Fredag!

Tack syrran, för att du hjälpte mig med bloggens design!! Ska finurla lite på det sen, ska dra till mamma nu!

Torsdag.

Matteprov



Idag hade jag matteprov(!) Det gick väl bra, men sista uppgiften blev jag helt snurrig av! Den uppgiften var den jag var så säker på innan, så jäkla typiskt!  Aja, fick tillbaka mitt spanskaprov idag också; Vg+.. Sabbade allt på hörövningen, hade jag klarat den hade jag fått Mvg! Men, alla typ chansade på den och likaså jag. Shit happens.

Haha, vi hade boxersize på gympan idag igen! Kunde inte göra alla övningar precis så bra som det var meningen pga. min jäkla träningsvärk. Har gått som en 83 årig döende tant nerför trappor i 2 dagar nu! Inte roligt! (lovar, nu sitter Jennifer och asgarvar där hemma pga. sin skadegläjde..) Det var jag och Jennifer i par idag igen, och båda två slog till varandra på käften ibland, haha kärlek gumman, kärlek.. ;) Vi skulle ha dom där äckliga handskarna på oss också, och vi var sista lektionen på hela dagen, på en torsdag! Not so good..


Jobbade lite på mitt betongarbete igår, fick ihop drygt 1 A4, bara 3 kvar.. yey (?) Pallar inte med teknik asså :P Men, det är sista uppgiften så måste kämpa på... Nu ska jag skicka ett arbete till mig själv, så jag kan skriva ut det i skolan imorgon. Har dans ikväll också, inte lång tid kvar hos Sara nu! DANSENTER!! <3 Ha det bra / dancelover


Jennifer! här har du videon på Saw parodin

Den är faktist väligt skojig ;)



Onsdag.

Luciaträning




Igår var det tisdag och jag hann inte skriva något eftersom direkt efter skolan drog jag till familjen Gadd och var barnvakt, sen typ direkt när jag kom hem så skulle jag iväg för att dansa. Sen när jag kom hem var jag tvungen att plugga matte eftersom det skulle vara prov idag, men nej, nej. Det blir imorgon istället! Skönt för vi hade en genomgång så nu förstår jag nästan mycket mer!
  Imorse hade vi luciaövning med hur vi ska gå in, gå ut osv. Vi var UTE! Iskallt, iskallt om mina fötter. Hoppas vi slipper en sån träning igen. Och i den stunden var skolan riktigt varm för en gångs skull när man kom hem!
Fick igår reda på att jag har MVG nu i idrott! Yeey, min mål sen jag började 8:an och nu har jag lyckats! :) Vi hade So- sista lektionen men jag fick inte tillgång till någon data så jag kunde inte finslipa på mitt ANT arbete, men jag gjorde det nu när jag kom hem så nu är jag nog klar! Jippie, ÄNTLIGEN. Sen är jag klar med min engelska book report också, bara det där jäkla betongarbetet kvar nu... Suck. Men jag ska fixa ett Vg i teknik, då har jag inga G kvar. Hihi, igår sa Therese också att hon tycker jag ska välja något annat än estetisk linje när jag har så bra betyg, men seriöst. Dans är något jag brinner för och tänker inte släppa! Aja, nu babblar jag på igen... Ha det bra! / Pluggisen

Måndag.

Måndagar är alltid lika roliga!


Japp, måndag igen! Skoldagen har väl varit som vanligt bara det att vi hade luciaträning imorse. Kan väl rent ut sagt säga att vi suger lika mycket detta år som förra. Ingen pallar bry sig typ, och ingen tar det seriöst. De enda som engagerar sig är 4:orna. Aa, 4:orna är bättre än oss! Vi övade i matsalen, och det var inte världens bästa plats men antagligen mycket bättre än musiksalen.  Fick inte tillbaka mitt månadens uppdrag av Helena idag heller som hon lovade mig i torsdags. Fan vad trött jag är på henne. Ska bli skönt att slippa hennes kommentarer och hennes fördröjningar och lögner i gymnasiet! Vi hade kamratstödjarmöte idag också (yeey). Jag, Linnea och Jennifer kom försent som vanligt, och det var lika "roligt" idag också (!) Aa, denna måndag har väl inte varit tidernas bästa men WTF shit happens (?) Nu ska jag se en film, jag ska se den på engelska (just so you know) för jag vill bli bättre på uttalet och grammatiken i engelska, det är någonting jag verkligen vill vara bra på. Tur att jag har mitt mänskliga lexikon Gustav till hjälp, haha tack! <3 Ha det bra, pussar /   Idioten

Miami Inc. Parlamentet & Scarred


Söndagen har varit luugn. Pappa väckte mig halv 12 eftersom gästerna skulle komma vid 2 och vi skulle fixa till kalaset. Jag fick massa skojiga saker, och någon gång när jag och faster har tid ska vi iväg och shoppa, jippie! Haha, jävla shoppingfreak (a) Aja, söndagar på kvällen är fullt upp framför teven.

19.00 - Miami Inc. på 6:an
20.30- Parlamentet på 4:an
21.30- Scarred på MTV!


