Onsdag

Hallå! Idag ringde mamma och väckte mig klockan halv tio för att jag var tvungen att ge Chila mat. Konstigt nog blev jag riktigt pigg direkt och gick därför inte och la mig igen sen. Käkade en god frukost och satte på teven. Myys. Har inte gjort något alls idag typ. Igår var vi hemma hos morfar och då fick jag övningsköra! Det är så jäkla roligt, längtar sjukt mycket till  körkortet :O Idag ska vi tillbaka till stugan efter att mamma slutat jobba, fast imorgon bitti ska jag med mamma till Karlstad igen för att jag ska sova hos Nalle. Hoppas att Sarah kommer till stugan i helgen också, jag saknar henne.

Måndag, Sunne vattenland

Idag ska man iväg till Sunne vattenland med Nalle, Kaisa, mamma och Anders. Det kommer bli skoj, vi kommer dit så sent bara.. För att mamma jobbar nu på dan så vi kommer kunna vara där i tre timmar typ. Men det får väl bli fler gånger! Senare ikväll vet jag inte om vi ska till stugan eller inte. Hoppas inte det, det är så tråkigt där, haha.

Igårkväll kom Nalle förbi ett tag, vi badade i älven precis mittemot och det är jätteskönt i vattnet! Fast det är strömt så vi åkte åt vänster hela tiden, haha. Nalle skulle bära Kaisa på axlarna över till ett grund, haha, omg vad jag skrattade för helt plötsligt blev det djupt och Nalle försvann neråt och Kaisa såg helnöjd ut. Haha, herregud, körde krigardansen under vattnet för att lugna ner mig. Senare så åkte jag och Nalle på en rundtur på hans nya (stulna) cykel. Vi hamnade nere i stan där han skulle kolla sitt saldo. Haha, men han visste inte att han kunde välja kontoutdrag så han tog ut 1000 spänn (för att han kände för det) + att minneslappen kom som han ville ha,men sen ville han inte ha 500- lappar så han ville ha 100-lappar igen, men han kunde inte ta ut 300 för det var för lite tydligen så då tog han ut 500 igen!? sen blev han lite ledsen och undrade varför han tog ut 1500 kr, helt i onödan... Haha, ne nu måste jag ut me Chila. Ha det!

Söndag

Det var så äckligt varmt på tåget igår så jag trodde jag skulle dö. Pappa beställer ju inte platser heller så vi fick inga platser först, eftersom tåget var helt fullt. Därför fick vi sitta mellan vagnarna vid dörrarna och svettas och trängas. Till slut fick vi en plats på en stol man kunde fälla ner i gången. Sen fick vi två riktiga platser efter typ en timma, som tur var! Sen när vi gick av i kristinehamn så åkte vi direkt till stugan och lämnade våra grejer och sen direkt till badhuset med några. Det var typ konsert i kristinehamn igår där olika arstister spelade. Bla. Thomas Di Leva (sitter det ihop eller inte!?) , NOICE!, E-type och nåt rockband. Haha, det var utomhus och det var så jäkla varmt, men det var mysigt. Eftersom Anders jobbar på badhuset så fick vi stå på taket på badhuset och kolla ner på scenen. Då slapp vi betala inträde som kostade drygt 200 kr! Vi hade riktig lyx, när vi kände för det hoppade vi ner i poolen inne i badhuset också. Och sen blev vi hungriga så Anders beställde Pizza som de körde ut till oss. Det var riktigt roligt ikväll. Minnesvärt!

Idag så vaknde jag 12, eftersom jag inte fick sova något på tåget igår och dagen innan det gått och lagt mig vid halv 5 så var jag rätt utslagen, så det var skönt att sova ut. Sen låg jag ute i solen hela dagen, har badat lite. Sen innan vi åkte tillbaka till Karlstad åkte vi ut till Picasso och tog en varsin glass. Nu sitter jag hemma i lägenheten igen och det är 31 grader ute så jag orkar inte sitta ute. Snart ringer Nalle också och då ska vi träffas, skoj skoj! :D Ha det

