbara" glassen Ben & Jerrys. Var tvungen att smaka och ja, den var inget speciellt som jag tänker lägga 50 spänn på nästa gång eftersom jag käkat 1/3 del av den nu. Men det kan vara bra att spara så. Den ligger i frysen och väntar på mig! Sen såg jag filmen You, Me and Dupree. Står mer om den i inlägget lite längre ner. Var trött vid klockan tio igår redan trots att jag sovit en liten stund på dagen. Kom i säng vid halv 12 iallafall kanske. Sen väckte pappa mig klockan 11 som jag bad honom. Vill ha tid på mig när jag ska göra mig iordning, trots att det inte tar någon speciell tid. Men jag avskyr att stressa och de flesta av oss vet att jag är en riktig tidspessimist. Jag ska ta bussen kvart i två mot centrum och sen ta tåget klockan två mot sthlm södra och sen ska jag gå till mitt älskade danscenter! Ha ha. Ni som har orkat läsa ner hit borde få en medalj eller nåt, för jag skriver så otroligt tråkigt och långt så det är inte ens värt att läsa det :) Hoppas ni få en bra söndag!

Söndag

Idag ska jag dansa hip hop/dancehall/ragga med Saga, jippie! Har aldrig dansat det förut men har hört mycket bra om det! ;) Sen ska jag hem och plugga suck! Hur ser eran söndag ut? Ha en bra söndag!

You, Me and Dupree

Som sagt så skulle jag kolla på filmen You, Me and Dupree. Såg klart den för en liten stund sen. Den var bra, men inte så jättrerolig som jag hade förväntad mig. Handlingen var inte som jag trodde heller riktigt. Eller jo, men.. De som inte har sett denna film och vill se den kan sluta läsa nu! Handlingen var att Carl och Molly gifter sig och är lyckliga tills carls bästa vän Dupree hamnar i bilden i deras liv, han blev sparkad från jobbet och har inget ställe att bo på så han flyttar in ett tag hos Carl och Molly, men han uppför sig omoget och jobbigt så de vill inte ha kvar honom efter ett tag. Sen fortsätter det sådär och det går fram och tillbaka och till slut blir Carl galen pga. jobbet och Mollys pappa och hans misstänksamhet mot molly och Dupree. Filmen slutar ändå lyckligt som vanligt och Carl och Molly finner varandra igen.

Vill vara solbränd!

Sitter och kollar på gamla bilder från sommaren, ååh jag vill vara brun igen! Vill vara solbränd och känna mig en aning fräsch för en gångs skull. Har inte med solbrännan att göra då.. Men jag vill vara solbränd och jag vill gå ut i solen och bada och gå på stranden barfota med mina flip flop i ena handen och en läskande isglass i den andra handen med Gustav brevid mig. Åh, vad mysigt! Kan det inte bara bli sommar nu? Och tänk Jennifer, om vi kan ha din fasters lägenhet för oss själva i en hel vecka med sol, öl och teve!? Haha, det kan ju inte bli bättre! Ge mig sommar FFS! Nej, nu måste jag sluta drömma mig bort, back to reality, imorgon ska jag plugga på månadens uppdrag i no. Fattar inte mycket, hoppas pappa förstår instruktionerna och kan hjälpa mig! God natt, sov gott!

     

Ben & Jerrys?

Ja, nu har jag käkat lite på min Ben & Jerrys glass. Den var god, det var den. Men inget sådär speciellt tycker jag. Det var typ chokladdeg i, låter skitäckligt men det var gott. Orkade käka typ 1/10 del av hela den där förpackningen, den var skitstor och den glassen lär räcka länge. Nu ska jag sätta mig och kolla på filmen You, Me and Dupree. Jag gillar han Owen Wilson, har är oftast rolig i filmerna han är med i! Hoppas ni haft en bra lördag, pusss puss

Ingen mobil för tillfället

Nu har jag varit med pappa och Tindra och lämnat Therese på 40-årskalas och jag har varit på expert med mobilen, de tog mobilen ifrån mig och ska se vad problemet är så får jag troligtvis en helt ny nästa vecka, så nu är det tillbaka till pappas mobil igen om jag hittar den! Har samma sim kort i den, så har inte bytt nummer!Tindra tog massa filmer i affären också bla. byggare Bob, simpsons och bondgården. Hon gillar alla väldigt mycket också.. Eftersom hon var så himla söt så fick hon filmen och enligt pappa var det orättvist om inte jag fick nån så jag fick också välja ut en film och jag valde You Me And Dupree, den verkar skitrolig och kommer nog se den ikväll efter att jag sett bondgården med Tindra. Sen efter det så åkte vi till huddinge centrum där jag ville köpa en Ben & Jerrys glass, nu tänkte jag att det var upp till bevis och se om dom är så jäkla goda som alla säger och skriver om. Så efter maten idag ska jag ta mig glass och se om det är sant, skriver svaret lite senare ikväll. Måste skriva ner en dialog mellan Tindra och pappa i bilen:

Pappa: Vilken film valde du nu då Tindra?
Tindra: Ehm, eeeeh, bondgårdsdjuren!
Pappa: Jaha okej, vad handlar den om då?
Tindra: Jag vet inte..
Pappa: Okej, men den är bra?
Tindra: Aa!
Tindra: Eeeh, då kan jag och mina kompisar kolla på den och så slutar vi kolla när den är slut!
Pappa: Haha, aa det kan ni få göra!

Sen när vi ska öppna dörren så säger Tindra:
Dumma pappa!
Pappa: Va, varför då?
Tindra: För jag gillar dig så jättemycket och då sääger man så!
Pappa: OKEJ....

Haha, typsikt Tindra och hon är så jäkla söt ibland :) Vi ska på bio också, hon vill se Aladdin men tyvärr går ju inte den på bio. Jaja, kommer fler inlägg under kvällen!


image346

Tänk om

image345

Tänk om jag hade sånt där hår, tänk om! Tänk om jag hade chansen att få långt hår, eller åtminstonde längre än vad jag har nu! Åh, jag vill va Hilary Duff! Haha. Älskar hennes hår, vill ha någon slags lugg också, men vet inte vad. Någon som har ett bra förslag?

Lördag

God förmiddag! Vaknade vid halv 12 idag och kände mig inte speciellt peppad att åka till Kulturama så jag struntar i det idag och Saga också. Jag har inga planer för idag och det känns jätteskönt, jag är gärna bara hemma idag och kollar på en bra film med syrran eller nåt! Lite senare idag så ska jag och pappa åka och kolla vad det är för fel på min mobil, det står hela tiden att sim kortet är ogiltigt och det finns ingen mottagning någonstans och helt plöstligt ibland så funkar den, skitjobbigt för jag kan inte ta emot sms då och jag kan inte göra något med den, den bara går tillbaka till "bakgrunden" från menyn. Hoppas dom kan fixa det iaf. Vad ska ni hitta på idag, några roliga planer? Hoppas ni får en mysig lördag!

Kort sammanfattning

Fredagen har varit bra, efter skolan kom jag hem och satt vid datan den mesta tiden. Åkte sedan till danscenter och dansar street/jazz, åååh det var så roligt! Men jag suger på det, haha. Men shit vad jag kommer utvecklas på danscenter, är så lycklig att jag började där! Sen var jag hemma i ca 40 minuter och duschade och  käkade och sen tog jag bussen med Saga mot Heron City och mötte Alice, vi såg försoning med Keira Knightley, filmen var faktist bra, väldigt  "vacker" om man säger så, Alice gick ut efter ett tag för att möta hanna, sen efter filmen mötte vi också stackars hanna, hoppas det löser sig! Sen tog vi bussen hem och nu sitter jag här redo för sängen, längtar! Imorgon ska jag troligtvis till öppet hus på kulturama, hoppas det är bra! God natt!

Danslärare

Har HAN som danslärare idag! Usch, kommer göra bort mig.

image344

Varför?

Asså, jag stör mig påen grej, fast  det är samtidigt otroligt roligt. I den här reklamen om teveserien "painkiller jay(?)" Vet inte hur det stavas, men iallfall.. I reklamen så säger denna kille "painkiller jay" 6 gånger på ca en minut. Det är ju löjligt! Efter tre gånger räcker det, fast det är samtidigt lite kul "painkiller jay, painkiller jay, årets serie där (någon) spelar PAINKILLER JAY!" Åh, jag fattar! Haha.

Header

Nu har jag en ny header igen, ändrade till vit bakgrund också. Tråkigt med passar till allt. Blir aldrig nöjd med designen, men nu får det vara såhär ett tag! Iaf headern, haha.

Fredag

Äntligen fredag! Har längtat efter helgen, har varit så jäkla trött hela veckan. Har ingen planerat denna helg men jag sitter gärna bara hemma med familjen och myser denna helg :) Idag ska jag dansa street/jazz klockan halv 5. Dans 3 dagar i veckan nu och jag längtar grymt mycket till street på tisdag! Kommer nog bli min nya kärlek ;) Ska dra id kvart över 3 med bussen mot centrum. Skoldagen har varit som vanligt, helt meningslös. Började med klassråd och sen hade vi rast i 2 timmar då vi inte gör någonting, egentligen har vi elevens val men det är ingen som gör nåt och lärarna planerar inget heller. Sen hade vi NO i en timma där vi bara skulle svara på frågor om DNA, hade ingen lärare idag så de flesta gjorde ingenting, men Saga, Alice, Jennifer, Elin och Amanda tror jag satt innan lektionen och gjorde klart alla uppgifter så de kunde gå innan alla andra, bra jobbat :) Jag kunde inte börja innan för jag fick inget papper med frågorna :S Käkade i skolan idag också och efter så satt jag, Jasmine och Linnea i skolan en timma till och bara snacka och spela spel på mobilen (a) Det var lite mysigt ;) Vi övade lite idag också, och ja, det låter faktist bra när vi sjunger, hoppas vi kan prestera lika bra när det väl gäller, min röst sprack lite idag bara, måste sjunga upp innan nästa gång! Jaja, kommer kanske ett inlägg till innan dansen men annars blire nog mer efter! Ha en superfredag!