Söndagar är veckans höjdpunkt framför teven, hehe ;) Aja, nu börjar Miami Inc igen! Ha det bra, sov gott ikväll! / Tv nörden

Mössa <3

Haha, jag älskar min mössa.

image104

Storstädning.

sovmorgon/ storstädning



Idag tog jag sovmorgon och vaknade vid kvart över 12. riktigt skönt efter en vecka i skolan :P Men jag har också slitit nu på morgonen, jag har storstädat i ca. en och en halv timma! Jag har gjort om lite i mitt rum och i gillestugan, jag tog in bordet och stolen från gillestugan hit in så nu har vi lite mer space i gillestugan! Sen har jag ett ställe att plugga på i mitt rum, hehe. (!)  Idag har jag inte så mycket planer, men imorgon blire kalas (tjat) . Inatt sov jag riktigt gott också, som jag sa så har jag nästan glömt bort filmen. Tänker inte mycket på det, haha! Hur går det för dig Jennifer, gällande filmen? Förlåt hjärtat, hoppas du inte mår alltför dåligt.. ;/ :) Aja, nu väntar tha shower! Ha det bra.

Ät mycket godis ikväll! / städfreaket

Saw 4.

Big Mac meny = nyttigt biogodis


Ja, jag, Jennifer, Jasmine, Martina, Elin och Saga var ikväll och såg Saw 4, den var faktist riktigt bra och jag blundade många gånger. Länge sen jag blundat på en skräckfilm, det var fett nice! Haha, äntligen blev jag rädd för något! Fast asså, filmen var mer ÄCKLIG en läskig. Men det var riktigt bra, och den var inte så dålig som alla säger!
  Asså Jennifer du var så himla söt. Hon låg i stolen med bena över mina och höll för öronen och blundade hårt genom i princip HELA filmen. Förlåt att jag tvingade med dig Jennifer, men det är var jätteroligt att ha dig med och shit vad kul man kan ha med en Marabou! HAHAHHAHA, Ojshit. Länge sen jag garva så, skrattet kom verkligen från magen, älskar dig bästa vän!  anyway, jag var riktigt nyttig på bion också! till dricka köpte jag en squeezed up (smoothie) och till det naturgodis(!) Haha men det är ju riktigt gott. Aja, det jämnade ut sig med en big mac meny på donken innan till middag. Måste säga det igen, på söndag har jag kalas med släkten för mig, yeey! Ännu mer presenter. Can't wait (a) Aja, men nu ska jag dra. Kanske någon bra film på teve. Ha det bra.

Kyss och knull hjärtegull / Nikita



Fredag!

Saw 4




Jaaa, nu är det fredag igen och imorgon får jag sooova, ÄNTLIGEN!  Ikväll ska jag på bio med tjejerna och vi ska se Saw 4, ska bli roligt! Hoppas den är riktigt läskig. Vill vara rädd, haha :P Innan det ska jag städa(!)  Idag berättade vår lärare att det har förekommit misshandel här i närheten, och killar som försöker få in tjejer i bilen. Det hände en liknande sak här, brevid mig typ! Jag vågar fan inte åka ensam på kvällen längre! Pappa får börja hämta mig, mohaha.  På tal om mitt ANT arnete, asså jag känner mig helt klar och asså det känns både bra och jobbigt. Jag vet inte vad jag ska göra nu, och det känns som att jag har aldrig gjort något så effekttivt förut, men nu är jag redan klar, tänk om det är skitdåligt bara för det :S Vill ha jullov nu! Betygen sätts v.49! jag vill ha samma betyg som Saga, den där jäkeln! Haha , :P Aja, men nu ska jag städa  och soova.



Godnatt / Nikita

Torsdag.

Just nu sitter jag i skolan och jobbar lite på mitt ANT arbete. Finns inte så jättemycket att göra eftersom jag känner mig ganska klar. Men jag hittade lite kemiska formler för heroin som jag skickade till mig själv, har inte arbetet på denna data, så jag måste jobba hemma. Suck!

Ikväll ska jag dansa, var ju inte på dansen i tisdags. Det känns lite konstigt, att bara dansa en gång den här veckan :P Aja, nu är det inte lång tid kvar hos Sara. Utan snart blire danscenter, yeey! Aja, nu ska jag nog dra upp till klassrummet så att andra får en möjligheten till datan. Ha det bra, tjohej!

Galen programledare.

Haha, fyfan vad taskigt. Men jag förstår han faktist lite!



asså , kolla på detta klipp. Fyfan vad äckligt, men jag lider med henne asså. Fyfan vad pinsamt!





Time is running out.

Denna låt är väldigt bra.


Onsdag.


España?




Ja, idag är det onsdag. Isabella fyller som sagt 9 idag och vi gick upp 20 över 6 imorse för att fira henne! jag var helt döööd, kan man väl säga. Igår i skolan hade vi spanskarprov, hade inte pluggat ett skit men det kunde man tydligen inte göra heller. Men det gick faktist rätt bra tror jag!  OCH idag när vi hade spanska så frågade Alice om inte spanskagruppen kunde åka till Spanien i slutet av 9:an! Otroligt nog tyckte hon det var en jättebra idé så det lektionen fick vi till att planera hur vi skulle fixa pengar! Vi kom fram till att vi ska baka massor och sälja till lärarna i skolan eftersom Claudia sa att lärarna tydligen är väldigt sockersugna ofta! Sen ska vi stå och sälja godsaker på nåbeldagen också, där ALLA får köpa godis, inte bara lärarna!  Sen ska vi lägga papper i typ allas brevlåda där det står att de en viss dag ska lägga ut alla pantburkar utanför deras hus, så kommer vi och hämtar dem, sen pantar vi dom och får massa pengar! Haha, det är ju smitsmart. Så denna hantverks lektion tillbringade jag halva tiden vid kopiatorn och kopierade 100 kopior med informationen!