Lördag

Hallå, idag är jag väldigt trött. Haha, sov hemma hos Jennifer inatt. Vi drog till SÄRNY vid kvart över 10 igår och träffade Johan och hallberg, vi satt och pratade massa, jag halvsov, jag sov, jag ringde Nalle, haha, det var en skum kväll. Vi kom därifrån vid 4 (!) jag frös som fan, men Jennifer ville inte gå hem för hon orkade inte, vi skulle fan ner till trehörningen. Till slut kom vi hem, vi somnade vid halv 5. Jag hade ställt klockan på tio också så 20 över tio så gick jag upp, GANSKA trött! Jennifer och jag satt och pratade en stund och sen gick jag hem, OBSERVERA, jag GICK hem i denna värme! Aldrig igen säger jag, fyfan vad varmt det är ute. Men jag klagar inte :D Åker till mamma idag vid tre, det är anledningen till att jag var tvungen att gå hem från Jennifer. Om inte hade jag fortfarande sovit, och säkert i flera timmar till. Men jag har lovat mig själv nu att inte somna här hemma, utan sova hela tågresan istället. Clever..   Nej, nu finns de inge mer att säga, punkt.

Fredag

Vaknade vid 12 imorse, skickade sms till Martina och Jennifer och frågade om de ville med och bada! Jasmine hann tyvärr inte :/ Och Martina tog för lång tid på sig så hon hann inte heller. Det blev bara jag och Jennifer till slut, och vi hamnade vid trehörningen (varför?) för att Jennifer ville det, haha. Jag som ville bada, men det går inte i den där äckliga sjön, haha, men det var varmt i vattnet! Sen åkte vi till centrum och köpte en varsin räkmacka till lunch, klantade till oss som vanligt, och kladdade. Sen åkte jag hem, för att duscha och så¨och ikväll ska vi nog på bio, om det inte händer något annat.. Ha det!

Pizza hut

Det var verkligen jätteroligt att få träffa Martina och Jasmine igen. Vi käkade massor på Pizza hut, och jag käkade tills jag mådde illa. Jag tror min magsäck växt sig till dubbelt så stor som förut denna dag. Efter pizza hut så spelade vi lite spel nere i spelhallen, haha, vi dansade dansmatta och det gick jättedåligt som vanligt, och vi spela sånt där airhockey eller vad det heter och en grej där man skulle boxa ner ankor som kom på rad. Haha! Efteråt så tog vi bussen mot centrum och gick runt i centrum lite och pratade och så. Sen tog jag och Martina bussen hem 5 över 11, och Jasmine tog sig buss hem. Jag hade skitskoj ikväll, tack! P.s jag har fått mina converse nu! :D d.s

Torsdag



Idag ska jag, Jasmine och Martina käka på Pizza hut! Mums, har dock käkat både frukost och lunch-buffé så jag är inte så jättehungrig just nu. Men det blir senare så jag hinner nog bli hungrig igen! Pizza hut har bllivit mitt och Martinas ställe, där vi alltid lyckas hamna när vi ska träffas, haha. Jag gillaré ;)

Kryssningen til Åland gick bra, det var inte så tråkigt som jag trodde. Tindras kompis Isabel är så gullig, de är charmiga som få de där små, de gjorde resan roligare. Men det bästa såklar på hela resan var ju bufféerna! Älskar frukostbufféer, mums :D Har ätit så mycket så jag snart spricker hela dagen, men det är det värt. Har suttit uppe på soldäck också och solat, och det fanns en liten pool för alla småbarnen, men det hindrade inte mig att hoppa i, haha det var ju ca. 30 grader i solen, så det var jäkligt skönt. Tur att jag kunde skylla på att hålla koll på Tindra där i poolen. Jag hoppas detta kan bli vår nya tradition, att ta en 24-timmars en gång varje sommar. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, ha det!


Onsdag

Idag åker jag som sagt på en 24-timmars kryssning. Båten går klockan 6 och jag kommer bara skicka sms och ringa så länge som vi är inom Sveriges gränser, sen blir det så jäkla dyrt. Så om ni skickar sms och jag inte svarar beror det på att jag är i Finland. Men jag kommer hem imorgon vid halv 6 igen och då hoppas jag att nåt skoj händer! Innan vi åker till båten vid 4 så måste jag hinna städa, packa och käka mat så jag ska inte skriva mycket mer nu,. Hoppas ni får en mysig onsdag! Ha det!

High heels!