Torsdag

IMORGON ÄR DET FREDAG! JA!! Iallafall, hade prov idag. So- prov. Gick sådär, kunde inte ens alla G-frågor och vi fick ta med boken på provet, illa! Hade bild idag också, blev klar med min etikett! Första gången typ jag hinner klart med något i tid.. Eller? Nja, vet inte. Har inte hunnit skriva innan för idag har jag varit och dansat för första gången sen 9 december! YEY! Började på danscenter idag också, sjukt mycket roligare men sjukt mycket svårare också. Började på dansen också, vilket är en helt skillnad jämfört med hos Sara, grymt mycket snabbare och grymt mycket bättre låtar! Ska inte säga att låten är super, men bättre! Hängde inte med bra i mycket, men det är första gången och bara att kämpa på! Dansläraren är rolig och ger allt, ger personlig feedback också, lite läskigt :S Lägger in låten vi dansar till.. Hoppas ni haft en bra torsdag, puss


Paus

Har ingen "blogglust" för tillfället, kanske kommer tilbaka snart men tills dess tar jag en paus. Ha det.

Heath Ledger

Jag kan inte fatta det , han är död. Död på riktigt, ville inte tro på det först, men har nu insett att det inte är något jäkla skämt. Heath Ledger, den unga begåvade stora stjärnan hittades i natt naken, på rygg, död i sitt hem i New York med en burk sömntabletter vid sidan av sängen. Tragiskt, ögonen vattnas när jag tänker på det, det var troligtvis en olycka också, så har han en 2 årig dotter. Det som gör det så tragiskt, han blev bara 28 år gammal. Usch :'/ R.I.P Heath!



 

image339     image340

Jag är rädd


Vad är det för fel på mig, har jag någon sjukdom? Jag börjar bli rädd på allvar nu :S 20 i 9 har jag tid på vårdcetralen, ska åka snart. Hoppas det inte är nåt allvarligt, men jag börjar tro det nu. Usch, det här är jobbigt! Önska mig lycka till hos doktorn!

Tisdag

Har inte hunnit skriva nåt idag för direkt efter skolan följde jag med Therese till Isabellas ridning och stog i cafeterian och sålde lite godsaker. Har inte käkat middag så ska ta te och macka snart. Gott! Imorse hade jag hemkunskap och då bakade vi matmuffins, som pizza fast i muffinsform. Riktigt gott faktist! får väl bjuda på det här hemma någon gång! Tror jag har spanskaglosor imorgon eller på torsdag. Orkar inte plugga, har historieprov på torsdag också, suck! Tränade inför nationella prov i svenska idag också, då vi fick läsa ett häfte från 06 nationella prov. Har inget mer att skriva nu, kommer kanske fler inlägg under kvällen.

Nikita


image338


VAD FÖREDRAR DU PÅ MOTSATTA KÖNET:
mage, ben eller armar? - armar
bruna, blå eller gröna ögon? - blå
långt eller kort hår? - kort
lång eller kort? - lång
charmig eller rolig? - båda?
att de röker eller snusar? - usch, inget!
vad kollar ni först in på det motsatta könet? - helheten
hur stor betydelse har kläderna? - rätt så
gillar du någon just nu från det motsatta könet? - ja
gillar någon annan dig just nu? - ja :)


HAR DU:
blivit kysst? - ja
stått på scen? - ja!
varit med om en bilolycka? - ja
klättrat på berg? - vet inte ;S


ANTINGEN ELLER;
kallt eller varmt? - VARMT!
blått eller rött? - haha, måste säga blått eftersom min mobil är blå xD
regn eller snö? - Regn när det är varmt, snö när det är kallt
ull eller bomull? - ull
rosor eller tusensköna? - rosor
vår eller höst? - vår
historia eller vetenskap? - ?
matte eller engelska? - engelska!!!


ÖVRIGT;
svär du för mycket? - jo..
vilken låt lyssnar du på just nu? - ingen :O
hur ser ditt skrivbord ut (till datorn)? - har inget skrivbord
hur är vädret just nu? - har ingen koll på det..
vart skulle du vilja åka? - Florida!
vill du ha barn? - ja
vad ska dom heta? - Kim (kille) Charlie (tjej) Robyn (tjej)

SENASTE SOM DU:
träffade? - Kaisa
pratade i telefon med? - Pappa
pussade? - ...
sov tsm med? - kommer ej ihåg..

Ny mobil!

JA, nu har jag ny mobil! Har nytt nummer, fråga så får ni förhoppningsvis det. Haha, det blev en blå Nokia 5310. Måste lära mig, är inte van med Nokia, men det kommer med tiden! Vet inte hur jag lägger in nya kontakter bara :S Får läsa i instruktionsboken när jag har det intresset. Skitskönt med en egen mobil nu, och nu när jag har abonnemang så skickar jag gratis mms  till alla comviq mobiler också! ;) Jaja, jag är glad! :D

Måndag

Japp, då vare måndag igen. Sitter i skolan nu och har engelska, vi ska skriva om en engelsk författare och jag skriver om James Frey. Tycker om hans bok "a million little pieces" men nu när jag läst en del om han och boken så inser jag att han har ljugit om en hel del i den. Men den är ändå bra, haha! Har skrivit typ 1/3 dels A4 och jag vet inte vad jag ska skriva mer! När jag kommer hem idag måste jag plugga spanska. Har glosor på onsdag och kollade på dom i fem minuter igår. Har inte orkat plugga i helgen. Sen hoppas jag mycket på att mobilen fanns i Kista eller Bromma och att pappa har kunnat köpa den, vill så gärna ha min nya fina mobil! Kommer få nytt nummer. Finns på min msn, hehe. Måste skriva vidare nu, ha en bra måndag! Pussss

Så jäkla löjligt!

Jag och syrran satt och kollade på teve och så slår vi på MTV där det är Life of Ryan, har aldrig sett programmet tidigare men det handlar om en kille på 17 år som är proffsskejtare, tror dock att han fyller 19 i år, vi i Sverige är ju lite sega. I början var det väl inget speciellt, men jag och Kaisa stannar kvar vid MTV och seriöst, han Ryan blir ju bara snyggare och snyggare! Haha, shit. Så by the moment så är Ryan så jäkla söt!, haha! Sen är han typ desperat av ett förhållande också, men han hittar ingen tjej, han vill helst ha en blond också. Haha, typiskt, kan du inte bara flytta hit? Omg, jag är löjlig. Jaja, Ryan <3 HAHA


   

 image332 image333

Tindra

image330

Hittade denna übersöta bild på Tindra i pappas mobil när hon var bebis. Åh, kan hon inte bara krympa och bli likadan igen så vi kan slippa denna trots och kaxighet!? Tindra är snart 4 år nu och är typ bara elak, och går med en jävla napp i munnen hela tiden! Men jag älskar henne iallafall, men det skulle vara härligt att ha henne sådär liten igen <3 Puss pårej!

Pappa <3

Tack för att du ställer upp, jag älskar dig

image328



Nokia 5310 röd

Kom precis hem, har varit och kollat mobiler. Var inne på El Giganten först men hitta inget, sen gick jag vi in på expert och hittade denna fina Nokia! Trodde aldrig jag skulle fastna för en Nokia, och eftersom Gustav har en likadan var denna det mitt sista alternativ (trodde jag) men jag fastnade för den, tyvärr så var den slut i den butiken men pappa är påväg ner till centrum nu, och ska kolla inne på expert där. Hoppas den finns, då ska pappa köpa den! Ska teckna comviq kompis i 12 månader tror jag det var. Jag ska alltså ha abonnemang. Det känns bra, saknar bara min gamla mobil, vet inte varför den var ju dålig och ful, men ändå :S Den var så personlig och min! Haha, jaja, jag får försöka få denna mobil lika personlig. Ha ha. Skriver mer sen, pusss

image326

Channing

image325

Söndag

Usch, helgerna  går för fort! Men jag är rätt så nöjd med min helg, den kunde gått lite saktare bara! Idag ska jag och far iväg och kolla på mobiler, får se om vi  köper någon idag. Jag ska troligtvis skaffa abonnemang också, med comviq kompis såklart! Lånar pappas stenåldersmobil nu som man inte ens kan se klockan på så jag är i behov av en ny, förstår mig verkligen inte på Nokia. Ericsson ska det va! Men jag har ingen koll på mobiler just nu, kollade lite på internet igår men det fanns ju typ inga där, man såg jättedåligt också. Fula var alla också :O Jaja, får se ikväll. Skriver om det om jag får en ny mobil! Haha, det lönar sig att få mobilen snodd ibland ;) Ha en bra söndag.

Tjejkväll

Kom hem för ett litet tag sen, har varit hos Jasmine och haft en tjejkväll tills tre killar kom, haha. Vi sjöng sing star heeela tiden! :) Det var fett roligt att se alla andra sjunga och lite mysigt att bara sitta i soffan.Jag svär, efter att jag druckit ett glas fanta var jag helt beroende av socker och tillslut hade jag Chipsen, dippen, godiset och drickan i mitt knä! Haha, jag är en tjockis :)  Innan jag stack så åt jag grillat! Det är min favoritmåltid och har inte käkat det förrän typ i somras! Så jäkla gott var det, synd att jag var tvungen att stressa till bussen bara! :/ Var/hur har ni spenderat er lördag? Hoppas ni haft det trevligt, det hade jag :) Pussss.


Städa

Kom hem för en liten stund sen, har varit hos Paulina och städat hela huset och pantat ölburkar i centrum, ca 230 stycken blev det :S Aja, hittade inte min mobil och det är bara att konstatera att den är snodd, pappa är iaf inte sur :O utan säger bara: "jadu, vi får lösa det på nåt sätt" haha. Helt otroligt att inget mer försvann förutom några parfymer typ, min kom hem! Det hade hänt lite grejer igår, massa hade spytt och i hallen låg det nagellack på golvet, och i badrummet låg det rosa nagellack på kaklet som Nadja och Signe fick skrubba bort med tops, haha! Jag har skurat golv, plockat ölburkar och druckit te. Nån som vill sälja en mobil billigt? Går inte att få tag på mig nu, tog lite bilder igår och idag. Lägger in några få här.