Sen på SO- lektionen så gjorde jag inte så mycket idag, men jag hade roligt! Jennifer satt och gjorde olika stora lådor som hon staplade "på" varandra! Det var faktist riktigt gulligt och jag tror faktist Janne tyckte det också när han såg det. Han vågade inte erkänna det bara! Jag har jobbat lite på mitt ANT arbete här hemma nu istället där jag tog ett stycke ifrån en bok när jag berättar om abstinens. Nu har jag skrivit ca 4 sidor tror jag. Jätteskönt!  Aja, nu ska jag dra Ha det, pusss

ART.

ART!


Ja, ikväll nu mellan 19-21 har jag varit på en föreläsning med min pappa om agressivitet och moral. Det var faktist riktigt rolig och den ena föreläsaren var helt underbart skön asså! Haha, så klockrena skämt! Anyway, vissa delar av föreläsningen var ganska tråkiga men det mesta var intressant och jag har väl lärt mig en del.. Önskar att du var med Martina för ojojoj vad vi hade garvat tillsammans! xD träffade dina föräldrar där btw, :) Aja, nu ska jag göra mig iordning för kvällen, ska upp tidigt och gratta Isabella som fyller 9 imorgon :) Ha det ! pusssss

Tisdag.



Idag fick 9:1:an en glad överraskning! Vi har ändrat shemat så vi slutar 20 över 11 varje fredag! Yeeey! Wooohooo! Haha, fyfan vad skönt. Då kan jag och saga dansa lääänge på fredagar nu ;) :D:D

Björn Gustavsson.

Lägger in detta klipp på denna härliga snubbe, han är så bra!


utvecklingssamtal.

Utvecklingssamtal!


Ja, nu har jag varit på utvecklingssamtal och det gick jättebra. Min lärare är lite besviken på mitt resultat på SO-provet bara (a) Men annars har jag höjt mig, jag har 10 VG, 1 MVG och 1 G. Nöjd faktist men jag hoppas jag lyckas hålla kvar dessa betyg till slutet! Aja, asså  stackars Fredrik på bonde söker fru, fyfan vad pinsamt tyst! haha, jajg förstår inte, hon älskar redan honom typ, vad har dom gjort tillsammans? Haha, önskar dom lycka till! Aja, jag älskar han Fredrik så jävla skön! :D Haha, och ta det lugnt Nalle jag älskar dig med, men Fredrik är bara min! MOHAHHA!

Fredrik!

HAHAHAHHAHAHA, OMG! stackare!


Måndag.


Ja, då vare måndag igen. Skoldagen var låååång och tråkig. Musiken är extremt tråkig nu när vi övar inför lucia , igen (!) Sen berättade Helena att hon hittat mitt månadens uppdrag! GRATTIS säger jag bara! Men jag fick inte tillbaka det, åååh! Aja, jag fick en del gjort på ANT arbetet idag på SO-lektioen, skönt!

Ikväll halv 6 ska jag på utveckligssamtal ;S Hoppas det inte blir allför mycket skäll! Hehe, men det blire nog inte, sån ängel som jag är (a) Mwhaha.
Har kommit på att jag inte kommer ha mycket fritid nu asså, så jävla mycket plugg, helt sjukt! Pallar inte med allt. Aja, ska inte klaga, måste kämpa på! Skriver troligtvis ikväll igen om jag kommer på något roligt att berätta, ha det!

Helgen.

Ja, som sagt så har jag tillbringat helgen i värmland hos min älskade mamma. I Fredags när  vi kom dit får vi som vanligt ett glatt bemötande från både mamma, Anders och lilla Chila, fast hon börjar bli stor nu (!) Aja, vi chillade bara på fredagen och sen på lördag morgon kom mamma och Kaisa till sängen och sjöng för mig och jag fick en fin frukost på sängen med bullar och allt! Sen fick jag lite presenter. (Anders jobbade). Sen kom mormor hem till oss och hon ville ner på stan och shoppa med mig och jag kan säga att det varinte lätt att hitta kläder då asså, vet inte vad som hände med mig (haha) Men jag köpte iaf en tröja med dragkedja (vettefan vad det kallas) och en kofta, sen fick jag en tunika utav mamma, klocka, björn borg trosor och fransk manikyr också!  Sen på kvällen kom morfar och Pia och som vanligt orkar inte morfar engagera sig och köpa present eftersom han ändå bara kommer köpa fel haha, så jag fick 500 kronor att göra något  för och sen när han kommer hem ifrån Australien (han åker bort i 2 mån!) så ville han iväg och shoppa med mig :) Aldrig fel!Nu har jag haft 2 kalas, men nästa helg blire ett med släkten här i sthlm också, bra med skilda för'ldrar ibland ;)  Sen idag så träffade jag min tjockisnalle igen! var ett bra tag sen, vi  va typ bara 1 timma eftersom han sega så mycket HAHA och jagskulle till tåget sen. Ja, det hände inte så mycket mer i helgen. Men nu ska jag inte tråka ut er med , ska dra till teven och se Scarred snart! Yeey! Ha det bra, pussss

Lägger in några bilder på Chila och vissa är ifrån när vi busar med varandra, därför maninte ser så mycket på vissa. När vi busar lägger jag mig under en filt och ropar på henne och så kommer och rusande och HOPPAR på mig och börjar boxas och skit, haha skitkul!