Provade mina balskor idag, till jeans. Har inte haft dem på mig sen balen den 29 maj. Jag älskar att gå i klackskor, det är så jäkla roligt, haha :D kan inte säga att jag är värsta talangen på det, men vafan, man lär sig ju! Önskar jag vågade gå ut och visa mig offentligt i dem bara, men jag är ju så himla feg. Det känns inte som jag när jag bär dem, men ändå får man ju så snygga ben. Haha, ni förstår kanske mitt problem? (eller inte) Sorry för detta underbart intressanta inlägget. Sov gott, god natt!

Tisdag

Vaknade hemma hos Jasmine idag, sov över hos henne. Hon hade ställt klockan på 11 för hon skulle iväg och jobba sen. För att fördriva tiden var vi inne på olika hemsidor och kollade charterresor runtom i världen, vi har bestämt oss för att åka utomland när vi båda fyllt 18 år. Vi vill till Thailand, bo i en vattenbungalow och sola, bada och festa, haha :D Det är dock väldigt dyrt och det blir till att jobba häcken av oss för att nå vårat mål. Men det grejar vi! Iallafall, jag åkte hem vid halv 3, kom hem och duschade, spelade spel med syrran, solade och sen skulle vi hem till William för att käka middag där, efter middagen gick jag hem och kollade på teve,  har inte gjort mycket mer. Händer ingenting ikväll. Sitter och väntar på att so you think you can dance ska börja <3
Imorgon kväll åker jag båt till Åbo, familjen ska på kryssning, i 24 timmar så jag är tillbaka på torsdag igen. Skriver något kort imorgon på dan innan vi åker.

Psst.... Var det någon mer än jag som INTE trodde att sångaren i Takida såg ut såhär?


Måndag

Godmorgon, eller aa.. Vaknade vid halv 1 idag, eller rättare sagt Tindra och pappa kom och väckte mig för de tyckte jag hade sovit tillräckligt nu, iofs kanske 12 timmar är det, men jag är trött hela tiden, vet inte vad problemet är. Idag har jag inga planer på dagen, ska bara ta det lugnt, kolla film, och vara med min syster. Sen ikväll ska jag ut med kompisar, tydligen massa folk som ska till samma ställe så det kommer bli skitroligt, hoppas jag. Och sen kanske Jennifer och jag tar promenaden hem till henne, myys! Nu har jag inget mer att skriva, punkt.

Kvällen

Hallå, kom precis in typ, efter att ha varit ute hela kvällen med Jennifer. Vi pratade mycket och hade skittrevligt, bara vi två :) Vi satt först vid skolan och pratade massa, men sen drog vi hem till henne och bytte om, jag fick låna ett par mjukisbyxor av henne. Sen så drog vi till Shell för att vi tänkte köpa en varsin räkmacka, men det fanns inte där, så det blev inget. Istället tänkte vi att vi drar till GP och köper en pommestallrik, men det blev aldrig det heller, haha. Sen hamnade vi på en bänk, vid grekiska kolgrillen och pratade massa igen. Det är så skönt att prata ut ibland, och det gjorde vi ett bra tag, tills vi bestämde oss för att gå tillbaka till GP igen. DÅ köpte vi äntligen våra pommes. Vi vågade inte vara kvar där bara, för att det var två skitäckliga gubbar som kollade skumt på Jennifers moppe så vi drog hem till mig (med våra pommes i handen) och så satte vi oss utanför, på gatan. Kom på massa grejer vi ska göra innanvi dör, aa shit vad roligt det var :) Nu ska jag till teven och förhoppningsvis somna sen,och sova läänge imorgon! God natt

Blåbärstårta, mums

Nu är vi tillbaka från Solna. Det var väl som alla andra släktkalas, man känner hälften, sitter i ett hörn med de man känner och käkar, mycket. Kollar när presenterna öppnas, ler åt de gamlingar som säger några skämt ibland, som man inte alls tycker e roliga själv. Men det hör väl till! Det fanns en blåbärstårta där som Sirpa hade gjort, den var jättegod med digestivebotten, jag älskar digestive :D Är proppmätt, fast snart ska jag iväg igen till Therese mamma och käka middag, hehe. Sen ska jag iväg och träffa Jennifer <3 Får se sen om det händer något där ute ikväll. Ha en bra söndagskväll!