                   

Lördag

Godmorgon, hade inte så rolig natt. Vaknade vid 7 och hade ont i magen och det tog ett tag innan jag somna om, som tur var somnade jag tillslut om. Hade riktigt roligt igår, trots att jag ångrar en del saker. Min mobil är troligtvis snodd så man kan inte få tag på mig på mobilen. Kom jäkla massa folk hem till Paulina igår, fullt hus! Hoppas min mobil kommer fram snart, är det någon som får ett sms från mig som verkar idotiskt eller konstigt så äre inte jag som skickat det! Jäkla skit asså, kom hem vid halv 12 eller va va det? Ska kanske tillbaka till Lina med Saga snart och leta efter min mobil, klarar mig inte utan den liksom! Aja, kommer väl fler inlägg under dan. Förlåt Jennifer, hoppas du inte är sur på mig, <3

Fest

Jäla skiiit, min mobil är borta. Hade kul ikväll, bra jobbat Pauilina bara de att min mobil är borta, vafan skajag göra!?!?!? ÅÅÅHÅ, fan

Dagens bild

Trots hans ålder, är han en av de snyggaste

image303

Fredag!

Började dagen i bilen mot Stockholm, var hos tandläkaren imorse och snackade om tandställning. Tog massa kort och han berättade vad det innebär och vad han kommer göra och mina fel och så. Jag har massa jävla fel som jag inte visste om! Och jag ska ha nån stålgrej i gommen också ett tag innan rälsen och man ska fixa tid och allt, det kommer ta jättelång tid innan jag får sätta in den :( Vill ha den nu så jag får ta ut den någon gång, jag ska ha den i två långa år!  Aja, längtar tills jag får den, är faktist lite sugen på att känna hur det känns, är jag knäpp? Sen tog jag tåget och bussen mot skolan, hade min spanskalärare som sällskap hela vägen (!) Skulle egentligen varit ledig från skolan hela dagen men jag kände att jag ville tillbaka och vara med på NO:n, min enda lektion idag och lektionerna är inte så plågsamma nu eftersom vi snackar om DNA och så. Sen vare lunch, stor del till att jag gick till skolan också eftersom det var lasagne idag (a) Sen gick jag hem, tog Kaisas nycklar eftersom jag glömde mina! Senare idag ska jag hem till Paulina, ska fixa iordning lite för kvällen då det blir fest :) Kommer väl fler inlägg under dagen, hoppas ni haft en bra dag. Pusss


BOUNCE!

image298

   
Åh, kom hem från Bounde för ett litet tag sen. Det var så jävla bra! I början när de började dansa i de där dräkterna med ljuset och allt, jag svär, jag blev tårögd! Så jäkla bra, jag älskar dans, jag älskar dans, dans är mitt liv! Vi fick de bästa platserna också, bounce gänget hade reserverat 5 platser, och de platserna råkar vara dom PRECIS framför oss! Och när de skulle komma dit till pubilken och sätta sig så liksom typ slänger han David tror jag och liksom slänger med huvudet neråt rakt mot mina ben, haha! Och Jennie, tror jag det va slängde ut massa popcorn rakt i publiken, precis vid oss. I en scen så dansar de i såna där 80-tals träningskläder och tjejerna hade ju såna där höga skurningar vid höften, haha jäklar vilka kroppar alla har! Och killarnas rumpor, mm me like! Danskillar ska det va ;) Det här var oförglömligt, jag ska snart se dom igen och snart ska jag stå på den där scenen! Vill så gärna! Aa, det var obeskrivligt och det bästa jag sett på riktigt, riktigt länge! Bounce, jag älskar er!

Torsdag- Bounce

image296

Idag äre Torsdag, vi gjorde våra gymnasieval idag. Jag valde STEG som första val och sen Sjödal SMEK som andra. Har bara två val just nu, men man kan gå in och andra till den 15 Februari. Det var en soft dag, pga. gymnasievalen så hade vi ingen NO och bara en halv lektion i svenska. Sen hade vi ingen Idrott idag så alla hade bild samtidigt. Blev typ klar med min etikett till en läsk idag! Blev nöjd faktist, ska kämpa för att få tillbaka mitt MVG i bild! Och nu sitter jag här hemma framför datan och skriver, ska snart upp och börja laga mat, idag blire ugnspannkaka! Haha, jag är den enda som kan göra det i denna familj! :P Sen ska jag och Kaisa ta bussen mot Centrum och sen vidare mot T- centralen och följa Vasagatan mot dansens hus för att se BOUNCE! Längtar! Alla som sett föreställningen säger att den är så jävla bra så jag kan knappt bärga mig längre! Kommer bli så deprimerad för att jag inte är så bra som dom, haha. Men någongång ska jag också stå på scenen! :) Hoppas ni haft en bra Torsdag, kommer väl fler inlägg efter föreställningen idag, Pusss

Vilken handväska är du?

Gör testet du med här

DU ÄR EN SLITEN BAYSWATER I OAK FRÅN MULBERRY Trygg och praktisk, grattis - du är en sliten Bayswater från Mulberry. Antagligen i färgen oak. Dig kan man lita på, du avslöjar aldrig en hemlighet och är den bästa vännen man kan ha eftersom du håller år ut och år in. Du matchar till allt och smälter in i vilka kretsar som helst. Positiv och glad, nära till skratt. Yta är inte så viktigt för dig, men kvalitet är något du värdesätter - och gärna lägger lite extra pengar på.

Nikita

image295


1. Är du singel? - Ja
2. Är du lycklig? - Nja
3. Är du uttråkad? - Nej
4. Är du ledsen? - Nej
5. Är du italienare? - Nej
6. Är du gravid? - Nej
7. Är du full? - Nej
8. Är du en cooling? - Haha, beror på hur man syftar på cool xD
9. Är du från Irland? - Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nej, har aldrig varit


10 saker om ditt kärleksliv;

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja, antar det
2. Har du någonsin bilivit sårad? - Ja det har jag
3. Har du någonsin tänkt på en och samma kille/tjej flera gånger under natten innan du somnade? - Ja
4. Har du gillat en kille/tjej utan att berätta det för han/henne? Ja
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja!
6. Saknar du någon just nu? Sådär..
7. Är du kär? Nej
8. Vill du gifta dej i framtiden? Vet inte, beror på
9. Vill du ha barn, hur många? Ja, 2
10. Vad är det första du ser hos en kille/tjej? Helheten


10 saker två alternativ;

1. Kärlek eller lust? Båda två
2. Sommar eller vinter? Sommar!!
3. Katter eller hundar? Hund
4. Några få bästa vänner eller jättemånga? Få
5. TV eller internet? Internet, har båda möjligheterna där!
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca Cola
7. Vild utekväll eller romantisk hemma kväll? Beror på
8. Pengar eller lycka? Lycka, med pengar
9. Dag eller natt? Natt
10. Msn eller Mobil? Mobil


10 "Har du någonsin..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Handleden, räknas det?
3. Gjort något du ångrar? Mycket
4. Hoppat bungee jump? Haha, nej!
5. Ljugit för någon du tyckt om? Ja
6. Ätit en hel tårta? :O Nej
7. Gjort bort dig offentligt? JA!
8. Blivit sviken? Ja..
9. Gråtit när ett husdjur har dött? Klart :P
10. Velat försvinna? Joo


10 senaste...

1. Tv programet du såg? Idrottsgalan
2. Personen du kramade? Martina
3. Personen du var med? Martina
4. Låten du lyssnade på? Don't stop the music
5. Personen du fick sms av? Far
6. Gick på bio med? Andreas
7. Personen du sov hos? Hemma?


Onsdag - stan

Skoldagen har gått ganska snabbt, det var rätt roligt på hantverken idag för en gång skull, kanske för att jag inte gjorde så mycket utan snackade mest, och mätte mig själv och Elin, HAHA. Självklart kom vi fram till att jag har störst rumpa, suck. Haha, Paulina och Johanna lekte lite med min docka som jag hållt på med ett år också! Sen på SO:n skrev vi ner våra mål i varje ämne, hann inte klart med alla, men det var också rätt skoj. Var fett inne i skrivandet!


Kom hem för ett litet tag sen, har varit med Martina i stan. Vi började med att gå till en dansaffär i city för att kolla på byxor, jag hittade ett par men var alldeles för vida där nere så jag struntade i det, Martina hittade också ett par mjukisbyxor men hon köpte dom aldrig.. Sen letade vi efter någon affär där vi kunde hitta en mössa (var tvungen att köpa en ny till Kaisa) men vi hittade aldrig någon mössa och Martina var jättehungrig så vi gick in på Pizza Hut och käka, haha vi beställde en pizza family för 3 personer, 5 stora bitar kvar. Som vanligt orkade jag allt men Martina lämnade kvar en bit, beställde pepsi till också :P Mådde illa efter det, sen gick vi runt lite till i stan i hopp om att hitta någon affär med mössor! Vi gick in på JC där Martina köpte två par t-shirtar. Gick in på Zara också men hittade ingenting där, sen gick vi in till Åhlens igen där jag köpte ett halsband och tofsar (behov) och Martina köpte ett skitgulligt halsband med ett ekollon på! Sen gick vi förbi Indiska eftersom det var där Kaisa hittade din mössa innan jag tappade bort den, men jag hittade ingen, men vi gick runt lite där inne och helt plötsligt lyses rummet upp och jag ser en låda med massa svarta mössor i! Jag blir skitglad och älskar mig själv för en liten stund och köper en till mig och en till Kaisa. Efter det bestämmer vi oss för att åka hem igen och köper på hemvägen varm choklad med vispgrädde och en muffin på Wayne's Coffee, skitgott! Och nu är jag här hemma igen, Kaisa blev jätteglad för mössan men började klaga lika fort på hur hårt den satt! Och min var tydligen störra så vi bytte! Förlåt får dålig uppdatering dessa dagar, men har inte hunnit! Puss
Klänningen ni ser på bilderna är Jennifers, den är så jäkla snygg!