   

Haha


Har alltid kul med dig!




image96

Förvirrad.


Måste säga att jag är ganska förvirrad just nu och vet inte vad jag ska göra. =/


Byxmyndig.


BYXMYNDIG!



Haha, nu är jag byxmyndig. Sen får jag köra moppe också, men det spelar inte så stor roll eftersom jag inte har nåt kort, haha men det är skitbra , :D Har haft eb lugn födelsedag hör i Karlstad.  Tack för alla presenter <3

15.


Om 2 timmar fyller jag 15!


Fredag.

Äntligen fredag!




Idag åker jag och syrran till Karlstad! Yeey. och jag fyller 15 imorgon! Woohoo. Fick tillbaka idrottsprovet idag också: MVG! Hihi, sen är jag så jävla irriterad på min NO-lärare. Jag har fortfarande inte fått tillbaka mitt 2:a månadens uppdragn och jag skulle fått tillbaka det för .. . 2 månader sen! Usch, hon är så dålig! Aja, nu ska Kaisa in! Ha det så bra i helgen. pusss.

Dansa!

vem blir inte sugen på att dansa när man hör den här!?!


Vad blir ditt namn?

Vad blir ditt namn?
A. Gillar att dricka/festa!
B. Alla vill ha dig!
C. Riktigt barnslig.
D. Gillar att dansa loss!
E. Oh, jättebra kyssare.
F. Bra personlighet och utseende.
G. Skiter i vad andra tycker.
H. Sådär kyssare.
I. Helt underbar i sängen!
J. Alla avgudar dig.
K. Vild och galen!
L. Alla älskar dig!
M. Kanske inte så jätte smart.
N. Du kan behålla hemligheter.
O. As sexig, grr.
P. Populär bland alla.
Q. Ful.
R. Helt GALEN!
S. Lätt att bli kär i.
T. Omtänksam och bryr dig.
U. Kingen på att bara tare lungt.
V. Bästa kyssaren som finns.
W. Tänker sig inte för eller nått, sjuk i huvudet.
X. Jätte bra i skolan/jobbet.
Y. Bästa en pojkvän/flickvän kan begära.
Z. Alltid redo!



Haha.. (a)

N - Du kan behålla hemligheter

I -Helt underbar i sängen!

K -Vild och galen!

I -Helt underbar i sängen!

T -Omtänksam och bryr dig

A -Gillar att dricka/festa!


"Grattning"

Ja, igår så grattade ju min familj mig eftersom jag inte är hemma när jag fyller år. De hade gjort allting så  fint, skitgulligt! Först var jag barnvakt och sen när jag kommer hem möts jag av Tindra som säger "Nikita, du får inte komma upp, för dom håller på med en sak till dig, men jag får ju inte säga vad, neej" Haha, sen så får jag vänta där nere med Tindra och Kaisa. Jag och Tindra dansar lite, och sen vill Tindra vara bebis och sova, så hon kan få sin napp.(Tindra är 3 år) IAF, sen kommer jag upp till köket och då har dom gjort värsta middagen, de hade stått och försökt göra plankstek! De hade köpt plankor speciellt för det här, skitgulligt. De lyckades faktist riktigt bra med planksteken och bearneisåsen var riktigt god! Sen öppnade jag paket och jag fick:

- Ett par spindelörhängen ifrån Tindra eftersom jag har fobi för dom! Hon har hela tiden vetat vad hon ville köpa! :)
- 2 par trosor med katter på(?) och ett par björn borg trosor.
- En bh som matchade "katttrosorna"  
- Fransk manikyr
- Ett par hörlurar till ipoden eftersom mina gick sönder
- En Fred Perry tröja ifrån MQ, men jag bytte den till en randig miss sixty tröja istället.
- En engelsk bok så jag kan öva och bli ännu bättre på engelska förhoppningsvis!
- Pirates of the carribean: vid världens ände! Älskar dom. Nu har jag alla 3!

Nu kommer jag inte på något mer som jag fick.  :) Imorgon åker jag till mamma där jag ska firas på min riktiga födelsedag igen! Ser fram emot det med (a)  Sen nästa helg kommer släkten också, mwhaha jag får 3 kalas varje år jag (a) Ibland är det en stor fördel med skilda föräldrar! Aja, nu måste jag fixa käk innan dansen.


Torsdag.


Gymnasiemässan!


Idag, torsdag var vi på gymnasiemässan i Älvsjö. Jag gick med Jennifer hela tiden och vi var ganskka förvirrade där inne asså. Men vi hittade en del Gymnasium till Jennifer tror jag! Sen flörtade hon med en Polis också, kanske inte med mening (haha) ! Sen gick jag, Jennifer, Patricia och Linda till donken och käkade som låg typ 1 km bort (!) varför!? Haha, iofs det fanns fan ingenting att käka på mässan förutom ett ställe som antingen var skitdyrt eller en korvkiosk där ute. Aja, sen åkte vi tillbaka till skolan och hade bild och sen slutade vi, en  ganska härlig torsdag enligt mig.