Jag vill se den nya batman filmen! Heath Ledger <3


Söndag

Haaaalllåååååå! Idag gick jag upp tidigt hemma hos Jasmine, 20 i tio för att ta bussen kvart över. Hade skitroligt igår, som vanligt. Vi åkte till Kvantum först och handla massa godis, jag köpte chips med 5% fett i, och jäklar vad goda de var! Fettsnålt kan också vara gott :D Idag däremot ska jag inte snåla med fettet, jag ska nämligen till Solna för att min syssling fyller 1 år så vi ska dit och fira henne. Hennes mamma Fatima fyller också år, så det blir dubbelkalas och massa gott! Mums. Sen ikväll har jag inga planer än så länge, hoppas jag kommer ut, vill inte sitta inne. Det är sommarlov! Och om en vecka åker jag tillbaka till mamma igen så det gäller att passa på nu. Nu måste jag göra mig klar!

Tråkinlägg

Har ingenting att göra, väntar bara på att få gå till bussen snart, så detta blir ett fullständigt ointressant inlägg. Jag och Jasmine ska ta bussen till Kungens kurva, där vi ska köpa massa godis på Kvantum, inte godisbåten, det finns mer gott inne i affären, så nu vet alla det. För ett tag sen när jag var hos Jasmine några dagar så såg vi bee movie, jag skulle faktist vilja se den igen, den var så jäkla rolig, speciellt när pojkvännen får damp, hahahha. Aa, ni som inte sett filmen förstår väl ingenting, men vet ni vad!? Se den vettja, den är sevärd!

Igår så ringde jag till morfar och Pia och frågade lite om resan till Afrika. Vi ska ju till landet Marocko som ligger brevid kanarieöarna nästan, vet ingenting om landet, men vi ska bo i en stad i tre dagar som heter marakkech, Pia berättade att staden är väldigt gammal, och att komma dit är som att resa 100 år bakåt i tiden. Vi bor ca. 10 minuter gångavstånd från ett stort torg också, där de brukar ha olika spel och underhållning. När vi har besökt Marakkech så ska vi vidare ner till kusten, som ligger 20 mil från Marakkech. Grejen är att vi inte vet någonting om vad som kommer hända för att Pia har bara bokat hotell i Marakkech, sen får vi se var vi hamnar. Jag hoppas Pia och morfar kan ta sig tid och slappa några dagar också, sola, bada och så :) Hehe..  Nej, nu gick tiden fort, nu måste jag rusa till bussen snart, ha det!

Lördag

Hallå alla glada prickar! Idag mår man inte så jättebra fysiskt, jag mår illa och är lite snurrig. Men det är smällar man får ta när man är ute och har skoj med sina vänner! Haha. Har blåmärken överallt på kroppen, på båda benen, handen (?), ögonbrynet osv. Önskar jag kunde veta hur jag fick alla dessa blåmärken! Men idag, dagen efter ska jag inte vara hemma och vila, nej, nej. Jag ska iväg lite senare och träffa min älskade Jasmine, vet inte vad vi ska göra, får väl ta det lugnt hos henne istället :) En sak är dock säker, vi ska käka så jäkla mycket godis, tills vi spricker för att det är lördag idag, då får man äta sånt. Nu ska jag borsta tänderna (igen), för en gång verkar inte räcka... uuusch. Hejdå! 

Fredag!

Godmorgon allihopa, vaknade för bara en liten stund sen så det är ett tecken på att jag är frisk igen, när jag är sjuk kan jag inte sova, och brukar gå upp vid 7 och kolla på tv-shop. Gick och la mig halv 1 igår så jag har alltså sovit 12 och en halv timma inatt, det behövde jag, fast jag behöver mer för att ta igen hela sommarlovet, haha. Idag är det som skrivet, fredag.. Jag ska träffa Jennifer, och vi ska ha skoj! Farmor och farfar kommer hit idag också till middagen, så jag träffar nog Jennifer efter det. Jag ska fråga Jennifer om jag kan sova hos henne inatt... Det skulle ju vara guld, haha ;) Hon kanske läser det här senare också, haha (a) Måste höra av mig till henne nu, ha det!