          

Tisdag

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har varit hemma ca 5 minuter efter skolan idag. Efter skolan så drog jag och Jasmine hem till mig för att jag skulle sätta på mig träningskläder, sen tog vi bussen till centrum, bytte buss hem till henne och så satt vi och muppa oss ett tag framför gymnasietidningarna, haha! Sen gick vi ner till VIVO och köpte varsin pizza att värma i mikron, Jasmine betalade åt mig just då, tack <3 Iaf, sen gick vi hem och värmde pizzorna och delade på båda, ni anar inte hur goda dom va asså! Sen tog vi bussen mot huddinge centrum och mötte Sanda och bytte sen till tåget mot Tullinge, tog bussen från tullinge station till gymnasiumet, sedan gick vi in till gympasalen och började får boxningspass. Haha, det var riktigt roligt men jobbigt! Sen när jag börjar dansa 3 gånger i veckan ska jag troligtvis gå en gång i veckan med Jasmine på friskis och svettis också! ;) Aja, det var min dag och anledningen till dålig uppdatering! Hoppas ni haft en bra dag, puss

Grattis Zlatan

Vad tycker ni, är han värd jerringpriset år 2007?

image281

Sven Tumba

Oj, vilken man! Han har gjort massa bra i sitt liv och förtjänar verkligen hederspriset! Way to go man!
(han är ca 70 år nu)

image280

Idrottsgalan

Sitter och kollar på idrottsgalan, haha Peter visade lite "ronny och ragge" haha, har faktist aldrig sett dom 2, bara liten stund. De verkar som om de var omtyckta av de flesta! Jag tyckte att Charlotte Kalla skulle vunnit nykomlingspriset, vad tycker ni? Efter hennes prestation i längdskidor, iofs har jag inte sett mycket av Jens..  Just nu sjunger Klas Malmberg (?) sexigt, haha!  Aja, nu får jag inte missa mer!

Harlow Winter Kate Madden

image277

Läste i maandys blogg att Nicole Richie har fått en liten dotter, Harlow Winter Kate Madden, vart får de alla namn ifrån? Gillar iaf namnet, riktigt fint och annorlunda va? Eller jag kanske är helt lost med namn. Roligt för dom iaf, de är ju skitsöta tillsammans! Känns som att Nicole Richie var gravid väldigt länge. Är det någon som vet om Christina också har fått barn nu? Jag kanske är helt efter där med, men jag vet inte.. . 

Karl-Petter

Haha, jag hoppas den här sköna värmlänningen vinner lets dance!


image276

Äntligen!

JA! Nu är jag klar med idrottsuppgiften där vi skulle skriva en A4-sida på datorn om kroppen och hälsa. När jag var i skolan idag så bestämde jag mig för att göra klart den idag, började med den idag också så jag är skitglad över att jag är klar med den! En stor börda släpptes från mina axlar nyss! Vi fick bara skriva en A4-sida, men jag tror jag skrev lite mer eftersom jag alltid ska dra ut på alla svar jag ger! Aja, ÄNTLIGEN!

Måndag

Ja, nu vare ny vecka igen! Idag hade vi vikarie för NO och matte, varje gång hon pratade trodde jag seriöst att hon skulle kvävas och dö, hennes röst höll bara inte och hon hosta hela tiden, hon var ganska virrig också och försökte förklara gener för Jennifer, haha gick inte så jättebra, jag satt brevid och tjuvlyssna lite och jag fattade seriöst ingenting! Stackare, tog väldigt tråkiga bilder i skolan idag också, Martina som älskar att fota tog ett konstigt kort på mig också, haha! Vi började med en text om en författare i engelskan också, jag valde James Frey och kom igång rätt bra faktist. Kommer väl fler inlägg under dan,  ha det!

HAHA!

image275

Bilder

Nu är jag hemma i sthlm igen och laddar nu upp lite ointressanta bilder från helgen, lägger in de flesta på bilddagboken, så är ni intresserade får ni gå in där, Hoppas ni haft en bra helg, godnatt, sov gott.


Söndag

Idag vare söndag och helgen var redan slut. Vet att vissa hade riktigt skoj igår förhoppningsvis, haha! ;) Jag hade det också skoj hemma hos Gustav hela dan, jag fick testa hans amerikanska fotbolls utrustning till axlarna, haha jag såg ut som ett freak, det såg betydligt bättre ut på honom ;) Såg en period i en innebandymatch också, asså det var fan typ en 50-åring med i laget :S Hann inte se mer eftersom Gustav är en sån där TIDSOPTIMIST, vilket jag inte är! Efter det drog vi till pizzerian med några av hans kompisar, haha hans kompisar är riktigt roliga asså! Jag och Gustav delade på en kebabpizza med pommes på (!?) Men det var gott, orkade dock inte hela.. Eftersom Gustav orkat en amerikansk pizza för 4-6 personer nere i skövde så orkade han en bit av min också, haha han är helt otrolig. Sen gick jag, Gustav, David och Josef hem till Gustav igen eftersom jag var tvungen att byta byxor och sen vare iväg till bussen igen. Hade en bra lördag, hoppas ni hade det. Idag vet jag inte om vi har några planer, tvingade mig själv upp för att få frukosten serverad vid 11. Och snart ska jag in och duscha, åker hem klockan 7 ikväll. Med min kära iPod så går resan nu mycket fortare! Ha en bra dag! Puss

Let's Dance

Tågresan gick fort idag, tåget var typ helt tomt så jag hoppade omkring där mellan alla stolar och låg typ ner. Skitskönt + underbar musik på iPoden! Sen när jag kom hem så käkade vi, skitgod mat blev det :) Sen vare AFHM på teven, alltid lika roligt att se, och efter det började let's dance, haha Karl-Petter är ju bara skönast hitills! Hans jäkla minspel! Älskar det! Men han uffe, tycker synd om honom, han måste gå upp i vikt igen. Och hon Carin Da Silba (?) hon är ju kär! Haha, mysigt :) Danny var väl bra, men lite löjligt i början, eller? ;) Min favorit är hitills Karl-Petter, den härliga värmlänningen. Vilken är er favorit?

Fakta?

Visste du att jag:

( ) Är kär i någon

(x) Cyklat utan händer

(x) Tycker att sommaren borde komma nu

(x) Hatat kärlek

( ) Har/haft converse

(x) Känt mig som ett as

(x) Älskar att gunga (på sommaren ja)

( ) Gillar någon så att det gör ont

(x) Är höjdrädd (lite)

( ) Är homosexuell

( ) Kysst dig själv i en spegel

(x) Hoppat från ett fönster

(x) Viskat i någons öra

(x) Hamnat på sjukhus

(x) Förlorat någon du älskade

( ) Dödat någon

(x) Bakat sockerkaka

(x) Lyssnat på samma låt en hel natt

( ) Ätit godis istället för att gråta

(x) Skrikit hora/bög till någon

(x) Varit full

( ) Varit hög

(x) Varit ordlös

( ) Är kåt

( ) Hatar värme

(x) Har skrivit på någons arm (0ch fot!)

(x) Har dissat någon som ringt på din mobil

(x) Varit otrogen

(x) Har hatat någon som du egentligen älskar

(x) Har ångrat dig

(x) Varit svartsjuk

( ) Har hostat blod

(x) Hoppat omkring på stan

(x) Tycker om kladdkaka

(x) Har ätit middag med någon du tycker om

( ) Tror på det övernaturliga

(x) Ätit jättemycket och sedan spytt

(x) Har hatat din kropp och ditt utseende

(x) Har spelat gitarr

(x) Skrattat åt mig själv

(x) Sjunger i duschen

(x) Skrikit dig hes av panik

(/) Blivit strypt

( ) Har sett någon dö

(x) Har vibrerat av nervositet

(x) Blivit slagen seriöst

(x) Har skrattat så du gråtit

(x) Sprungit och gråtit samtidigt

( ) Fått för dig att du är homo men kommit på att du inte är det

(x) Haft solen i ögonen med ett leende

( ) Slängt porslin i väggen

(x) Hatat hela världen

( ) Sjungit till Håkan Hellström med någon du tycker om

( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat

(x) Gillar inte att folk tjatar på mig

( ) Drömmer ofta mardrömmar

(x) Har ett smeknamn

(x) Somnat på golvet

(x) Blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig

(x) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen

( ) Åkt buss genom halva Sverige

(x) Kastat dig framför ett fordon (haha, cykla in i ett en gång)

( ) Älskat någon som inte vet om det.

(x) Skrapat upp knäna

(x) Tycker att krig är idiotiskt

(x) Tuggat på ett grässtrå

(/) Hållt i en orm (klappat)

(/) Varit så full att du inte kunnat gå

( ) Trott att du varit odödlig

( ) Kastat din telefon i vattnet

(x) Vaknat av att du gråter

( ) Känt mig som ett får

(x) Haft läppstift

(x) Har gråtit i någons närvaro

(/) Älskar regn

( ) Önskar mig ett liv med en speciell person

( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan

(x) Har sprungit en kilometer utan uppehåll

( ) Har en studsmatta hemma

(x) Har sett en film mer än tjugo gånger

( ) Kysser med öppna ögon

(x) Gillar att städa

( ) Har varit lunarnörd

(x) Har gråtit av lycka

( ) Kan över tre språk

(/) Har bra självförtroende

(x) Tror att jorden går under snart

( ) Tror på gud

(x) Är en negativ jävel

(x) Drömt att du varit död

( ) Har aldrig druckit öl

(x) Har en fobi

(/) Trivs med din kropp

( ) Har ätit kattmat

(x) Är dålig på att säga nej

(x) Avskyr matte

(x) Tycker om att spela piano

(x) Är en dagdrömmare

( ) Har varit på hultsfredsfestivalen

( ) Är vegetarian

(x) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet

(x) Hade gosedjur som liten

(?) Har förlorat en nära vän

( ) Diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar

(x) Ska flytta så snabbt som möjligt

( ) Knaprar ofta alvedon

(/) Skriver dikter eller andra texter

( ) Är emot abort

( ) Borstar aldrig håret

( ) Har/haft tandställning (får snart)

(x) Sagt nej till sex

(x) Faller nästan alltid för fel personer

( ) Tycker om Britneys musik fastän du aldrig erkänner det

( ) Äter godis på skoltoaletterna (?)

( ) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu

(xxxx) Gillar muskler

( ) Är mest sugen på sex på morgonen

( ) Hatar mjölk

(x) Har cuttat dig i fingret på ett papper och sagt JÄVLA FITTA!