Igår när jag och Jasmine sitter och övar inne i scenrummet i skolan börjar Jennifer banka på dörren och ropar på mig glatt, när jag öppnar dörren berättar hon att det sitter autografer av P Roach på väggen inne i stefans (musiklärarens) arbetsrum!! Jag och Jennifer blev så jävla lyckliga när det också står: "To Stefan, and his students!" HAHA, Sen var Jacobys autograf där på tavlan också, asså jag är knäpp men jag blev så jävla glad och hyperaktiv eller vad man ska säga och likaså Jennifer. Men seriöst, stefan har träffat PAPA ROACH! Varför har han inte sagt någonting!? Snacka om att han blir utfrågad när han kommer tillbaka till skolan igen! WIIIE!

När jag kom hem idag satte jag mig vid datorn och kollade lite på internet, som vanligt går jag in på P Roach hemsida och hittar den här filmen. Jag blir liksom glad av att kolla på den, haha. kolla på den och ENJOY! Hade


Onsdag!


Ja, IDAG är det iallafall onsdag. Eftersom jag inte är här på lördag när jag fyller år så tänkte dom fira mig idag istället! yeey! Men efter skolan ska jag sitta barnvakt ett tag igen.. Men sen ska jag hem och äta tårta! Aja, nu väntar jag på att gå till skolan, vi hade sovmorgon till 9 idag och slapp engelskan eftersom vi tydligen ligger långt före 9:2 väldigt mycket. Ja, inget jag klagar på! Usch, jag måste börja läsa min engelskabok igen nu om jag ska hinna läsa ut den till v. 48. Hah, Emilia har namnsdag idag (*jag heter Emilia) (a) GRATTIS TILL ALLA! Men nu ska jag dra. Pusss, hare bra!

Tisdag!

HAHA, JA! Det är ju bevisad jag är blondin in i själen! Jag gör et test och får över snittet och skriver tidigare fel dag på bloggen! Skrattretande!

Onsdag.

Onsdag


Idag i skolan fick vi ännu mer skäll utav vår lärare Janne, gud vad han har klagat många dagar nu asså! Men jag förstår han faktist, vissa i klassen är idiotet som tex. klär in toaletten i papper(?) varför liksom? Aja vi hade prov i idrott idag också, det där om HLR och LABC. Det gick rätt bra faktist, var inte specielt svårt! Sen efter skolan så var jag barnvakt åt Isabellas kompis Wilma och hennes lillebror theo. Hah, dom är söta dom :) Jag tvingade med Kaisa också så hon var med. Tack syrran. Aja, nu ska jag iväg om ett tag och dansa, usch.. Längtar tills terminen är slut, det är inte roligt längre, för enkelt och danserna är patetiska, alldeles för lätta. Vilket är tråkigt för att Sara är en jättebra lärare och extremt snäll. Aja, Ska bli så otroligt roligt om jag kan börja på danscenter! Nu ska Kaisa få låna min data! Ha det bäst, pusss

Mick Tålbot!

Min humor!




Skolfoto.

Psykiskt störd patient på ett mentalsjukhus!

Japp, som sagt. Idag tog vi om vårat skolfoto och jag var en psykiskt störd patient på ett mentalsjukhus. Vet inte om jag lyckades, men det märks när kortet kommer! Ser fram emot det.    Asså Saga blev verkligen grymt bra, hon såg verkligen läskig ut!  Jag hade mycket smink och det kändes sen på huden, det började klia så jag tog snabbt bort sminket när jag kom hem (vi slutatade efter att vi tog kort) Men nu måste jag laga mat och sen plugga! hare bra!

Älska.

Leona Lewis- Bleeding love

Åh, jag älskar den här låten! Den är underbar, någon som håller med mig?


Dagens outfit.

DAGENS OUTFIT!


Haha, ja här får ni dagens outfit av mig. Tyckte det var lite skoj och visa vad jag har på mig en söndag .. .
Kvalitén på bilden är som sagt inte den bästa men man ser ju iaf.


image95

Guldhalsband ifrån H&M
Svart linne ifrån JC?
Svarta Cheap monday jeans
Ett par svarta strumpor med hjärtan på (a)

Ändring.

Jag har ändrat figur på skolfotot. Jag ska vara en psykopat på ett mentalsjukhus.

Lördag.

Fredag/ lördag




ja, det var ett tag sen jag skrev nu hehe men igår åkte jag på bio typ efter skolan (efter att jag och Saga dansat) med Martina och såg "heartbreak kid" Den var väl ganska bra och Malin Åkerman var faktist riktigt duktig. Sen köpte jag och Martina 2 smoothies var på "squeezed up" de var ASGODA. Ena hade vi på bion sen köpte vi en var efter också. Det rekommenderar jag! Sen drog  jag och Martina hem till henne och kolla på ännu en film: The holiday. Åh, det var en sån där film som man bara mår bra av liksom :) Sen imorse laga jag och Martina scones till frukost med te! Muuumsigt. Men jag åt för mycket så jag mådde illa länge efteråt.  Efter det åkte jag, Martina, Hana, Saga och Alice till stan för att fixa grejer till skolfotot på måndag. Jag köpte en vanlig för stor långärmad tröja på H&M, jag ska använda den till tvångströja! Sen tjocka vi oss på donken och efter det drog vi hem. Men senare kommer de till mig  och då ska vi se en film och prova våra "skolfotokläder!" Juste, jag köpte kaffe till pappa också till fars dag.