Afrika i höst

Ni kommer kanske ihåg att jag berättade att jag skulle åka till New York i höst med morfar, sen blev det ändrat till Grekland i två veckor. Sen ändrades det igen. Men nu så är resan bokad i tio dagar på höstlovet. Vi ska åka ner till Afrika, till ett land som heter Marocko tror jag det var, kommer inte ihåg vad staden hette. Detta har jag hört från min pappa, som inte ens ska med på resan. Jag har alltså ingen mer information än så länge om var vi ska bo osv. Men nu är en resa bokad iallafall, hoppas det är solsemester. Jag är en sån som föredrar att steka i solen än att gå och kolla på muséer osv.

Torsdag

Efter att ha legat vaken inatt mellan 4 och 5, och vaknat klockan nio och knarkat medicin och kosttillskott så följde jag med till Grönan. Det gick jättebra, och nu mår jag mycket bättre än igår! Skulle egentligen ha sovit över hos Jasmine idag ju, men jag var tvungen att passa Tindra imorgon bitti, så det gick inte =/ Kanske ska sova över hos henne på lördag istället =) Ikväll ska jag kolla på film, dricka te och bara myyysa. Har ingen ork till någonting nu. Imorgon ska jag äntligen få träffa Jennifer igen, och det kommer att bli jätteroligt. Vi har några planer, hehe. Nu måste jag gå, ha det!

Grönan imorgon?

Happ, imorgon ska hela familjen på Grönan. Men jag kanske inte kan följa med för jag har typ blivit sjuk, jättehängig och varm. Tråkigt, det är roligt på Grönan men man orkar ju inte snurra runt och grejer om man är hängig och typ har feber :P Så imorgon kanske jag får ligga hemma istället, haha, får se hur jag mår.

Idag visade jag Nalle grönan, haha han blev helt fascinerad och älskade den stora bollen, tog kort på den och allt. Haha, men mer där fanns det inte att göra så det blev ingen långvarigt besök, utan vi åkte hem istället och kollade på fim: "James bond, Casino Royal" Den var bra, men vi hann inte se slutet för att han var tvungen att åka hem :/ Det är sjukt tomt utan honom nu, jag hade det sjukt roligt under tiden han var här, och jag hoppas det blir fler gånger! Efter att Nalle lämnat perrongen i Flemingsberg tog jag direkt tåget mot Huddinge och vidare mot Snättringe, till Jasmine. Det var så roligt att se henne igen, jag har saknat henne grymt mycket, och vi kollade på Step Up 2! Åh vad bra den var, blir vamr i kroppen och får rysningar när jag får se dans, jag saknar dansen grymt mycket! Iallafall, mår jag bättre imorgon ska jag troligtvis sova över hos henne, om jag inte måste passa barn på fredag morgon. Nu ska jag sova och förhoppningsvis må bättre imorgon, ha det!

Onsdag

Idag ska vi ner till Globen, haha, Nalle ville jättegärna se det. Han har sett den på avstånd en gång, och nu ska han få stå riktigt nära, haha, han är jätteglad ;) Igårkväll såg vi en film på trean, men, jag somnade efter ett tag, haha stackars Felix, för att jag hade tydligen snarkat som fan, snackat i sömnen och helt plöstligt satt mig upp och pratat, och eftersom han trodde att jag vaknade då hade han börjat snacka med mig, men jag hade dissat han som fan. Iallafall, innan jag somnade så lärde han mig Souljia Boy-dansen. Den är jätterolig och vi spelade in den på min mobil. Skrattar varje gång jag ser den :D

Jag testade Nalles kläder...

... HAHA :D


Tisdag

Godmorgon! Igår var jag, Nalle och Kaisa på bio, på Heron såklart. Vi såg filmen Narnia och den var faktist riktigt bra, jag gillar fantasifilmer, mår typ bra av dom :P Har precis käkat frukost, och idag ska vi till stan och shoppa lite, haha :D Ikväll får vi se vad som händer, nu ska jag in i duschen, ha det!

Hemma!

Nu är jag hemma, och Nalle borta, haha :D Resan hem gick suuper, tågresan var tråkig men resan hem från centralen var roligare med Nalle. Nu ska vi se en film, efter att vi kollat massat bilder, och sen somna, om vi kan :D God natt!