(x) Har gjort något ytterst pinsamt på fyllan

( ) Vet hur det är att tappa andan av någons skönhet

( ) Ser på family guy

(x) Har gått/ska gå på bal

( ) Tycker att alla som inte kan slåss är veklingar

( ) Har snusat

(/) Verkligen hatar att gå till tandläkaren

( ) Tycker att jesus verkar varit en trevlig prick.

(x) Har dansat på scen

(/) Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd

(x) Vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta

(x) Älskar någons leende

(x) Har syskon

Fredag!

Äntligen fredag, åker till mamma med tåg 20 i  tre idag. Försöker lägga in filmer på iPoden men det går inte! Ska sitta 3 timmar i tåg ju.. Nu kom pappa hem med kinamat! Ska käka nu, trots att jag käkade i skolan för ett litet tag sen. Veckan har gått ganska fort men har varit så jäkla trött hela veckan, kommer ju inte bli bättre nästa nu
när jag tänker sova halva dan hos mamma också. Ska träffa Gustav också, ska bli kul! ;) Ha en bra fredag, puss

image273


 


Duff

image271

Pilates

Kom precis hem från pilatesen typ, haha usch vad tråkigt det va. Bara massa jävla snack om hur man kan andas, och omöjliga förklaringar! "ja, och när ni andas så tänk att ni drar in naveln mot revbenen och trycker samtidigt ner höften" man bara  WTF!? Haha, men Jasmine, Elin och Sandra hade jäkligt roligt efter iallfall! Jag och Linnea var lite mer åt sidan och snackade haha. Men jag lärde mig iallfall massa övningar för olika kroppsdelar som jag tänke köra ibland. När jag kom hem så käkade jag direkt, var ganska hungrig. Käkade lite allt möjligt, makaroner med köttbullar och spaghetti med köttfärssås. Skitgott! Sen när jag satte mig här kom jag på att jag faktist har en almenacka och att jag borde skriva i viktiga datum där. Så jag gjorde det, ända tills pennan slutade fungera och då var jag på halva Jasmines namn på hennes och Sagas födelsedag. Btw, är det skottår iår!? Det står 29 i min almenacka.. Men jag måste göra mig iordning nu. Godnatt!

Torsdag

Torsdag, dagen innan fredag! Idag har det varit en lång förmiddag i skolan, skitkort eftermiddag! Började dagen med matte och jag gjorde riktigt många tal faktist! Sen hade vi svenska tror jag där vi hade tråkigt betygdsnack. Efter det NO, och sen språk. Snackade med SYO idag också, och nu känns det lite bättre inför gymnasiet. Jag och Linnea ska iväg på en föreställning på STEG den 28 Januari tror jag det va. Då får jag en liten inblick i danserna och så! :) Sen så är jag lite sugen på sjödal SMEK faktist. Jag ska på öppet hus nästa onsdag med Jennifer! Ikväll ska jag på Pilates med tjejerna, kommer bli skitroligt. Haha, vi kommer troligtvis vara helt döda efteråt! Skriver nog efter det hur det var.. Hoppas ni haft en bra dag!

Blond?

[x] Ett tuggummi har fallit ut min mun när jag pratat

[x] Ett tuggummi har fallit ut min mun när jag INTE pratat

[x] Jag har gått in i en glasdörr/fönster

[/] Jag har gått ut/gått in i ett fordon som ännu är i förelse

[x] Jag har skrattat åt något som jag börjat tänka på och då har folk tittat konstigt på mig

[x] Jag har gått in i ett träd

[x] Jag har försökt slicka mig på armbågen

[x] Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi

[x]Jag försöker just sjunga dom

[/] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat

[ ] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott

[/] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte

[x] Jag ÄR/har varit blond

[x] Folk har kallat dig senreagerad.

[x] Jag har i misstag fått något att fatta eld.

[ ] Jag har försökt att dricka något men märkt att de kommit från din näsa

[x] Jag har dräglat i sömnen.

[x] Jag har somnat på en lektion.

[ ] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.

[?] Ibland märker jag att jag inte tänker

[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var

[ ] Det händer att folk går iväg från mig och himlat med ögonen

[x] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst

[x] Jag räknar med fingrarna fast det är ett enkelt tal som t.ex. 7+9

[ ] Jag har ätit ett kryp .

[x] Jag gör den här listan fast jag egentligen skulle göra något viktigare

[x] Jag har klätt på mig kläder på fel håll (massa gånger)

[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan

[x] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen.

[x] Jag har tappat fat, glas eller bestick.

[x] Jag använder ordet "smart"

[x] Jag använder ordet "coolt"

[ ] Jag ser döda människor och de är mina enda vänner

[ ] Mina vänner svär inte.

[ ] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.

[x] Jag har fallit av en stol

[x] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ut takets mönster.

[/] Jag säger "ööööh??" flera gånger om dagen
 
[ ] Jag använder miniräknare för att räkna ut hur många poäng blond jag är nu.

HAR DU 20 P ELLER MER ÄR DU BLOND!

Min poäng: 27 :S


Beställt!

Beställde nyss de här linnena! Så jäkla glad, haha ;')




image263image262

Onsdag

Somnade redan klockan 11 igår typ, så jäkla skönt! Men jag är mycket tröttare idag än vad jag va igår känns det som! Somnade nästan på varje lektion och ingenting funkade. Varför? Idag är jag och Kaisa ensamma hemma, så jävla skönt utan föräldrar och barnskrik! Vi får dock laga mat själva, men hellre det! Imorgon ska jag på pilates med Jasmine, Isabel och Elin. Haha, det kommer bli skitkul. Alla kommer vara helt döda säkert och svetten kommer rinna, haha usch :) Haha, lyssnade på NRJ imorse och varje morgon har de nöjesnytt på schemat. Idag tog de upp vem som har blivit utsedd till vem som klär sig sämst i världen bland kändisar. Haha, Victoria Beckham vann den titeln och typ 3:a kom Mary-Kate Olsen, haha så typiskt! Håller iallfall fast vid min åsikt om hennes klädstil! Har inget mer att skriva just nu, hoppas ni haft en bra dag.

Läs

image269


KILLAR LÄS!

När en tjej.

Är tyst
, (så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud),
Bråkar med dig, (tänker hon väldigt djupt),
Tittar på dig med ögonen fulla av frågor, (så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida),
Svarar jag mår bra efter några sekunder, (mår hon inte alls bra),
Tittar sorgset på dig, (undrar hon varför du ljuger),
Lägger sitt huvud på din axel, (så önskar hon att du är hennes förevigt),
Försöker få kontakt med dig varje dag, (då söker hon din uppmärksamhet),
Smsar ofta, (vill hon att du svarar åtminstonde en gång),
Säger jag älskar dig, (menar hon det),
Säger att hon inte kan leva utan dig, (då har hon tänkt klart att du är hennes framtid),
Säger att hon saknar dig, (så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör)..

Promenad

Kom precis hem från en timmas promenad. Man märker inte hur varm man blir förrän man kommer in i värmen. Iallfall, riktigt skönt att komma ut och röra lite på sig. Ska troligtvis ut imorgon också. Förlåt för dålig uppdatering idag men har inte haft mycket att skriva/säga. Kommer troligtvis fler inlägg imorgon om morgondagen :) Tänker göra mig iordning och kolla på en film i sängen nu och fröhoppningsvis somna tidigt idag! Godnatt, sov gott.

Mary-Kate

Fråga mig inte varför men jag gillar det mesta hon sätter på sig. Det sticker ut men följer ändå modet något. Skorna kan jag hoppa över haha, men shit vad snygga vissa av hennes kläder är! Skulle inte banga på en shoppingrunda med henne inte! Sen älskar jag hennes sätt att sminka också, eller aa. Som någon annan sminkar henne. Älskar de sotiga ögonen och rouget. Aa, du fattar. Nästa gång jag tänker göra mig snygg (haha) så ska jag också försöka sota sådär runt ögonen. Vad tycker ni om hennes klädstil? Förfärlig, skitsnygg? Jag diggar det starkt iallafall och gillar när man vågar sticka ut ur mängden litegrann!

image268

Första skoldagen

Somnade halv 4 igår,  inte efter planeringen hehe. Har mått illa och har varit övertrött hela dagen, anledningen till att jag har varit extremt flummig hela dagen. Kommer förhoppningsvis somna tidigt idag och slippa huvudvärken och illamåendet imorgon..

Första skoldagen för denna terminen då. Vet inte men det känns alltid lite bättre och man slappnar av lite när man väl kommer dit. Innan så har man ont i magen och tycker allt är skitjobbigt, men nu när man haft alla genomgångar i planeringen och så så känns det mycket bättre och lättare. Med det menar jag inte att skoldagen var speciellt rolig då. började dan med hemkunskap där vi bara gick igenom planeringen och gjorde grupper. Jag hamnade i samma grupp som Martina, Sandra och Dennis. Efter det hade jag matte, började jobba i boken redan idag. Var kanske inte lika roligt, men denna terminen måste jag kämpa med matten! Sen var det engelska och idag skulle vi skriva ett brev till en vän eller något. Det fick innehålla slang och så, så var inte så svårt idag. Sen vare lunch, det blev fisk med potatis och dillsås, precis det pappa tog hem till mig från farmor igår. Men jag klagar inte, det var gott och jag och Jennifer tjockade oss med många portioner och mycket fisk, Jennifer tog en skitstor fiskbit.

Jag: Ehh, gillar du fisk eller?
Jennifer: Ehh, men va? Asså det innehållar ju omega 3!
Jag: Asgarv

Hade spanska efter den roliga lunchrasten, började jobba med en text där vi skulle översätta, det var skitkul för varken jag eller Jasmine var seriösa i nånting typ så lektionen gled iväg genom skratt och leenden, me like ;) Efter det vare svenska där det också bara var planeringssnack, vi skulle berätta om vilka författare vi visste också, lite illa att jag inte sa en enda, den jag kan är Astrid Lindgren som man inte fick säga! Typiskt. Sen hade vi en lärorik genomgång i idrotten, börjar med teori tidigt eftersom gympasalen har haft översvämning.. Peter (gympaläraren) snackade om träning och måltider och sånt. Fick en helt annan syn på träning och ska försöka komma ut och gå några dagar i veckan nu, långt! Ska troligtvis ut redan ikväll! Sen hade vi So, snack om planeringen där också och sen fick vi sluta! Och nu sitter jag här och lyssnar på Petter (radio). Tråkig låt tycker jag, hehe. Kommer troligen fler inlägg senare. Hoppas ni haft en bra dag.