Jennifer, du har klippt dig! Längtar till att få se hur det blev! Och Linnea, har du också klippt dig? Isåfall längtar jag till att få se dig med i kort hår! yeeey! Aja, men nu ska jag sluta. Ha det bäst! pusss


image92

Torsdag.

Torsdag


Ehm, aa idag kom Ulf och pratade om droger med oss vilket var jäkligt intressant asså! Han trodde han hade snackat en halvtimma när han i själva verket hade snackat en och en halv timma! Skitbra var det och jag fick reda på så mycket som jag inte visste innan, tex. att man kan få en flashback så sent som typ 20 år senare man tagit en drog och att LSD är fettlösligt och hamnar alltså i fettet i kroppen, därför tar det ca. 80 år för drogen att gå ur kroppen, det är därifrån man får flashback. Ulf har själv varit missbrukare så det gjorde allt mycket bättre också eftersom han själv kunde berätta hur det är, varför man gör det och hur man upplever det och hur man slutade på ett bra intressant sätt! Sån här föreläsning har jag gärna igen någongång! Tänker fan aldrig testa en drog asså!

Kom igång med mitt ANT arbete bättre idag också, har hittat mer fakta ifrån böcker också. Sen hade vi gympa där det var gymnastik och styrka. Har gjort sammanlagt 90 armhävningar så mina armar är helt döda Sen gjorde jag 150 situps vilket inte var speciellt svårt, 100 rygglyft och sen tränade vi triceps (tror jag) hehe. Sen lärde jag mig att göra frivolt också (!) Skitkul ju! Saga och Jennifer lärde sig också, de var skitduktiga! HAHA, men Jennifer höll på att halshugga Peter, men det behöver vi inte gå in på! xD


SBN!
Nu är det klart! Jag, Jennifer, Linnea och Elin och massa andra i klassen ska på SBN den 24 November! Yeey, någon mer som ska gå?

Aja, nu ska jag inte babbla mer, ska göra pannkakor. Hare bäst, pusss!

Onsdag2

Bonde söker fru!



haha, jag satt och kollade på bonde söker fru idag och han Fredrik är ju bara för skön! Stackare asså, och den där tjejen som är så himla kär i honom och säger att hon kan vara sig själv i närheten av han och blabla, haha när de sitter ensamma säger de typ:
- ja, jaha, mm! Är mackan god?
- Ehm, aa.
Patetiskt, aja Fredrik försöker väl men är extremt blyg precis som hon så det gör väl det hela väldigt komplicerat, jag önskar dem lycka till allihopa och jag tyckte bonde söker fru var skitkul så jag kollar nog på nästa program med! Haha.



Fick ett tips ifrån Paulina idag om vilken klinik jag ska välja sen när jag ska få tandställning. Sen var det en del som sa platser jag inte skulle välja. Tack till er! Idag hade vi ingen hantverk eftersom vi hade dubbelpass förra gången så idag hade vi dubbelpass i svenska istället där vi jobbade med ANT projektet. Kan ju säga att jag inte fick så himla mycket gjort asså. Men det ska vara inlämnat v. 48 så jag det är ju ingen panik än iallafall. Imorgon kommer en snubbe som ska snacka om ANT också i ca. 80 minuter(!) jag tror han har varit missbrukare förut vilket kommer göra det hela mer intressant, tror jag! Sen så sket vi i att ta gruppfoto idag eftersom vi inte hann fixa något tema, och vi allihopa i 9:an hade tur för att vi får en chans till nästa vecka så nu har vi tid på oss och fixa ett tema och kläder och sånt och vi kom fram till att vi ville ha temat: Skräckfilm! Jag ska vara en mumie, mwhaha! Och Saga en vampyr, Elin den där tjejen i the ring och sen kom jag, Saga och Elin på att Emelie.A skulle passa perfekt som en sån där äcklig docka som är med i många filmer eftersom hon ser typ ut som en docka! (inget illa menat!) Vi ska ta om på måndag nästa vecka, ska bli skitkul! Man kan ju säga att jag hade rejäl tur eftersom jag inte var med på förra gruppfotot i år eftersom jag var på Mallorca och så tar de om både grupp och de enskilda fotona! Aja, nu ska jag inte skriva mer! Ha en bra kväll, pusss

image91


Onsdag.

ANT


Nu sitter jag i skolan och försöker påbörja mitt arbete om heroin, kan väl säga att det går sådär! Fattar inte riktigt uppgiften eller så handlar det bara om att jag inte pallar anstränga mig. ..  Har kommit fram till syftet iaf och i slutet när jag lämnar in vill jag veta konsekvenserna och alla effekter. Jag hade tänkt att skriva en liten berättelse om en person som tar heroin och vad som händer osv. Aja, nu måste jag försöka komma på nåt mer, har hittat en bakgrund till heroinet också. Ha det bra!

Roslagsbanan.

då får killarna som raggar på dig lov att köpa busskort för att få åka med din pendel xD



Citat från Sanna om min tandställning xD

Tisdag.