Söndag

Hallå! Idag har vi varit och gått i skogen med Chila, haha hon var överlycklig att få springa runt där och få massa godis och grejer för att hon var så duktig. En gång sprang jag, mamma och Kaisa åt olika håll och hon blev helt vild, visste inte vad hon skulle göra, men hon lyckades till slut samla ihop hela flocken igen, haha :) Om 3 timmar och 57 minuter går tåget till stockholm :D Skriver nog något när jag kommer hem, om jag orkar. Men det gör jag nog :D Vi hörs!

Just looooove it!


Lördag/jag kan ta emot sms på mobilen igen!

Hallå! Idag har vi varit i Kil och kollat på hundvalpar, små golden retrievers var det, åh guuud så söta de var! Blev helt kär, det var svårt att lämna dem när man skulle tillbaka hem igen. De har så söta magar, ingen päls alls där och alldeles mjukt, och pälsen de har är lurvig och mjuk, och deras småå, vassa tänder! Åh, jag vill tillbaka! Vi kanske hinner hälsa på nästa gång vi åker till mamma då de precis ska fylla 8 veckor. Senare idag så ska vi grilla och jag ska fixa potatis i ugn med massa gott, vi har käkat alldeles för lite de senaste dagarna, igår käkade jag frukost och sen en halv pizza på kvällen, och idag har jag käkat frukost och snart ska vi börja med dagens andra måltid. Jag känner av det i kroppen nu, är yr och mår illa istället för att känna hunger, haha men vi är inte speciellt bra med tider här, och det är vårat egna fel ;D

Imorgon åker jag hem till stokholm igen! IMORGON kommer jag hem igen, åh det ska bli så roligt att träffa alla vänner igen, känns som en evighet utan dem. Och nu kan jag få sms från alla som har comviq också, så nu kan jag kommunicera med alla igen :D Suuuuper. Längtar faktist till imorgon, längtar tills att få lägga mig i min säng igen och se en film innan man somnar, helt tecknat, haha och sen somna med täcket upp till öronen. Fast nu har jag ju en sovgäst hemma hos mig, får hoppas han inte ligger och sparkar och grejer, tur att man är svårväckt ;) Nu börjar vi med maten, ha det!

Fredag

Vi har varit på "landet" eller stugan, eller vad man ska kalla det, de senaste dagarna och de är anledningen till dålig uppdatering. I onsdags firade vi Kaisa för att hon har konfirmerat sig och vi käkade tacopaj och annat gott, jag och Kaisa stog för all mat! Och igår var vi ute med Anders båt, vi la oss på långön och solade och åt godis och grejer. Kan inte säga att solen tar speciellt på mig längre bara, jag vill bli brun! Men nu funderar jag, Kaisa och morfar att åka iväg i två veckor i höst (en vecka på höstlovet). Morfar vill ner til Indien, men jag  vet inte riktigt. Vill på solsemester iallafall. Vi får se hur det blir!

Ska säga att något har hänt med min mobil, får massa sms från tele2 att jag har ett nytt meddelande i röstbrevlådan, men grejenär attjag redan lyssnat på det, och så är det raderat och allt, ändå kommer det upp, och det står att det är från 4 juli, då jag fick det frsta gången. Och sen dess har jag inte kunnat ta emot sms från någon som har comviq heller, jag blir så trött! :P

På söndag kommer jag hem till sthm igen, men jag tar med mig Nalle från värmland också. Han ska bo hos mig till onsdag och sen drar han hem igen, haha. Har jag tur drar vi på bio och ser step up 2! Jag hoppas det, sen kanske några andra vill följa med? Och om Jennifer följer med, så får vi se en annan film :D :D haha ;) Aja,det kommer bli grymt skoj att få visa han sthlm, han vill jättegärna se Globen igen också, så vi drar väl dit, haha. Jävla värmlänningar, lät att impa på dem ;)

Nej, nu måste jag dra, ha det!

Tisdag

Hallå! Riktigt skidväder var det igår så vi var bara inne, jag träffade Nalle och vi försökte ladda ner filmer på en cd, det gick inte så bra bara, haha. Så vi gav upp och drog hem till mig, chillade och sen drog han för att träffa Fredde och visa hans nya cross ;P Jävlar vad den låter, och fort går den! Haha, han berättade att han gled av sitsen och typ hängde efter, haha någon dag dör han :P Sen kom han tillbaka och då såg vi alla på en film som mamma och Anders hyrde innan på dan, efter den så såg vi en skräckis som Nalle hade med sig. Haha, han vågade inte se den först för han tycker den är så läskig (han hade sett den innan) men ärligt talat så var den riktigt dålig, sjukt skum. Filmen hette: "The ruins"
Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffar Nalle igen, det är ju dåligt väder idag också så det blir nog många filmer idag igen. Ha det!