Hakuna Matata

image266



Tänk om man levde med Hakuna Matata, fan vad nice det skulle va! Kan inte somna, och kommer inte somna på ett bra tag. Ligger och tänker, lyssnar på musik och skickar sms. Jag vet att det inte spelar någon roll om jag skulle sluta med det och koppla av, kan ändå inte somna i det här läget. Riktigt jobbigt.                                           GODNATT

Jullovet

Tänkte göra en kort sammanfattning av mitt jullov.
Började mitt jullov i ett tåg i 3 timmar på väg till mamma i Karlstad. Spenderade de första 10 dagarna där! Tiden hos mamma var riktigt bra, alltid lika mysigt i den lilla lägenheten med godis, film, Chila och julgran. Ha ha, vi gör så hos mamma att varje gång vi kommer dit så bestämmer vi att vi bara ska käka godis på helgerna, alla går med på det. Men det är alltid mamma som kommer på förslaget, men det är också alltid mamma som kommer hem med en stor godispåse på vardagarna, det är därför vi alltid håller med i hennes förslag eftersom vi vet att det inte kommer hålla. Julafton spenderade jag först hemma hos Anders föräldrar ute på landet typ. De har ett stort hus och bjuder alltid på god mat, vi fick dock fika istället för mat den här gången, men det är aldrig fel. Såg också Kalle Anka där, men somnade efter 5 minuter och missade hela Kalle Anka förutom sista klippet från råttatouille. Efter det åkte vi hem och vi var bara vi och mormor, gillar inte jättemycket folk så för mig var det lugnt! Fick som sagt en kamera som jag blev skitglad för, ska fota mycket i skolan nu. Sen har jag träffat Sarah, en gång bara tyvärr. Men jag har också träffas Gustav fler gånger, och det är aldrig fel att vara med han :)
Vi kom hem till pappa dagen innan nyårsafton klockan 10, så den dagen hann man inte göra så mycket. Nyårsafton spenderade jag också här hemma med betydligt fler folk än på julafton! Therese och pappas vänner var här med barn och det var inte lugnt en minut, förstår inte hur småbarnen orkar lyssna på sig själva. Räddade mig själv en liten stund när jag gick ut med Martina, Hanna och Alice. Men vi åkte lika snabbt hem som vi kom dit. Martina följde med mig hem och tillbaka här hemma så spelade vi TP med de onyktra vuxna, skitkul var det. Somnade vid klockan 4 ungefär. Dan efter var lugn och vi städade mest och så. Resten av dagarna har också varit skitlugna, jag har inte orkat göra mycket, har inte haft lusten. Men jag har sett filmen förtrollad som jag velat se länge, den var väldigt lik det jag trodde så jag blev inge besviken. Som vanligt har jag varje år 2 julaftnar, en här och en hos mamma. Det här året fick jag massa bra grejer men det bästa var nog iPod nano, och alla grejer från Orlando! Igår var jag hos min faster eftersom hon fyllde 44 år, och vi kom som vanligt in på samtalsämnet om våra fötter. Hon har gigantiska fötter och jag har minimala. Har dessutom hållit i lilla Nurina för första gången, sjukt lätt va hon!  Ja, en kort sammanfattning av mitt jullov :) Imorgon börjar skolan igen och tillbaka till verkliga livet. Ska lägga mig tidigt idag men kommer somna lika sent som vanligt. Ha en bra morgondag! Godnatt, sov gott.

image265

Sopfolket!

Sitter och kollar på Outsiders på 5:an. Det handlar om folk som lever på sopor rent ut sagt! Varje dag letar de efter mat och allt man behöver hemma i containrar! Jag tycker att det är skitäckligt, leva på mat som folk slängt, plocka upp en paprika och soporna och bara, mumsigt, en slängd paprika! Ingen av dom jobbar typ heller, det är olagligt det dom gör också, men det skiter dom i. Man behöver ju inte speciellt med pengar när man lever sådär, men jag sliter hellre på ett jobb än att plocka mat från olika containrar. Usch!

Skitsnygga linnen

Hittade dessa skitsnygga linnena på laredoute. Dom vill jag ha! Kanske ska beställa dom? Inga speciella linnen direkt, men älskar "brottarlinnen" och trycken va ju skitsnygga! Färgerna likaså. Vill ha! Såg dom i katalogen för länge sen hos mamma, men tvekade då. Men inte nu!


image262 image263 image264

Design

Håller på med min design lite, blir aldrig riktigt nöjd. Tycker min blogg är riktigt tråkig, men det verkar som om ingenting funkar med min data när det gäller att fixa min blogg. Ändrar nog min header snart också.  Vet inte vad jag ska ha för typsnitt på inläggstexten, funderar på att lägga in en almenacka också. Aja, får se vad som händer.

3 timmar städning

Har precis städat klart tror jag, jag har gjort en riktig grovstädning genom alla rum typ men har inte hittat mössan! Jag har efter det här börjat tro på spöken, en mössa kan inte bara försvinna sådär! Det är någon som har tagit den och lagt den någon annan stans, men det är inte pappa, Therese, Kaisa, Bella eller Tindra (?) Ja, det var jag som la den nånstans sist, men jag vet vart jag kan ha lagt den och vart jag inte har lagt den. Men den är ingenstans. Skumt.. Aja, jag käkade frukost klockan 4 idag.. Te och 2 mackor, blir ingen lunch idag utan sen middag, de andra äter borta så jag får laga mat eller nåt enkelt själv idag. Påtal om ingenting så har jag en spindel under elementet, för er som inte vet har jag stor fobi för spindlar och jag vågar inte döda den så jag får sitta och oroa mig för att den ska krypa upp på bordet tills pappa kommer hem och dödar den. Löjligt va? Imorgon börjar skolan, vill inte fortfarande. Ska bli riktigt kul att träffa alla imorgon, men det andra kan jag slippa. Kommer inte somna inatt, kommer sova hela dan i skolan imorgon. Sitter och diggar en låt på NRJ, vann dagens "new music battle" Kan inte kalla den årets bästa låt direkt, men den funkar. Kommer nog fler inlägg under eftermiddagen. Ha det

image260

Lång sovmorgon

Ställde klockan på 10 imorse men jag stängde av den när det ringde och vaknade nu halv 2 istället. INTE BRA, kommer inte somna inatt.  Utan kommer somna vid 3 ungefär och kommer då sova i 4 timmar, shit asså. Åh, nu är jag arg på mig själv. Måste ju hinna storstäda idag också. Therese kommer väl hem från jobbet om en timma ungefär och då kommer alla småbarn hem också, men idag måste jag städa och jag ska städa länge! Förhoppningsvis hittar jag Kaisas mössa då. Nej men nu kan jag inte skriva mer, måste göra mig iordning. Ha det!

Spiderman 3

Satte precis på filmen spiderman 3 som pappa fick av mig i julklapp. Passar på att skriva lite eftersom det är ett sånt himla onödigt långt intro till filmen. Filmen handlar om Peter Parker som äntligen lyckats hitta en balans mellan honom och M.J och sina uppgifter som superhjälte. Men plötsligt ändras hans dräkt och han upptäcker en ny sida av honom, den onda. Han måste nu bekämpa sin egna mörka sida och samtidigt så samlar hans värsta fiender krafter och törstar efter en hämnd som hotar Peter och alla han älskar. Nu börjar filmen!

image259


3 olika tårtor!

Kom precis hem från Sanna, hon fick massa presenter! Och hon blev lika glad för allihopa :) Jag gav henne en tränings t-shirt eftersom hon egentligen brukar använda sina stora reklam t-shirtar. Haha, sen fick hon nya träningsbyxor också så hon kan variera sig från sina fleecebyxor som hon fick av farmor och farfar för 10-15 år sen. Haha, jag är inte förvånad.. Det fanns 3 olika tårtor! Jag vet inte varför men jag orkade bara en tårtbit sen mådde jag illa, kanske för att jag käkade godis innan. Hehe. I bilen hem satt jag och kollade igenom min iPod och la märke till att jag har massa onödiga låtar och det är helt oorganiserat, hatar det! Haha,  så nu måste jag fixa till det. Tindra bekräftade för sig själv och alla oss andra också att jag är hennes störta storasyster och att hon inte är elak mot mig (?)... Skitsött. Idag höll jag en liten bebis också, Nurina heter hon och är 6 månader. Shit vad lätt hon va jämfört med Tindra, tänk när jag går runt och bär på en sån (a) haha, det lär ta ett tag. Nu ska jag fixa iPoden. Ha det!

Britney Spears

image257 image258



Jag tycker faktist lite synd om den här tjejen. Hon har försökt kämpa sig tillbaka till rampljuset och nu så kanske hon inte får träffa sina barn mer eftersom hon troligtvis var påverkad av något med dom och vgrade lämna tillbaka dom till K-Fed. Hon får skylla sig själv att hon satt sig i den här skiten men jag tycker det är synd att hon får all den här uppmärkssamheten så fort hon gör något dumt. Trakassera dom som mår bra istället som kan ta skit, tror inte Britney pallar så mycket mer snart. Ska jag vara 'rlig så tycker jag att "Piece of me" är helt ok! Gimme more var kanske inte lika bra, men seriöst hon kan ju komma tillbaka, fattar inte varför hon jämt ska sabba det.Jag skulle vilja minnas henne som den tjejen då hon va min största Idol och som alla ville va som, haha.  Någon som håller med mig i det här?

Söndag

Blev ett inlägg tidigare idag, kunde inte somna men sen la jag mig åt andra hållet i sängen och då gick det mycket bättre :O haha.. Typ om en timma så drar vi mot Täby till Sanna, min faster. Can't wait, kommer bli så mycket gott. Hoppas jag. Fast vad egoistisk jag är nu, Sanna fyller ju år! Vi har massa presenter till henne, hoppas hon blir glad för dom :) Jag säger :

Grattis faster!