Japp, nu är det klart. Jag ska få tandställning! Jag kommer behöva ha den ca. 1,5 år och jag vet inte, konstigt nog är jag inte helt förtvivlad utan ganska ehm, aa excited! Ehm aa, bra tror jag ju inte att det kommer bli på mig, men man kan ju alltid hoppas! Men jag får den gratis och jag kommer få fina raka tänder! Man ser ju framåt. Sen är det klart att vi typ ska strejka emot att ta nytt skolfoto imorgon. Vi fick reda på att vi ska ta imorgon, idag! Så vi har inte haft någon tid typ att bestämma något tema, därför vill vi ha längre tid på oss och fixa ett nytt tema. Därför hoppas jag att det blir att ta nytt foto nästa vecka istället för då kan jag va med på den sista gruppbilden i grundskolan!  :) 
  Ikväll ska jag dansa, kvart över 7. Egentligen har jag ingen lust, det är tråkigt nu. Det är alldeles för lätt faktist så jag hoppas att det funkar för Martina också så att vi kanske kan börja på danscenter nästa termin! aja, ha det!

Reklam.

Åh, man fastnar för prison break direkt asså! Så jävla bra! Nu är det reklam och vettefan vad jag skulle göra så jag gick hit och berättade hur bra prison break är! patetiskt. Är nervös för morgondagens tandläkarbesök. Önska mig lycka till! Skriver kanske mer ikväll. Jag tror prison break börjar nu! Ha det bra, kyss och knull hjärtegull

I tandställning lär jag bli lika snygg som ugly betty!

image90 

Prison Break.

Prison break!

måndagar 22.00 på TV3

image89


Måndag3

Ja, det blev många inlägg denna måndag. I skolan hade vi musik där vi övade inför luciatåget, wiie. Sen fick jag tillbaka 2 engelska uppg. på ena fick jag MVG och på andra VG+ vilket väl är ganska ok. Jag strävar efter MVG men man kan ju inte göra bättre än sitt bästa, right? Sen fick jag tillbaka mitt SO-prov också. Där fick jag G vilket jag är glad över, historia är fan inte min grej asså! Men, vissa frågor måste jag göra om. Sen är jag klar med månadens uppdrag så jag lämnade in det redan idag (!) Alla andra har redan fått tillbaka sitt förra, men inte jag och min lärare har inte ens börjat leta efter det än. Sånt blir jag ganska irriterad på!
  Vi har börjat med arbetet ANT i skolan som inriktar sig i ämnena SO, NO och engelska. Jag tycker det är intressant och ser därför fram emot det! Jag, Martina, Saga och Sandra började idag på ett grupparbete i engelska.


Imorgon blire tandläkaren kvart över 10, läskigt! Då får jag reda på om jag ska få tandställning eller inte (vill inte!) iofs får jag bestämma själv om jag vill ha det, men vafan jag vill ju ha raka och fina tänder! Man har väl inget annat val!? om jag inte kan få tandställning (?) Sen får jag tillbaka spanskaprovet. Jag tycker det gick ganska bra faktist, men det är ju 1,2 eller 3 bokstväver som bevisar det. TYVÄRR. Haha.


Aja, nu ska jag dansa! Måste hitta på nåt bra till min och Sagas dans. Om jag lyckas, det märks. Men jag hoppas jag hittar på nåt bra! Ha en bra måndag (!) Pussss

image85image86image87

Måndag2

Godmorgon. Jag somnade vid ehm, 1 kanske. Och gick ju upp 20 över 7 ungefär, inte så roligt, men det gick bättre än jag trodde! :O Nu blev jag klar tidigare än jag trodde så jag väntar på att få gå till skolan, börjar 5 i 9 idag. Varför gick jag upp så tidigt!?

Sitter och lyssnar på NRJ in the morning. Haha, lyssnar på dagens fråga som lyder: "Jag har precis träffat en underbar tjej och vi har jätteroligt tillsammans men problemet är att hon luktar hemskt illa "där nere" , vad ska jag göra? Ska jag göra slut?" Jag säger bara stackare, kan inte vara roligt. Men det kan fan inte vara roligt för henne med (!) Aja, undrar hur de löser problemet idag, vi får se...

Lägger in en bild på USA:S Flagga också, haha ja. Den är väl fin? Nej men åker jag inte efter 1:an ska jag troligtvis till Chris med Sarah efter 2:an istället, han bor tydligen i VÄRSTA lyxhuset med pool och allt, mwhaha. Chris lärde jag och Sarah känna i somras som Sarahs pappa kände genom sitt jobb tidigare och han hade bott hos Chris nu i somras och kunde konstatera att han hade det väldigt bra och att det hade varit 40 grader varmt! (Chris hade jättefina tänder!) Aja, jag hoppas det blir något. Men nu börjar tiden närma sig 5 i, ha en bra dag i skolan! Puss

USA!

image88

Måndag.

Ehm, aa det är faktist måndag nu. Klockan är 00.17 och jag kan inte sova!  Imorgon äre skola igen och jag ser inte fram emot det. Men det är bara att ta, om  2 veckor fyller jag år btw! Sen måste jag säga att Scarred vad lika bra ikväll igen, och Jacoby lika snygg som vanligt (!) haha, och alla olyckor lika hemska som vanligt. Jag diggar musiken de lägger till i bakgrunden, skulle inte bli förvånad om det är Jacoby som väljer musiken. (haha) Men jaadu, nu måste jag försöka sova hur svårt det än blir, ska ju upp ca. kl 7 imorgon bitti! Godnatt, sov så gott

Scarred.