Söndag

Hallå! Igår var jag som sagt på bröllop, det var jättefint och det är en speciell känsla man får när orgeln börjar spela inne i kyrkan och brudparet ställer sig hand i hand längst fram. Efter kyrkan gick alla till Norrgården där vi käkade mat och hade massa lekar och sånt. Haha, en lek var att Pierre (brudgummen) skulle kyssa tre olika och gissa vem som var hans fru. Han hade ögonbindel för sina ögon och visste därför inte att han istället fick tre kyssar av tre killar. Haha, ingen av dem var hans fru. Han gissade på den sista och det blev ett pinsamt ögonblick för honom när han sen fick ta av ögonbindeln, men roligt var det! Sen var det en gubbe som druckit lite för mycket där också som gick runt och mumla för sig själv, jag trodde att han var psykiskt störd tills Anders förklarade att han var full. Senare efter att jag och Kaisa hade åkt hem hade han tydligen trillat av stolen också, haha.

Idag ska vi tillbaka til Karlstad och eftersom det är dålig väder idag så ska vi nog hyra en film och ha det mysigt framför teven. Nu är det en vecka kvar tills jag åker till stockholm, jag längtar faktist efter alla vänner och shit vad roligt vi kommer ha :) Massa planer redan, ;) Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och byta om. Ha det!

Fredag

Hallå! Igårkväll kom jag hem från Hunnebostrand. Shit vad mysigt det var där nere, vi låg på klipporna och solade och vi käkade färsk skagenröra i baguette, och jag käkade färsk lax med potatissallad och pizza med skaldjur (pizzan var dock torr) men shit vad mysigt det var :) Ditresan var lite krånglig bara då vi åkte en genväg (trodde vi) som vi inte visste om, och därför åkte vi fel hela tiden, men tre timmar senare var vi framme. Haha vi bodde i en extremt liten stuga med två våningssängar och spis. Skitsöta, men vi gjorde ju inget annat än sov där så det räckte. Vi kom dit vid halv 1 och direkt när vi plockat upp allting drog vi oss neråt mot klipporna och havet. Jag och Kaisa tänkte bada också, men det var kallt på det djupa + att det fanns massa maneter, usch. Men vi badade på ett annat ställe, det var en liten vik där vattnet var mycket varmare och när vi badade så fick Kaisa helt plötsligt syn på en levande krabba! Ballt. Jag hade det supermysigt där nere och jag ångrar inte att vi åkte dit vi 3.
 Idag ska jag träffa Nalle som jag inte sett sen novemeber så det ser jag fram emot! Vi tar troligtvis cykeln någonstans och flummar som vanligt :) Och senare ikväll måste jag hem i skaplig tid för att gå upp tidigt imorgonbitti  och göra mig iordning för att gå på bröllop! Ha det!

Tisdag

Idag har jag varit med Sarah! Vi köpte kex och brieost och satte oss på ett berg jag inte minns namnet på, och tjockade oss med ost och kex. Vi käkade upp nästan hela osten och halva paketet med digestive kex, mums vad gott det var! :) Sen drog vi ner på stan och kollade runt i affärer, haha vi var inne på myrorna och det var jätteroligt! :O Jag hittade ett par skor jag blev helt kär i, ångrar nästan att jag inte köpte dem, men jag har faktist lovat mig själv att försöka spara de pengar jag har kvar till Öland och annat. Så jag får INTE shoppa nu! Hade trevligt idag, alltid lika trevligt med Sarah :)

Imorgon åker jag, mamma  och Kaisa ner till västkusten, Hunnebo strand och lligger över där en natt. Kommer hem igen sent på torsdag, så det blir ingen mer bloggning förrän jag är hemma igen. Vet heller inte om jag kan blogga på fredag då jag troligtvis ska träffa Nalle och sen ska vi fira Kaisa, och sen på lördag ska jag på bröllop. Men jag ska försöka. Ha det!

RSS 2.0