Sent inlägg

Jag höll mitt ord om att inte skriva mer den dagen. Det är trots allt en ny dag nu, och en dag närmare tisdag. Usch, vill inte tänka på det. Jag har aldrig haft det såhär jobbigt inför en skolstart förut, jag har tyckt det var roligt att börja ny termin och så. Men inte nu, vet inte varför. 9:an är ju trots allt slut snart, kanske därför.. Idag ska jag iväg till Sanna vid 2 ungefär. Då blire tårta och godsaker, som jag har längtat! Haha, jag har varit nyttig allt för länge nu! Anser inte att popcorn är något godis utan mer torra, uppsvällda majskorn. Gott är det, ska inte klaga. Nej, nu måste jag fösöka sova. Ska försöka vända tillbaka på dygnet. Skriver mer senare, när jag kommit hem från Sanna eller innan. Godnatt ännu en gång!

Juste! Såg ni matchen tidigare mot Kanada? Åh vad spännande det va! Skittråkigt att vi förlorade, pappa berättade att en 16-åring är med! Så jävla ballt, nästan min ålder vafan! Och spelar i juniorlandslaget! Aja, skitsynd att dom förlorade som sagt, men de är värda en applåd. De har varit skitduktiga! Tack för en bra match, haha :)

Tråk

Har ingenting att göra, så jävla tråkigt. Finns inte ett skit på teven och vi har typ inget godis här hemma. Vad ska man hitta på? Pallar inte gå nånstans heller, är det nåt konstigt med mig som inte orkar hitta på nåt med andra? Har börjat tvivla på alla killar nu också. Är alla killar idioter? Jag tror fan det. Kommer aldrig bli kär igen, med dessa killar. De enda som verkar vara ok bor långt åt helvete eller så är dom för gamla. Ha ha. Fast de flesta känner jag inte så bra. Vad har ni hittat på idag? Snön börjar försvinna nu också.

Jag har kollat på lite kläder på nätet, har märkt att många handlar kläder från nätet och väldigt mycket är riktigt snyggt. Man skulle ju hitta nån hemsida från USA och handla, kan man det? Haha, jag är besatt av USA. Imorgon fyller faster 44, ska iväg och gratta henne. Vi har köpt present till henne, det enda jag vet är en papperskorg. Yey! Vill ha sommar nu, jag börjar bli riktigt deppig nu och klagar på mitt liv, det ska inte vara så. Tvivlar på mig själv och klagar i bloggen. Nej, nu ska jag sluta. Ska försöka att inte skriva något mer ikväll nu för min egna skull. Säger god natt nu. Sov gott

Jag älskar hennes hår, perfekt längd. Någon gång ska jag få tummen ur arslet och fixa hårförlängning och verkligen fixa till mitt hopplösa hår.

image256

Panik

Jag har panik, panik, panik. Snart börjar skolan och snart är det nationella proven. Någon som haft det och kan berätta hur det är? Det jag är mest rädd för är svenskan, sabbar jag proven så sabbar jag mitt MVG nästa termin. Vill inte, vill inte. Det är 3 få dagar kvar tills skolan börjar igen, medans vissa sitter i en hängmatta i solnedgången nu och säkert smuttar på en färsk apelsinjuice i Thailand, så jävla avundsjuk! Jag kommer aldrig komma till det där landet som alla kallar paradiset vilket jag tror det är! Den enda som typ "klagar" på Thailand är pappa, men det är bara för att jag ska släppa min dröm och tjat om Thailand. Vet vad han tycker egentligen, för han klagar på allt den där gubben. Han är fan värre än mig, troligt? Njee, men det stämmer. Har fortfarande inte hittat Kaisas älskade mössa, men hon är ändå glad? När hon kom hem så satte hon sig mittemot mig i köket och kollade på mig när jag käka frukost med ett leende på läpparna. Den där kvinnan förvirrar mig ibland.. Snart ska Tindra, Bella, Therese och Pappa iväg på disney on ice i Globen. Tror det är Hitta Nemo och nån mer film idag. Det hade ju jag också velat se :O Aja, that's life. Jag får gå på Bounce istället vilket jag hellre gör faktist. Haha. Hoppas ni tittat på bilden nedanför det här inlägget :O Han har ju fan allt den där mannen, haha. Han är musikalisk, hat tatueringar, muskler, utseende och allt. Haha. Shit vad jag babblar på nu. Vet inte om ni orkar läsa ända ner hit, har ni gjort det antar jag att ni inte har speciellt mycket att göra ni heller.  Jag somnade vid 4 igår, jag har vänt totalt på dygnet, det är inte bra nu inför skolstart. Jag kommer antagligen somna vid 3 på måndag också, då blire 4 timmars sömn den natten. Vi kommer börja med seriösa lektioner direkt tydligen också, vilket jag inte ser fram emot. Kommer antagligen sova den första veckan i skolan. Nej, nu måste jag sluta babbla. Kommer säkert fler inlägg sen. Ha en bra dag!

Dagens bild!

image255

Lördag

Idag väcktes jag ungefär halv 12 av Kaisa eftersom hon inte kunde hitta min mössa, så jag var tvungen att gå upp och leta efter den, men den är spårlöst borta. Jag lånade den igår och nu kan jag inte hitta den! Jag vet att jag la den på hyllan, i sängen eller i lådan! Men den är inte där! Seriöst så nu är jag jävligt lätt irriterad och jag kan inte somna om heller, har ju varit uppe 20 min nu! Jävla skitunge hon är, hon har den säkert, hon ville bara att jag skulle upp  och leta nu när hon dragit och köpt present till Sanna. Ååh, jag skriver nog mer sen.

Hemma

Kom precis hem från bion. den var faktist bra :) Ännu en sån där "må bra film" enligt mig. Det roliga var att dom som satt brevid mig skrattade hela, hela tiden! Om jag garvade var det oftast åt dom. Men den var rolig, och bra :) Det bästa var typ att dom blandade animerat med verkligheten, lite coolt ;) Efter bion visade det sig att det var 40 minuter tillsbussen kom, lång väntan.. Men tillslut kom bussen och jag var påväg hem, nu när jag sitter här hemma inser jag hur kalla skor jag har, jag känner inte tårna. Jag hade skittrevligt ikväll och jag har lärt mig mindre bra raggningsrepliker, haha.. Skriver mer imorgon, god natt!

Enchanted/förtrollad

det kanske blir förtrollad ikväll istället. Läst att en del typ har blivit helt besatta av den efteråt. Haha, får se om jag blir det ;) Kan visa handligen:

Det klassiska animerade Disneyäventyret möter den moderna romantiska komedins verkliga värld! Vi får följa den vackra prinsessan Giselle (Amy Adams) när hon förvisas från sitt magiska (och animerade) land till vår tids manhattan av den elaka drottningen (Susan Sarandon). Chockad av den nya miljön där människorna inte riktigt lever efter filosofin "så levde de lyckliga i alla år" letar Giselle efter att få komma tillbaka till sin animerade värld.
Men när Giselle blir förälskad i en advokat (Patrick Dempsey) , trots att hon är bortlovad till sagoprinsen
(James Marsden) ställs hon inför en stor fråga: kan en romans med en sagoprins överleva i den verkliga världen?

 image254

Fredag

Vaknade halv 1 idag och gick direkt upp och käka en god frukost. Har planer på att se good luck chuck på bio idag, men man får se hur det blir i slutändan. Nån som har sett den? Ska kanske ut snart och åka pulka med dom andra, haha :) Har inte mycket att berätta nu, kommer troligtvis fler inlägg under dan. Ha det

Dagens bild

image253

Älska låten

Lyssna på texten


Bilddagbok

Jag har skaffat bilddagbok, ska försöka uppdtatera den ofta, men vet inte hur det kommer att gå. Checka!

Pulkaåkning

Kom precis hem, har varit ute med Tindra och Kaisa och åkte pulka. Eller rättare sagt, jag har dragit Tindra i pulkan på trottoaren i alla snövallar. Man blir varm asså. Men varmare ska jag bli, ska träna här hemma snart. Man får så jäkla bra samvete ;) Har chillat idag, jag orkar inte göra något på dagarna. Sen har jag ångest för att skolan börjar snart och det menas med att dagarna räknas ner och blir färre och färre tills jag splittras från mina närmaste och skolan. Alla tycker säkert att jag är konstig men jag trivs så jävla bra i min klass och skola, de flesta lärare är bra förutom att de är orättvisa i betygsbedömningen, sen är inte alla jättebra men de flesta! Och nu när jag börjar komma så många såpass nära så ska vi snart splittras och skaffa nya intressen och vänner! Jag vill inte, jag vill inte! Jag kommer splittras från min bästa vän Jennifer! Vi kommer självklart träffas ibland efter skolan, men jag vet att det kommer vara jäkligt mycket i skolan och linjen Jennifer ska gå är ju värsta plugglinjen. Jag är rädd för att vår kontakt kommer tappas :'( Jag vill inte, det är det sista jag vill! Usch, jag vill inte prata om det mer.  Lägger in lite bilder från kvällens pulkaåkning.

           

Fakta

Hur gammal är du om 5 år?
20

Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Kaisa

Hur lång är du?
165/166 cm

Vilken är den senaste filmen du har sett?
Shrek 3

Vem ringde du senast?
Gustav

Vem ringde dig senast?
Pappa

Hur löd det senaste sms:et du fick?
Loggade du ut? :(

Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa

Är dina föreldrar gifta eller skilda?
Skilda

När såg du senast din pappa?
2 min sen?

Vilken ögonfärg har du?
Blågröna

När vaknade du idag ?
Väcktes halv 12

Vilken är din favoritjulsång?
Oj, All I wan't for christmas is you?

Var tror du att du befinner dig om tio år?
Hoppas på en stor scen i hollywood

Vad skrämde dig om natten som barn?
Mörker

Vad fick dig verkligen att skratta senast?
http://www.youtube.com/watch?v=hcI-LrxcqPM

Hur stor är din säng?
1.60 m

Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar

Sover du med eller utan kläder på dig?
Trosor och stor t-shirt

Hur många kuddar har du i sängen?
3

Hur många landskap har du bott i?
2?

Vilka städer har du bott i?
Stockholm, Karlstad

Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota!

Är du social?
Ganska

Vilken är din favoritglass?
Choklad

Vilken är din favoritefterrätt?
Marängswisch

Tycker du om kinamat?
Självklart!