NU BÖRJAR SCARRED!

Karlstad.

Karlstad


     

På första bilden håller jag i min ipod när vi lyssnar på  Papa Roach (<3) (kolla mina naglar!), sen på andra är ifrån igår  när Chila ligger i bilen och försöker sova, sen på den 3:e bilden är (vackra) jag när jag har lite kul på tåget, på 4:e bilden är jag och Kaisa igen på tåget. När man har sitter i ett tåg sammanlagt 6 timmar varannan helg måste man fösöka hitta på saker som kan få tiden att gå lite fortare (!) Sen vill jag bara säga att jag älskar Karlstad. Jag älskar min mamma

Skolfotot.

USCH, FYFAN!


.

Lördag/söndag.

Igår var vi hos mormor hela dan, hah vi åkte till karamellagret och köpte massa godis! Jag måste fan sluta käka så mycket godis asså! Men det syns aldrig på min mage.. Bara på låren, haha. Sen på kvällen spelade vi bingolotto i hopp om att vinna nåt (yeeey!) hah, nja bingo är inget för mig! :P Sen vid 11 åkte vi hem, eftersom mamma höll på att somna och lilla chila behövde hem och lägga sig (!) Hon är som en liten bebis den där valpen. När jag satt u bilen kom låten som Sarah sjöng i kyrkan upp och då insåg jag hur mycket min mamma har gjort för mig genom åren, och mamma jag älskar dig.
  Jag var ju inte trött så jag la mig framför teven och kollade klart på "the ciderhouse rules" eller aa, jag somnade någon gång under filmen så jag såg aldrig slutet. Sen idag (söndag) åker vi hem till sthlm igen, imorgon börjar skolan. Inte så rockigt, men jag missar iaf inte Scarred ikväll! JAAAA!! Sen är det parlamentet också (!) Hoppas Björn Gustavsson är med, haha han är ju grym! Aja, nu ska jag börja med maten. Ha det så bra!

Skorpionen.

Igår när vi va hos morfar hittade jag ett kort där det stog lite fakta om skorpionen (stjärntecken) och jag är skorpion (född i november) Haha och en del grejer tycker jag passade in på mig iaf (!)

SKORPIONEN:

Planet: Pluto
Element: Vatten
Passar bäst ihop med: Kräftan och fiskarna
Lyckofärg: Röd, Svart
Lyckosiffror: 2,6, 8
Intressen: Mysterier, sex, hemmet (!)


Du kämpar och ger dig aldrig. Du delar gärna med dig och har lätt att få vänner.
Kom bara ihåg att det handlar lika mycket om att ge som att ta i ett förhållande.
Borta bra men hemma bäst är en klassisk slogan som passar perfekt på dig!

Fredag.

Japp, idag var jag och mamma på stan och handlade lite, jag köpte en klänning på bikbok för 349 av de pengarna jag fick av morfarhittade bilden på bikbok.com men jag kunde inte spara bilden så kan tyvärr inte lägga upp den på bloggen. Sen köpte jag ett par silverörhängen (pärlor) för 95 kronor på någon affär här i Karlstad, la inte namnet på minnet. Sen gick vi in på H&M också där jag köpte ett par långa strumpor, behövde det nu och det är extra mysigt nu till vintern. De kostade 79.50 och var gråa. Sen köpte jag ett vanligt enkelt svart diadem för 19.50, härligt att kunna ta bort håret för ansiktet, sen är det snyggt också :) Aja, var egentligen menat att jag skulle på markoolio och några i kristinehamn idag, men det kändes inte så jävla rockigt från min sida så jag sket i det och nu sitter jag och väntar på att Sarah ska komma hem från dansen så vi kan träffas och ha skoj! :D Haha, aja men ni alla får hare så bra!

Hjälp!

Snälla, någon som kan hjälpa mig med designen på bloggen!? Vill ha den mer personlig och snyggare, vet att några har gjort det och det har blivit asbra! VILL OCKSÅ!


Torsdag2

Vi fick lammstek med rödvinsås och potatis hos morfar, mums. Sen kom vi hem vid 9 och då satte jag på teven och kollade på EMA, blev så jäkla glad när den där svenska killen som fixade det där emot gatuvåld kom in på den stora scenen i München och höll ett tal, är inte han 15!? Hah, kalla mig löjlig men jag fick tårar i ögonen, det fick mig att inse det här med gatuvåld! Usch, säger jag bara.

Fick 500 kronor utav morfar, fråga mig inte varför han frågade om den summan blev bra och haha man tackar ju inte nej precis! Så imorgon ska jag nog till stan igen och köpa 1 grej, eller 2. Men nu ska jag sova, godnatt.

Torsdag

Idag kom man upp ca. kl 10 och får massa blöta pussar utav chila, alltid trevligt..  Sen gick jag, Kaisa, mamma och Chila ner till stan för att kolla på presenter till mig (a) Jag visade mamma vad jag ville ha för kläder, och det visade sig att jag hittade mest på Bikbok! (!) Sen hittade jag ett par "guldiga" pärlörhängen på Glitter, yeey. Snart ska vi till morfar och käka något gott hoppas jag, eftersom han fyllde år i måndags, grattis! Sen fyllde Pontus 17 igår, grattis till dig med! Nej, nu ska jag göra mig klar. Ha det bra!

RSS 2.0