Tycker du om kaffe?
USCH nej

Vad dricker du till frukost?
Vatten/ te

Sover du på någon särskild sida?
Nja, mitten

Kan du spela poker?
Hehe, om någon lär mig

Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Nej

Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, lite spanska

Har du någonsin åkt ambulans?
Nej

Föredrar du havet eller en bassäng?
Medelhavet

Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder och allt sånt :P

Äger du dyrbara smycken?
Ingen aning, haha

Vilket är ditt favoritprogram på teven?
Prison break/ scarred

Sover du med gosedjur?
Räknas ipoden och mobilen?

Vad har du för ringsignal?
Ding Drum

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Nej

Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min kofta är röd

Kan du byta olja på bilen?
Nej

Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej

Läser du dagstidningen?
Nej, men borde

Vilken radiostation lyssnade du till senast?
NRJ

När var du i kyrkan senast?
Oj, kommer inte ihåg!

Hur länge har du campat som längst i ett tält?
1 dag, tack och lov

HAHA!


Cassis

Cassis hittade min papperpåse där jag la alla presenter i igår.. Och Tindra hittade Therese kajal..

image239 image240

Snö

Det är snö ute! Varför kommer allting nu? det är den 3 januari! Det skulle komma den 24 december, eller på nyårsafton, men ikke. Det kommer nästan precis innan vi börjar skolan :O jävla skitväder, nu blir jag deprimerad. Ska göra mig iordning nu. Och ha min nya röööda kofta ;)

Torsdag

Sitter och laddar upp massa låtar på min ipod nu. Gjorde det igår med, men då så lades alla låtar i mitt itunes bibliotek in! Det blev 365 typ, och massa jävla skitlåtar eftersom Kaisa brukar lägga in låtar där också. Men sen visade pappa mig hur man kan göra för att kunna bestämma själv! Hehe, så nu har jag 186 spår istället! Och lite bilder, mest ego! Hehe. Käkade lasagne till frukost idag, inget att rekommendera, men pizza är nog värre som Gustav har testat, HAHA. Kan inte va så gott, aja. Nu måste jag hoppa in i duschen, skriver säkert mer sen!

Julafton 2

Ja! Då var det dags för julafton nr. 2 här hos pappa. Först så åkte vi till Täby centrum och shoppa julklappar till alla jag inte hade köpt till. Pappa fick Jan Guillou senaste bok av mig och Kaisa och spiderman 3 av mig :) Sen fick Therese en Kajal och te, farfar fick en pralin och ett stort ljus tillsammans med farmor, farmor fick också en pralin, Siv och Kjell fick ett uppläggningsfat och en varsin muffin ;) Sen fick Bella luktpenna och luktsudd och ögonskugga som man rullar på(!), Tindra fick också luktpenna och luktsudd och ett diadem och ett par tofsar med askungen på ;) Faster fick ett halsband och örhängen som stödjer bröstcancerfonden :) Hon fick också en pralin ;) Jag fick också massa och jag är jättenöjd :)

  • ipod Nano
  • Röd kofta från Gina
  • Ansiktsmask, räcker ungefär 1 år (skitbra!)
  • Svart sjal
  • Nessesär (stavning?)
  • Parfym (britney spears)
  • Smink
  • Anslagstavla
  • Nålar till anslagstavla
  • Pengar
  • Örhängen x2
  • Gult nagellack (!)
  • Massa grejer från Orlando (USA) !
  • Liten kalender (bra-ha-grej i skolan)
  • Goda kolor, haha :)
  • Bounce biljetter! Ska se bounce den 17 Januari! :)

Det var nog det! Kanske kommer på nåt mer sen :P Är skitglad för grejerna från USA, de kommer från Orlando! haha ;) Fick en skylt där det står: "DANGER, MANY ILLEGAL ACTIVITIES IN PROGRESS ENTER AT YOUR OWN RISK." Haha, sen fick jag massa godis och grejer också! Vill inte äta upp det, haha. Jag vet jag är fan knäpp! :P
Blev självklart asglad för ipod Nano också! Jäklar vad jag ska spela spel, haha! :P Vad har ni gjort idag?
Hoppas ni haft en lika bra dag som mig. Ha det! Lägger in lite bilder från dagen.  Hehe, jag har slagit in de mesta paketen i aluminiumfolje också, HAHA farmor hade inget inslagspapper!

          


Shark Tale

Varför blir alla låtar bättre i filmer? Skönt gung i den här ;)


Dagens outfit

Snart ska vi iväg till täby centrum där jag måste shoppa de sista julklapparna i Januari. Haha. Skriver vad jag fick när jag kommer hem idag om jag hinner, ha en bra dag!



image227 

  • Långärmad, grå tunika från Gina tricot
  • Svarta leggings från H&M
  • Haha, en klocka från?
  • Sen blire en svart halsduk från Gina också

Ego

Haha, jag vill bara lägga in de här bilderna från idag. De senaste är nytagna på cassis i min säng
Haha, nej jag är inte seriös på första bilden!

     

Slappdag

Denna dag har varit en riktig slappdag, jag har i princip inte gjort någonting och jag har knappt ätit något, det brukar bli så när jag är uttråkad. Jag har tom. suttit framför teven med Tindra och kollat på Askungen, haha :) Mjukisbyxor hela dagen och inget smink. Jag behöver såna dagar lite då och då, det är så jäkla skönt att bara vara hemma och inte tänka på några tider! Jag har bara varit ute ca. en halvtimma, är kanske inte lika bra. Men annars föredrar jag hemma :)

Sitter och kollar på Hollywood gigalo just nu. Har kanske sett halva filmen, men funderar på att lägga mig snart. Längtar lite till morgondagen för då har vi en liten "julafton" här hos pappa, och då får vi ännu mer julklappar :) Vi ska till Täby centrum innan och handla färdigt lite, har inte köpt nåt till pappa än :S Hittar jag Indiana Jones boxen får det bli den :) Hoppas ni haft en bra dag, ska tillbaka till filmen nu. Godnatt

Promenad

Kom precis hem från en kortispromenad runt hela Sörskogen. Tog ca en halvtimma. Det är riktigt skönt att gå när man väl kommer ut, tankarna flödar! Det är tur att det finns musik, skulle inte klara mig utan musik. Musik får en att minnas, får en att orka, får en att le. Min syn på musik, music is my drug :) När jag var ute och gick så kom som sagt många tankar upp. Jag fick tanken på gymnasiet. Jag har panikångest inför gymnasiet. Jag vill inte börja gymnasiet, jag vill inte bli stor! Kan inte allting bara stanna nu? Jag vet inte vad jag ska välja för linje. Börjar tvivla på om jag ska gå med inriktning dans nu, jag kanske vill gå hotell restaurang. Eller bara SMEK? Åh, jag vet inte. Intagningarna börjar ju snart också, jag ska dansa inför en jury! Skit, kommer vara så jävla nervös och jag kommer tvivla på mig själv så in i helvete så allt kommer gå åt helvete. Är det årstidens fel att jag känner såhär? Vinter, + gradigt, slask och dålig hy. Ge mig sommar och sol!

image219

Zac

image218

Bilder

Här har ni lite bilder från igår. Bilderna är tagna mellan ca.klockan halv 2 till halv 3 på natten tror jag. Har inte lärt mig kameran riktigt än, så de flesta är amatörmässiga. Haha när vi kom hem från mamma i söndags så gick vi upp och snackade lite med Therese och Pappa och då får jag se att pappa fått en jävla ölmaskin i julklapp! Pappa blir överlycklig när jag ber han visa mig hur det går till. Ölmaskinen ger väldigt mycket skum kan jag säga! På några utav bilderna så visar jag när pappa och hans kompisar lagar maten inför kvällen. Aldrig sett det där receptet innan, men gott blev det! En självklarhet för pappa när han lagar festmiddagar hemma är hög volym på stereon med Led Zeppelin + att teven måste stå på utab volym och visa hockey. På nyårsmenyn igår stog det:

Förrätt: Hummerröra med 3 olika sorters kaviar
Huvudrätt: Parmalindad oxfilé med klyftpotatis
Efterrätt: Passionsfruktcheescake

Efter att vi hade varit ute så gick ju jag och Martina hem till mig, vi käkade som sagt marängswisch, kan ni se Martinas snygga gubbe hon gjorde av chokladsåsen?

                    


Nytt

Håller på och fixar med min blogg igen, haha bakgrunden höll inte så länge iaf. Men nu lyckades jag få en stor profilbild iaf. Kommer kanske fler ändringar under dagen. Ha det!


Outfit, nyårsafton

Tänkte lägga in dagens outfit från igår, nyårsafton. Har lite bilder från igår också. Kanske lägger in dem senare.

Röd kofta från Gina Tricot
Svart tunika från Indiska
Svarta leggings från H&M?
Gult linne från carlings (syns inte på bilden)
Långt halsband från H&M


image187


2008!

Nu är det 2008! När klockan blev 12 fick jag nästan lite ångest för att år 2007 var slut! Det kändes nästan lite sorgligt, haha. Aja, nu är det nytt år och nya upplevelser! Gårdagen var sjukt lugn, inte över förväntningarna direkt, haha. Först drog jag och Martina till Alice, vi va där ett litet tag och sen började vi gå mot Issa, men när vi kommer dit hade hon massa bortförklaringar till att vi inte kunde komma in, så vi drog. Sen kunde vi komma in iaf, men vi sket i det så jag och Martina drog hem till mig och Alice och Hanna drog hem till Hanna. Vi kom hem till mig runt halv 12 och här hemma hos mig så kollade vi först på fyrverkerier och välkomande det nya året ;) sen spela vi spel (TP) med pappa och hans kompisar, skitkul va det. Pappa var ju inte helt nykter så han var högljudd, haha! Sen så käkade vi marängswisch, vet ej hur det stavas. De andra sjöng lite singstar också, haha de va skitdåliga xD Faster sov över, så min säng var beslagtagen av henne så jag och Martina fick sova i gillestugan i bäddsoffan, vi bäddade och sen låg v och snacka massa skit haha, och sen kollade vi lite på min stora kärlek tills vi inte orkade hålla ögonen öppna längre. Vi somnade ca halv 4. Det var min sjukt lugna nyårsafton. Hur hade ni det?

image185

GOTT NYTT ÅR!

.

RSS 2.0